Velünk vannak, segítene, figyelnek ránk. Kik Ők?
Címlap / Ezotéria / Velünk vannak, segítene, figyelnek ránk. Kik Ők?

Velünk vannak, segítene, figyelnek ránk. Kik Ők?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Az angyalokat nem korlátozza a tér és idő. Az emberi élettel nem összemérhető hallhatatlan, öntudatos, az embernél nagyobb tudású, de nem mindentudó élő valóságok.  

 

Angyalok a szellem síkján élő lények, akik segítségünkre vannak mindennapi életünkben, tanulás, közlekedés,munka területén. Ugyan jó szándékuk kétségtelen, viszont ez a segítség nem feltétlenül könnyen érthető, hiszen minden, ami történik velünk - legyen az jó vagy rossz – tanulásunk, egyéni fejlődésünk elősegítésére történik. Az angyalokat nem korlátozza a tér és idő. Az emberi élettel nem összemérhető hallhatatlan, öntudatos, az embernél nagyobb tudású, de nem mindentudó élő valóságok.

Új korba érkeztünk. Az emberiség spirituális tudatrobbanás küszöbén áll. Ekkor nem csak a globális veszélyforrások szaporodnak meg, hanem a segítő energiák is. Az angyalok ennek az új kornak az előhírnökei, segítői. Pár évtizeddel ezelőtt az angyalok csak a gyerekmesék szereplői voltak, mára már az angyalokkal való kapcsolatfelvételről szóló könyvek nagy példányszámban fogynak világszerte. Egyre több ember megmagyarázhatatlan vonzódást érez az angyalokhoz, egyre több jelét tapasztalja létezésüknek. Be kell látnunk angyalok bizony léteznek.Maga Jézus is hitt bennük, pedig neki igazán helyes meglátásai voltak. Majdnem minden ősi kultúra hisz bennük. Hisznek az angyalokban a buddhisták, muzulmánok, keresztények. Mintha hidat képeznének az angyalok a különböző vallások között. Még a szigorú keresztények is, akik oly sok ezoterikus tant elvetnek, tiltanak tanúbizonyságát adják szentírásukban az angyalok létezésének. Kevesen tudják, hogy államalapító szent Istvánunk is hitt az angyalokban. A dalai láma is hisz a nem fizikai szellemi segítőkben. Ha hiszel az angyalokban megnyugodhatsz: nem őrültél meg.

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel egyike a legősibb legtitkosabb és egyben a legfiatalabb (new age), legnépszerűbb tudományoknak.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x