Szerdai angyali üzenet: készen állsz a csodákra?
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: készen állsz a csodákra?

Szerdai angyali üzenet: készen állsz a csodákra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A csodák sokkal hétköznapibb dolgok, mint azt hiszitek. A teremtés nagyszerűsége bármikor megnyilvánulhat számodra is - ha kellően nyitott a szíved és az elméd. Te készen áll a csodákra? 

Nyisd ki a szemed és láss!
Mit jelentenek számodra a csodák? Különleges történéseket, megmeneküléseket, gyógyulásokat? Az élet jelenlétét és diadalát? A csodák nem elérhetetlen, megmagyarázhatatlan, misztikus események, amelyek ritkán történnek meg, akkor is csak a kiválasztottak életében. Kezdjetek el másképp gondolni, tekinteni a csodákra, kedveseim!



Figyelj önmagadra:
nem csoda már önmagában az, hogy itt vagy és létezel? Hogy ez a bonyolult rendszer, amit a testednek hívsz, nap mint nap működik és teszi a dolgát magától, anélkül, hogy ezzel külön foglalkoznod kellene? Hogy utasítanod kellene arra, hogy felébredjen, emésszen és szeressen?

Nem csoda, hogy a természet bölcs körforgásában mennyi gyönyörű szépséget megtapasztalhatsz? Hogy megpihenhetsz a vastag hótakarót szemlélve a meleg szobában, várva, hogy szép lassan ismét megszülessen a tavasz? Hogy egyaránt megélheted a hópelyhek táncát és a szikrázó napsütés erejét? A rügyfakadást és a levélhullást?

Nem csoda, hogy élményeidet, mindezt a szépséget megoszthatod másokkal is, a szeretteiddel, barátaiddal és ismeretlenekkel is? Nem csoda, hogy a legnagyobb bajban, bánatban, gyógyírt jelenthetsz valaki más számára, ahogy te is meggyógyulhatsz, felülkerekedhetsz a fájdalmakon mások segítségével?

Könnyen elfelejtitek, kedveseim, de emberi létezésetek maga a csoda, amely számtalan tanulsággal, élménnyel, gyönyörrel, bölcsességgel és szeretettel ajándékoz meg benneteket – csupán annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok ezt az ajándékot és megbecsülitek értéke szerint. Tiszteljétek és szeressétek az életet mindenek felett – hiszen Ti kértétek, hogy részetek lehessen benne. Tanuljátok meg értékelni az apróbb és nagyobb csodákat egyaránt! Ünnepeljétek az életet és lássátok egymásban önmagatokat, mint ahogy a szembefordított tükrök sokszorozzák meg a látványt.


Most állj meg egy pillanatra és tekints az életedre akként, ami valójában: egy tökéletes, megismételhetetlen csodaként. Adj hálát mindazért, aki most vagy, ahová eljutottál a hosszú évek alatt – ünnepeld a saját létezésedet! Adj hálát a társaidért, akikkel együtt jártál az úton, akármilyen rövid ösvényen lépkedtetek is egymás mellett! Adj hálát azokért a pillanatokért, amelyek megadattak számodra! Adj hálát a nehézségekért, és kutasd fel, mivel járultak hozzá a bölcsességedhez!

Húzz egy angyalkártyát, ha további útmutatásra van szükséged >>

Adj hálát ezért a napért és állj készen arra, hogy a csodák megjelennek az életedben!


Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
Evgeni Dinev / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5281 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x