HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20
Címlap / Ezotéria / Októberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

Októberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20

Szeszélyes, érzékeny hónap áll október szülöttei előtt. E hónapban a Mérlegek és a Skorpiók ünneplik szülinapjukat - nézzük, milyen élményeket és nehézségeket tartogatnak számukra a csillagok: pénzügyi, szerelmi és hangulati előrejelzés. 

 

Rendezvénynaptár
Az október 1-től 10-ig születettek érzékeny hangulatban lesznek. Hirtelen dühkitörések, sértődések tarkítják a hónapot. Az egyik percben még derűsek, de a másikban már teljes lehangoltság vesz erőt rajtuk.

A szerelemben nem várható mozgalmas időszak. Nem is lesz idejük kedvesükre, annyira a munka uralja a hónapjukat. Néhány nézeteltérés is várható, párjuk sértőnek találhatja a mellőzöttséget.

A pénzügyekben vegyesek a hatások. Várhatóak bevételek, de nagyon meg kell dolgozniuk a pénzért. Megpróbálhatják őket kétes kimenetelű, veszélyes üzletekbe vagy befektetésekbe belerángatni.


Az október 11-től 20-ig születettek szeszélyes hónap elé néznek. Az indulatok hirtelen jelennek meg, de ugyanilyen gyorsan el is simulnak a konfliktusok. Fontos, hogy ne szerezzenek ellenségeket a viselkedésükkel!

A szerelemben intenzív időszak következik. Megnövekszik az igényük a szexre, de mire esténként hazaérnek, már nagyon kimerültek. Sok a munkájuk, így sajnos kevesebb idő jut a párkapcsolatra.

A pénzügyekben előnyös napok elé néznek. Erejük és kreativitásuk is van a pénzszerzéshez. Talán olyan bevételek is befolynak, melyekre egyelőre nem is számítottak.


Az október 21-től 31-ig születettek az érzelmek hálójában vergődnek. Úgy érzik, hogy nem fogadják el őket. Ha egyelőre titkolt kapcsolatban élnek, akkor még késik a viszony felvállalása.

A szerelemben a szex lesz most a legfontosabb. Hihetetlenül mély élményeket szerezhetnek, ami még erősebbé teszi a kapcsolatot. Az egymásra hangolódás szinte tökéletes az ágyban.

A pénzügyekben átgondoltabbnak kell lenniük! Jön egy lehetőség, ami első ránézésre vonzónak látszik, de később kiderül, hogy hiba lett volna belemenni a befektetésbe, vagy üzletbe.


Kunsay Melinda

Képek:
Sujin Jetkasettakorn / FreeDigitalPhotos.net
Louisa Stokes / FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x