Sors, életfeladat, személyiség - a 2-es szám rezgése
Címlap / Ezotéria / Sors, életfeladat, személyiség - a 2-es szám rezgése

Sors, életfeladat, személyiség - a 2-es szám rezgése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Milyen a személyiségtípusod, mi az életfeladatod, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezel kettesként? Fejtsd meg az egyéniséged titkait a számmisztika segítségével! Új önismereti sorozatunkban havonta kerülnek sorra az egyes számok. 

A számok elsősorban tulajdonságainkat, képességeinket mutatják, valamint, hogy milyen személyiségtípushoz tartozunk, mi az életfeladatunk. A születési számod kiszámításához keresd meg a www.regeneral.hu honlapon a Numerológia menüpontot, erre kattintva tudod kiszámítani - a teljes születési dátumodból - a sorsmissziós számodat, illetve a teljes nevedből a névszámaid összegét is. Surányi Bea numerológus tanácsadónk sorozatában havonta sorra kerülnek az egyes számok.

Itt olvashatod az 1-es sorsmissziós szám jelentését >>

2-es szám:  SEGÍTŐ, mottója: ÉN ÉRZEM!


A hozzá kapcsolható bolygó a Hold, az érzelmi ÉN, a Lélek, a pszihés működés, a gondoskodás, a szeretetigény, befogadás, befolyásolhatóság, a bennünk élő örök gyermek szimbóluma. Az ösztönös érzelmek tartoznak hozzá.
  • Hold a bolygója
  • Rák a jegye
  • Hétfő a napja
  • Ezüst, fehér a színe

Befogadó, befolyásolható, segítő, gondoskodó, érzelmeket adó, a LÉLEK jelképe. A Nő alapenergiája.

A Hold mindig a Nap körül forog, felnéz a Napra, a Napot szolgálja, a Naptól kapja a meleget, az életerőt.

A numerológiában a 2-es szám már arra is utal, hogy ez egy kettőséget, bizonytalanságot takar. Igazán csak párban, valakivel együtt képes jól működni. „Egységben a kétség.” Egyet lépek előre, majd kettőt hátra.

A 2-es sorsmissziós számú ill. Rák jegyű emberekre jellemző a vizes problémák, a Hold hatása.

Legfontosabb tulajdonságai, jellemzői:  érzékeny, befogadó, segítő, befolyásolható, hangulatfüggő, gondoskodó, védelmező,  gyerekes,  családcentrikus, ösztönös, mély érzésű, félénk, intuitív, szubjektív, biztonságkereső, aggódó, ragaszkodó, önállótlan, határozatlan,  vágyakozó, művészies, fantáziadús, elfogadó, beletörődő, odaadó, megbocsájtó, alkalmazkodó, romantikus, óvatos, változékony, álmodozó, házias, elővigyázatos, engesztelhetetlen. Számára leginkább a mikrokörnyezete, elsősorban a saját családja a legfontosabb. Őket szereti leginkább. Érzelmi alapon ragaszkodik tárgyakhoz. Nagy múlt- és titokkutató és rendszerint szívesebben foglalkozik mások érzelmeivel, mint a sajátjaival.


Az érzelmek kulcsfontosságúak a 2-es sorsmissziós számú embernek, ugyanis az érzelmeken alapul az egész élete. Mindenben a lelki tényezőket keresi. Általában erős vágyakozás él benne, hogy anyáskodjon vagy anyáskodjanak felette.

Fő problémája (tanulandó feladata): Az egyénisége és a kollektív szembenállása - az ösztönös érzelmei irányítják, ugyanakkor nagyon sérülékeny, érzékeny. Tetteiért  hálát vár. Meg kell tanulnia, hogy szeretetet csak szeretetért lehet kapni.

3 szint:
1. Ösztön - Uszító-Mások hátán előre - fizikai szint- gyerekesség

2. Tudat - Meghátráló  -az óvatos kivárás - érzelmi szint- sértődékenység, túlzott szubjektivítás

3. Lélek - Együttérző- a gondoskodó szeretet - szellemi szint - anyaság, gondoskodás, szeretet

Kibillent esetben: mindennel elégedetlen, szeszélyes, változékony hangulatú, gyerekes.

Betegséghajlamok: alhasi, gyomor ( puffadás, gyomorégés),bélrendszeri, mell, méh, petefészek, hónalj,  hasnyálmirigy,vizes problémák - Hold hatás: sok víz a szervezetben. Allergia és rák, férfiaknál prosztatagondok.


IBRÁNSZKI BEA
www.regeneral.hu

Képek:
Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Chaiwat / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 107866 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x