Apró hibából hatalmas bukás? Tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Apró hibából hatalmas bukás? Tarot-előrejelzés

Apró hibából hatalmas bukás? Tarot-előrejelzés

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Október első hetében érdemes figyelni cselekedeteinkre, és többször meggondolni, hogy mit szeretnénk tenni. Ugyanis a meggondolatlan, kellően meg nem alapozott döntések lavinát indíthatnak el, amiről nem tudjuk, hogy hol áll meg. Ezen a héten ráadásul a növő hold hatása érvényesül, amely nem csak a pozitív dolgokat nagyítja, sokszorozza fel, hanem a negatívakat is. Ha fogalmazhatunk úgy, a hold is ellenünk játszik abban, hogy egy apró hibánkból óriási legyen. 


Rendezvénynaptár
Hétfő – október 3.: Az Erő
A hét első napjára a fittség, az energikusság, az életkedv jellemző. Pozitívan, boldogan vágunk neki az új hétnek, az új feladatoknak, az új kihívásoknak. Nem idegeskedünk a problémák miatt, mert tudjuk, hogy így is, úgy is megoldódnak. Ma érdemes még jobban ügyelni  a titkokra, vigyázzunk, hogy nehogy kikotyogjunk valami fontosat. Párkapcsolatunkban is elengedhetetlen, hogy jól bánjunk a szavakkal, mert egy-egy félreértés óriási gondokat képes szülni.

Kedd – október 4.: A Bolond
Ma könnyen vesszük az elénk gördülő akadályokat. Nem kezdünk el problémázni, ha valamit nem értünk, hanem utánajárunk a dolog nyitjának. Ma a negatív történések sem kapnak annyi hangsúlyt, mint az előző hetek során. A családdal sok időt töltsünk ma, mert feltöltődhetünk életerővel. Az étkezésnél ma nagyon figyeljünk a sóbevitelre, valamint az elfogyasztott ételek szénhidráttartalmára.

Szerda – október 5.: A Sorskerék
Ahogy fent, úgy lent, tartja az ősi mondás – ma inkább az utóbbit tapasztaljuk meg. A jó hétkezdés ellenére a hét közepe már kissé fáradtan, és vontatottan vesszük az akadályokat. A egyenes után most megtapasztaljuk a hepehupás, döcögős utat is. A szerencse viszont velünk van, így érdemes egy-egy szelvényt kitölteni, vagy kaparós sorsjegyet venni. Családunkban és párkapcsolatunkban pozitív fordulatok várhatóak, képesek leszünk a problémáinkat ma megoldani.

Csütörtök – október 6.: A Hold
Ma előfordul, hogy apróbb hibákat vétünk, kisebb dolgokban tévesztünk, ám ezek egészen biztosan nem okoznak nagy galibát. A kiszámíthatatlanság, a döntésképtelenség mind-mind jellemző lesz a napunkra. Személyiségünk kissé zavart is lehet emiatt: hol nyugodtak, hol feszültek leszünk, s ezzel a környezetünkben élőket meglehet, hogy az őrület határára kergetjük. Az étkezésnél figyeljünk a zsírok, olajok fogyasztására. Ma inkább ne fogyasszunk napraforgót, vagy bármilyen más olajos magvat, mert könnyebben alakulnak ki pattanások.

Péntek – október 7.: Az Igazság
Ma minden titokra fény derülhet, így ha vannak olyan dolgok, amelyeket nem látunk át, ma itt a lehetőség, hogy kiderítsük. Párkapcsolatunkban is kiderülhet egy titok, mégpedig egy harmadik személlyel kapcsolatos dolog. Egészségünk ma törékenyebb, fáradékonyak, szédülékenyek lehetünk. Fontos, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot az őszi időszakban is bevigyük szervezetünkbe!

Szombat – október 8.: Az Uralkodónő
A nőiség, a női energiák lesznek ma túlsúlyban. A nap elejét töltsük pihenéssel, feltöltődéssel, ami lehet: lustálkodás, mozizás, vásárlás, stb. Háziállataink is törődést érdemelnek, erre megfelelő a szombat egy része. Játszunk, törődjünk velük, tanítgassuk őket. A nap végén pedig foglalkozzunk a párkapcsolatunkkal. Egy gyertyafényes vacsora megkoronázhatja a mai napunkat, sőt, még egy különösen vad éjszakába is torkollhat.

Vasárnap – október 9.: A Diadalszekér
A hét utolsó napján megérdemeljük a kényeztetést, a pihenést, a lazulást. Ha nincs keretünk elmenni masszázsra, vagy gyógyfürdőbe, akkor válasszuk az otthoni forró kádfürdőt. Egy meditáció az otthonunkban, a személyes kis oltárunk közelében ma megadja mindazt, amit egy masszázs (lelki szinten). Az esti program maximum egy kis tévézés legyen, némmi nassolással, ennél összetettebb dolgot beszervezni felesleges.

Papp Máté
Forrás: AstroWorld
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3807 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x