A hawaii titok, ami átalakítja az életedet
Címlap / Ezotéria / A hawaii titok, ami átalakítja az életedet

A hawaii titok, ami átalakítja az életedet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Egy hawaii pszichológus - dr. Hew Len - úgy gyógyított meg egy kórházi osztálynyi elmebeteg bűnözőt, hogy még csak nem is beszélt velük! A titkos hawaii módszert alkalmazta, ami meghökkentő gyógyulásokhoz vezet és az egyik legegyszerűbb módszer az életünk átalakítására. Dr. Domján László agykontroll-oktató a hawaii módszerről. 

Egy hawaii pszichológus – dr. Hew Len – úgy gyógyított meg egy kórházi osztálynyi elmebeteg bűnözőt, hogy még csak nem is beszélt velük! A titkos hawaii módszert, a hoponoponót alkalmazta. Talán hallotta már az ősi bölcsességet: „amint bent, úgy kint.” A hoponoponó e törvényszerűség gyakorlatba történő átültetése. Ha például békét teremtünk magunkban, ez a béke a külső valóságunkban is megjelenik. Végső soron ez a titka dr. Hew Len meghökkentő terápiás sikerének.



Bagdi Bella
neves, nemrégiben agykontroll-tanfolyamot végzett énekesnőtől kaptam egy e-mailt, amiből idézek egy részt: „Annyira kinyílt a tudatom, a szívem, a lelkem, hogy mindenre befogadóvá váltam, ami a szemem elé került és felhívta magára a figyelmem. Így vettem meg a Hoponoponó könyvet tőletek. Annyira magával sodort, hogy még a könyv végére sem értem, amikor már szólt bennem a hoponoponódal. Egy új korszak kezdődött el az életemben.”

Nagyon érdemes meghallgatni Bella dalát, mert elbűvölően gyönyörű videoklipjében néhány egyszerű mondatban írásban is összefoglalja a hawaii módszer lényegét. S azzal nem csupán bűnözőkre lehet – közvetve – hatni, hanem egészséget és bőséget is teremthetünk, magunknak!

Bagdi Bella: HO’OPONOPONO



(Ha megtetszett a hoponoponódal, CD-n beszerezhető az Agykontroll könyvesboltban.)

Végül egy részlet dr. Marc Gitterle hoponoponóval kapcsolatos véleményéből: „… olyan mozgalmat indít el, ami véget vet a háborúknak, a szegénységnek és szeretett bolygónk pusztításának.”

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Kép: meepoohfoto / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x