A születési hónapunk és a gyerekkor
Címlap / Ezotéria / A születési hónapunk és a gyerekkor

A születési hónapunk és a gyerekkor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A születési hónapunk a gyerekkorunkról árulkodik, pontosabban arról, hogy azt mi hogyan is éljük meg. Milyenek a szüleink, milyen a környezetünk, milyenek a körülményeink a mi szemüvegünkön keresztül? Milyen sorseseményeket kapunk gyerekkorban, mik a megoldandó feladataink? Minden a megélésen múlik, azaz, hogy valamiféle korlátnak, nehézségnek tekintjük a ránk szabott feladatunkat vagy tudatosan felvállaljuk. 

A numerológia kulcsot ad minden hónap szülöttei számára ahhoz, hogy tisztábban lássák, mi is ez a sorsfeladat, melyek az általunk választott körülmények, amelyekkel dolgoznunk kell.


Az év utolsó 3 hónapja tulajdonképpen már ismétlés, abban az évben már mindhárom hónap számai szerepeltek. A 10. hó hasonló az 1.hóval, a 11. hó ( 11 az 1+1 =2) sokban egyezik a 2.hónappal és a 12.hó (12az 1+2=3 )nagyjából a 3.hónak felel meg.  Az első, második és harmadik hónap elemzését az alábbi linkeken találod:

Januárban születtél? Mit üzennek neked a számok születésnapodra?


Februárban születtél? A számok elárulják titkaidat...

Márciusban születtél? Jellemrajz a számmisztika tükrében

Mégis vannak különbségek, kisebb eltérések a fentiekhez képest. Hogy mire is gondolok?

Nézzük mindjárt az októbert!
Ez a 10.hónap.

A numerológiában ha egy szám mögött 0 (zéró) szerepel, akkor az a szám hatását 100-szorosára emeli, tehát az októberben született gyerekek sokban hasonlítanak a januáriakhoz,csak még erőteljesebbek a hatások, azért mégis vannak eltérések.
Október a Mérlegek és Skorpiók hava.



Mindenképp az apai dominancia a legjelentősebb
. Elsősorban neki akarnak megfelelni, sokszor erőn felül is.
Felnőttként ezt a mintát viszik tovább (akaratlanul is, meg ha úgy érzik, hogy ebből ki akanak törni, változtatni szeretnének). Számukra mindig meghatározó lesz a külvilág ( véleménye)
Felnőtt korban  nagyon erős akaratúak, határozottak lesznek, amik a fiúknál nem probléma, lányoknál azonban első sorban párkapcsolati nehézséget okozhat.

A novemberi születésű  Skorpiók kevésbé kemények és tudatosak, inkább mélyebb érzésűek, érzékenyebbek, míg a Nyilas jegyűeket a bizonytalanság, befolyásolhatóság jellemzi.
Mivel a 11. hó eleve 2 db 1-ből alakul 2-vé ( 1+1=2), ez önmagában már nagy ellentmondást takar, ellenkező energiák feszülnek egymásnak, a férfi és a nó principiuma.
Ezért van az, hogy sokszor a 11. hóban születtek hol nagyon kreatívak, hol elbizonytalanodnak. Az ego" harcol" a megérzéssel, mikor épp melyik kerekedik fölül.
Itt is az anyai hatás erőteljesen érvényesül, akárcsak a februári gyerekeknél.

A december hónap, azaz a 12. hó az tulajdonképpen egy 3-asnak felel meg,( 1+2=3)
Ebben az időszakban született Nyilasok és Bakok sokkal nyitottabbak, beszédesebbek, mint a más hónapban születtek. Információéhség, mozgékonyság és  rugalmasság jellemzi őket. A márciusi születésűekre jellemző jegyek vonatkoznak rájuk is.

Surányi (Ibránszki) Beáta
www.regeneral.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 14198 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x