Heti tarot-előrejelzés: mélypontról a tetőfokra
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: mélypontról a tetőfokra

Heti tarot-előrejelzés: mélypontról a tetőfokra

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

Az év 46. hetére teljesen igaz az az állítás, hogy a mélypontról a tetőfokra jutunk el. Amilyen rosszul kezdődik a hetünk, olyan jól fejeződik be. Már magában a tarot lapok neveiben is mutatkozik az éles ellentét, a hét eleje és a vége között (Torony és a Világ). Ám mi várható a köztes időszakban, egyáltalán mi várható a negatív napok idején? 


Rendezvénynaptár
Hétfő – november 14. (Torony):
Ez a hét nem éppen a legjobban kezdődik. Ami eddig biztos volt a hetünkkel kapcsolatban, az ma teljesen összezavarodhat. Megbeszéléseket, de néhány jó előre megtervezett eseményt, programot is lemondhatunk, illetve elhalaszthatnak. Mindez akár jóval is járhat, mert tudnunk kell, hogyha valami összedől, az épp azért van, mert nem jól építettük fel, azaz az aktuális helyzet nem jó. A feladat: építsünk egy újat, és jobban gondoljuk át cselekedeteinket, a lépéseket többször fontoljuk meg.Kedd – november 15. (Mértékletesség):

Ma óvatosan kell bánnunk mindennel, amihez fogunk. Legyen szó étkezésről, beszédről, vagy más egyébről. Könnyen mondhatunk olyat, amivel tásainkat megbánthatjuk, vagy éppen könnyen eshetünk túlzásba étkezés terén, amikor magunknak ártunk, hiszen mindent bekebelezünk, ami ehető. Ma étkezzünk egészségesen! A párkapcsolatunkban viszont egy igazán tüzes estét hozhat a mai nap, amennyiben nem hárítjuk ezt. Engedjük, hogy az este a szeretet és a szerelmeskedés körül forogjon.

Szerda – november 16. (Ítélet):
Ha hivatalos ügy végére várunk, ma nagy az esély arra, hogy határozatot kapjunk a végkimeneteléről. Ma érdemes azoknak figyelni, akiknek nincsen munkahelyük, mert könnyen találhatnak számukra megfelelő, sikeres álláshirdetést az újságokban, vagy az interneten. Ma a torkunk érzékenyebb, könnyebben kaphatunk mandula- és torokgyulladást. Kerüljük a negatív társaságot, mert ma nagyon lemerülhetünk energetikailag, ha hagyjuk.

Csütörtök – november 17. (Szerencsekerék):
A hét közepén megmozdul valami, és a sors kereke pozitív irányba fordul. Ma mindazon negatív történésekért, amelyeket elszenvedtünk hétfőn, kedden és szerdán, ma kárpótlást kapunk. Fittek, energikusak, és egészen biztosan jó kedélyűek leszünk. A mai napot a tiszta szeretet energiái hatják át. Nem véletlen, hisz a csütörtök egy úgynevezett tízmilliószoros nap, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak. Azaz egy pozitív gondolat szinte egeket képes megmozgatni, így hát bátran kívánjunk és legyünk merészek a pozitív gondolatok és vágyaink terén!

Tízmilliószoros nap - teremtő meditációval!
Tarts velünk a teremtő meditáción, kattints a részletekért >>

Péntek – november 18. (Igazságosság):
A pénteki napon is még mindig érezhető lesz a sokszoros energiák hatása, így még a délelőtt nagyjából alkalmas arra, hogy az elmaradt kívánságokat bepótoljuk. A pozitív energiákat arra is használhatjuk, hogy családtagjainknak boldogságot okozzunk, hisz ahhoz, hogy öröm üljön szeretteink arcára, nem kell több ezer forintos ajándék, elég egy jó szó, egy kis törődés, és örök emlék marad a nap! Ma figyeljünk arra, hogy ne essünk el futás, esetleg járás közben, mert a mai csonttöréseknek nagy eséllyel műtét lesz a vége.

Szombat – november 19. (Ördög):
A kisördög feltámadhat bennünk, és a nap elejét – ennek köszönhetően – lustálkodással, pihenéssel töltjük. A táplálkozással ma is érdemes vigyázni, mert a nehéz, zsíros ételek nagyobb eséllyel ragadhatnak meg szervezetünkben, amelyeket később csak egy méregtelenítés segítségével tudunk kimosni szervezetünkből. Ma a hasi részünk az, ami érzékenyebb lesz, mint általában. Kerékpárosok figyelem, óvatosan tekerni, mert egy rossz esés és a legrosszabb helyen érhet minket fájdalom! Az este folyamán meditáljunk egyet!Vasárnap – november 20. (Világ):

A hét utolsó napjába minden, amit bele tudunk még tuszkolni, az belefér! De azért ne sok programot szervezzünk, inkább csak egy-kettőt, amelyen teljesen jól érezzük magunkat. Az a legjobb, ha a családdal közös programot szervezünk, s többen látogatunk ki egy-egy rendezvényre. A mai napon csak vizet fogyasszunk, ugyanis a méreganyagok könnyen kimosódnak ma szervezetünkből, és sokkal könnyebben, felszabadultabban kezdhetjük az új hetet, és birkózunk meg az új hét kihívásaival.

Papp Máté
Astroworld
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6767 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x