5 tuti tipp, hogyan hódítsd meg a Mérleget!
Címlap / Ezotéria / 5 tuti tipp, hogyan hódítsd meg a Mérleget!

5 tuti tipp, hogyan hódítsd meg a Mérleget!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Mérleg a kiszemelted? Hogy ne csak vaktában lövöldözz, íme 5 elsőrangú, bevált tipp, hogyan nyerd el a Mérleg szívét! Brilliáns beszédtémákra, friss szellemre, érdekes programokra és nem utolsósorban, némi pénzre is szükséged lesz mindehhez! 

 

1. Vidd elegáns helyekre! Imádja a fényűzést, szeret elegánsan felöltözni, kell neki a tudat, hogy ő néz ki a legjobban. Abban a hitben él, hogy neki mindenből a legjobb jár. Jó, ha észben tartod, hogy nem hívhatod meg bárhová! Legyen a hely elegáns, méltó varázslatos egyéniségéhez!2. Beszélgess vele minél többet!
Fontos neki, hogy szerelme ne csak az ágyban legyen jó, hanem szellemi partnerként is sokat nyújtson. Jó, ha minden témához hozzá tudsz szólni valamelyest, a Mérlegnek szüksége van az átbeszélgetett estékre. Így értékesnek és izgalmasnak talál majd.

3. Szeresd a barátait!
Kiterjedt társasága van, jelentős kapcsolati tőkével büszkélkedhet, ami mindig kihúzza a bajból. Barátai nemcsak az érzelmi szálak miatt fontosak neki - hasznosak a karrierje szempontjából is. Nagyon bosszantja, ha semmibe veszed a barátait. Ha te is megbecsülöd őket, akkor hálás lesz!4. Szervezz érdekes programokat!
Fontos neki, hogy intellektuális igényeit is kielégíthesse. Nem elég neki a jó szex és az érzelmi egymásra hangolódás. Lényeges, hogy szellemi partnerek is legyetek. Művész alkat, imádja az érdekes kiállításokat, jó filmeket, társasági eseményeket. Szórakoztasd őt jó programokkal!

5. Ne panaszkodj túl sokat! Ne beszélj neki mély témákról. Ne sajnáltasd magad és ne panaszkodj - ezt ki nem állhatja. Nem szeret az érzelmek mélyére menni - ezt veszélyesnek érzi. Annak sem örül, ha túlságosan gyorsan mélyül el a szerelem, meg kell hagynod a szabad mozgásterét.

Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
 
 
[ 9285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x