Hogyan hódítsd meg a Nyilast?
Címlap / Ezotéria / Hogyan hódítsd meg a Nyilast?

Hogyan hódítsd meg a Nyilast?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

7 elsőrangú tipp, ha egy Nyilast akarsz ágyba vinni, megszerezni és nem utolsósorban, hosszú távon is megtartani. Amire biztos szükséged lesz: elnézés, türelem és persze libidó! 

 

Rendezvénynaptár
1. Légy a barátja! Imádja a szexet, de ez nem elég, hogy beléd szeressen. A legjobb barátjának kell lenned. Meg kell értened őt és el kell viselned a dühkitöréseit. Számíts az éjszakába nyúló beszélgetésekre. Ha átmész a vizsgán, akkor hosszú távon is számít majd rád.

2. Szexelj vele sokat! Ne gondolj rafinált technikákra és bonyolult szerepjátékokra. Ez nem az ő világa. A szexet a maga természetességében szereti. Nagyon szenvedélyes, mindent belead az együttlétbe.  A szex gyors, de előfordul, hogy a mennyiségi igénye is nagyobb.

3. Hagyd meg a szabadságát! Semmit sem utál jobban, mint a pórázt! Ne próbáld meg elvenni a szabadságát, mert akkor azonnal meglép. Mutass érdeklődést a barátai, kedvtelései iránt. Így megengedi, hogy részt vegyél ezekben. Ez nagy összetartó erő lehet!4. Ne akard bekötni a fejét!
Idő kell neki hozzá, hogy megérlelje magában az elköteleződés gondolatát. Nincs kifogása a házasság ellen, de annyi minden más érdekli. Csak akkor házasodik, ha megtarthatja a saját életvitelét.

5. Nézd el a baklövéseit! A szerelemben is szereti a változatosságot. Előfordulhat, hogy néha megbotlik, de ennek nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani. A kalandba a kíváncsisága viszi bele. Még akkor is előfordulhat, ha elégedett és boldog.

6. Viseld el az őszinteségét! Nem fog játszmázni, őszintén megmondja, amit gondol. Ez gyakran kegyetlenségnek hat. A romantikus hazugságok nem az ő stílusa, ne várd tőle, hogy kegyesen hallgassa el a ballépéseit. Azt is megmondja, hogy már nem szeret.7. Ne hagyd, hogy unalomba fulladjon a kapcsolat!
Folyamatosan fenn kell tartanod az érdeklődését és a kíváncsiságát. Ha túl simán mennek a dolgok, akkor nem lát kihívást a kapcsolatban. Jó, ha néha harcolhat érted!


Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 10533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x