Szex, mélység, spiritualitás: novemberi bolygóállások
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szex, mélység, spiritualitás: novemberi bolygóállások

Szex, mélység, spiritualitás: novemberi bolygóállások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A hónap elején nehézséget okozhatnak az érzelmeink és az új felismeréseink. November 11-e után már könnyebben vesszük az akadályokat, ha foglalkozunk a lelkünkkel és hajlandóak vagyunk önmagunkkal szembenézni. Ami vár még ránk: sok szex és sok munka! 


Rendezvénynaptár
Hó elején a Merkúr - Vénusz együttállás kvadrátban áll a Neptunusszal.
Különösen fájdalmasan érinthet bennünket a Halottak napja. Az érzékenyebbek megpróbálhatnak "elmenekülni" az emlékezés elől, talán elhatározzák, hogy nem mennek a temetőbe. Jobb, ha szembenézünk a lehangoltsággal és megpróbálunk önként befelé fordulni és megélni a veszteséget.

Szerencsére az Uránusz egy trigonnal oldja a feszültséget. A lehangoltság ellenszere: egészen új fényben látjuk majd az eseményeket. Érzelmeinket is új oldalról közelítjük meg. Képesek vagyunk olyan dolgokat is észrevenni, melyek mellett máskor csukott szemmel mennénk el. Persze az új gondolatok, felismerések is fájdalmasak, de legalább utat mutatnak a fejlődés felé.10-től érezhetjük a Mars - Jupiter trigon hatásait
. Erősebbek leszünk, lendületesebbek, minden könnyebben megy majd. Optimizmusunk visszatérhet, legalábbis annyira, hogy elhiggyük, hogy megbirkózunk a nehézségekkel. 12-től teljes lesz a nagy trigon, vagyis a Plútó is csatlakozik a konstellációhoz, tovább turbózva lendületünket. Ideje, hogy terveinket elindítsuk a megvalósulás felé. Jó, ha már kigondoltuk, hogy mit szeretnénk, így már "csak" munkálkodni kell a céljainkhoz vezető lépéseken.
A munkában többszörösen teljesítünk, de azért vigyázzunk magunkra! Ne vállaljunk fel meggondolatlanul terheket.
A szerelemben hihetetlen szexuális étvágy jellemez minket, ám nem a romantika ideje van. Egyszerűen csak több és intenzívebb szexet szeretnénk. Ha sikerül egymásra hangolódni párunkkal, akkor a szex transz-szerű élménnyé válhat! A tantragyakorlók elemükben lesznek!

Hó közepétől - köszönhetően a Szaturnusz - Neptunusz trigonnak a spirituális út és fejlődés kerül előtérbe. Ha az elmúlt időszakban  nehéz helyzetekbe bonyolódtunk bele, akkor derengeni kezd a történtek szellemi tartalma, remek alkalmat kínálva rá, hogy dolgozzunk magunkon. Lemondással és elengedéssel jár a lecke, fájdalmas, de építi személyiségünket.
Kedvező az önismereti munkára, terápiára, új szellemi tanulmányok megkezdésére.A hó végén a Vénusz - Jupiter trigon szítja fel a kedélyeket.
Vágyunk az élet kellemességeire, és mindent megtennénk, hogy megszerezzük magunknak a jót. Szívesen eszünk ínyenc ételeket, vagy nézünk a pohár fenekére, és persze bármit megadnánk a jó szexért. Nehéz időszakon vagyunk túl, legyünk magunkkal elnézőbbek, ránk fér egy kis lazaság!

Szerencsés napok:

1, 5, 6, 7, 11, 12, 23, 25, 26

Szerelmes napok:
2, 3, 5, 6, 12, 13, 24, 25, 26

Kunsay Melinda

Képek:
Ambro / FreeDigitalPhotos.net
federico stevanin / FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 4599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x