A Vízöntők 5 imádnivaló tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Vízöntők 5 imádnivaló tulajdonsága

A Vízöntők 5 imádnivaló tulajdonsága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az állatöv legeredetibb és leghumánusabb jegye a Vízöntő, aki bár szeret a fellegekben járni és néha mintha egészen magas lóról beszélne, mégis csodáljuk egyéniségét és karizmáját. 5 dolog, amit a legjobban szeretünk a Vízöntőkben.  

Forradalmi újító

Vízöntő munkatársaddal vagy főnököddel nem nehéz új projektekbe belevágni. Természetes újító hajlama, eredetisége, kreativitása a kisebb fantáziával megáldott kollégáknak is szárnyakat ad. Persze jó, ha van a csapatban legalább egy Föld-jegy is, aki gondoskodik arról, hogy a merész ötletek a gyakorlatban is megvalósuljanak és hogy a már eleve jól működő dolgok ne essenek az újító roham áldozatául.

„Szabadság, egyenlőség, testvériség!”

A francia forradalom szlogenjét a Vízöntő a lelke mélyéig komolyan gondolja. A Vízöntő végletekig humánus és emberszerető, mindenek felett tiszteli az életet és minden ember egyediségét. Akármilyen kapcsolatban is állsz egy Vízöntővel, mindig számíthatsz arra, hogy keresi a dolgok rejtett összefüggéseit és mély empátiával kezeli az embereket. Persze ettől kicsit úgy tűnik, mintha mindig megtartaná a három lépés távolságot, de valójában inkább érzelmileg egy kicsit tartózkodó típus.


Hűséges jóbarát

A Vízöntő emberszeretete és lojalitása leginkább a barátságaiban mutatkozik meg. Nagyon fontos számára, hogy szoros szellemi, akár bajtársi kapcsolatot tartson fenn egyívásúakkal  és kölcsönösen megoszthassa barátaival magasröptű elképzeléseit és ideáit. Barátait mélyen tiszteli és bármit megtenne értük – számíthatsz rá a bajban, akár hajnal háromkor is!

A legeredetibb szerető

Egy Vízöntő partnerrel sosem unalmas az élet! Biztos lehetsz benne, hogy bár kínosan ügyel a saját autonómiájára, mégis képes kedvességével, humorával, gyengédségével és legendás eredetiségével újra meg újra elkápráztatni szíve választottját. Ráadásul a szex sosem unalmas vele, feltéve, hogy hajlandó vagy az összes hóbortjában részt venni.

Érdeklődő, okos gyermek

Vízöntő gyermekünk az egész világra határtalan csodálattal tekint, szinte minden érdekli és leköti a figyelmét. Ha képesek vagyunk szülőként megadni neki a lehetőséget, hogy tudásvágyát kiélje és különc egyéniségét megérlelje, elkerülhetjük a nehezebb lázadó korszakait.

A Vízöntő általános jellemzése >> 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16427 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x