Szerdai angyali üzenet: összhang a Forrásoddal
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: összhang a Forrásoddal

Szerdai angyali üzenet: összhang a Forrásoddal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-29

Különleges időket éltek itt a Földön, kedveseim, sokan érzitek is a jelen időszak nagyszerűségét. Sokan azonban súlyos problémákkal szembesültök, amelyek, úgy tűnik, maguk alá temetnek benneteket. Ennek azonban egyáltalán nem kell így lennie - útmutatásunkkal segítünk abban, hogy túllendüljetek a nehézségeken. 

 

Tudjuk, hogy milyen nehézségekkel küzdötök a jelen életetekben, ismerjük mindannyiótok történetét és problémáit. Nem könnyű a mostani feladatotok, kedveseim, de nem is lehetetlen. Ti választottátok, hogy ebben a nagyszabású végjátékban, ami egyszersmind valami lenyűgözően új valóság kezdete is, kipróbáljátok magatokat. Élvezitek a magasabb birodalmak jóváhagyását és támogatását ebben a folyamatban, ezért ne csüggedjetek. Minden problémátokra megérkezik a megoldás, bár talán másképp és máskor, mint ahogy azt ti a korlátozott emberi elmétekkel elképzelitek.

A jelen helyzet kulcsa éppen ebben, emberi mivoltotok meghaladásában rejlik, drága földi angyalok. Csodálatos létezők vagytok, jóval többek a megszokott emberi személyiségeteknél, akik úgy döntöttek, a sűrű földi körülmények között, a három dimenzió által uralt valóságban teszik próbára a szellemi birodalmakban elsajátított tudást. Kezdjetek el magatokra a fény hordozóiként gondolni, lássátok meg magatokban a fényes és a sötét részeket, lássátok az energiákat ahelyett, hogy csupán a kézzelfogható tárgyakra és történésekre összpontosítanátok. Játsszatok el ezzel a nézőponttal és próbáljátok ki, milyen lehet a valóságot a mi szemszögünkből szemlélni. Lássátok a nagyobb képet, a rejtett áramlatokat és összefüggéseket, tekintsetek önmagatokra az Egység nézőpontjából.


Sokszor ösztönöztünk már benneteket arra, hogy vállaljátok fel angyali fényeteket, a bennetek rejlő Isteni Ént. Ez mindannyiótokban ott van, kivétel nélkül – és csak arra vár, hogy elhiggyétek, valóságos. Hogy teret adjatok neki a mindennapi létezésetekben, a döntéseitekben, a hétköznapi cselekvéseitekben. Ennek most visszavonhatatlanul eljött az ideje, kedveseim. Nem halogathatjátok már tovább a látószögetek kitágítását. Lépjetek ki a Fényre!

Erre bátorítunk benneteket most is: kezdjetek el nagyobb léptékben látni, gondolkodni, érezni! Merjetek egymással összekapcsolódni, merjétek érezni egymás fájdalmát, örömét egyaránt, merjetek együtt létezni. Számotokra az Egységben való összeolvadás jelenti a következő evolúciós lépcsőfokot, amire most fel kell lépnetek büszkén és örömmel, hiszen megérdemlitek.  Azt hiszitek, feleslegesek voltak a szenvedések, a nehéz helyzetek, a fájdalmas tapasztalatok, a kemény életek? Ezt mind Ti terveztétek így, a legapróbb részletig bezárólag, azért, hogy most itt legyetek azzal a rengeteg tudással és bölcsességgel, amit életről életre felhalmoztatok. Hogy éppen ez legyen az az élet, amikor elkezdődik a változás.

A kérdés csupán az, képesek vagytok-e az életetek nehéz helyzeteiben, a fájdalmas területeken is meghozni a szükséges változtatásokat, mielőtt a működésképtelen rendszerek, építmények végleg összeomlanak. Ha kérdéseitek vannak, hogyan tovább, kapcsolódjatok össze létezésetek eredetével, a Forrásotokkal – innen megkapjátok a válaszokat.


A jelenlegi erőteljes energiahullámok időszakában kulcsfontosságú, hogy a napotok nagy részében össze legyetek kapcsolódva a Forrásotokkal. Ez teszi lehetővé számotokra a kicsiny, emberi énetek, a problémáitok és nehézségeitek meghaladását. Nagyszabású paradigmaváltásra van szükség a legtöbb területen, főleg azokon, amelyekkel gondjaitok vannak: a pénzügyi, gazdasági, az energia- és az ellátási rendszerek területén.

Kezdjetek el az energiákra, a finom áramlatokra, a láthatatlan hullámokra figyelni, ha eddig nem tettétek volna. Figyeljétek meg a helyzeteket, ahogy az azokat létrehozó energia felépül, majd elenyészik. Legyetek figyelmesek a nehéz, sűrű, problematikus energiákra, kialakulásukra és kérjétek minden helyzetben a tudatosságot és a gyógyulást. Ha nem akartok elkülönülni vagy elmenekülni egy nehéz helyzetből, megadatik számotokra  a megoldás, hamarabb, mint hinnétek. Csupán azzal változást teremtetek, hogy kéritek a megoldást, nagyobb tudatosságért, gyógyulásért folyamodtok.  A mostani vibráló energiamintában elképesztően gyors változtatásokra vagytok képesek, mint azt valószínűleg már tapasztaltátok. A teremtő, gyógyító erőtök kiterjed, a tudatosságotok fényébe emelt helyzetek gyakran maguktól meggyógyulnak, ha tökéletes összhangba kerültök a Forrásotokkal.

De ne feledjétek el, a kulcs bennetek van, legbelül, a szándékotok adja meg az indító lökést a megoldások megtalálásához. Ha sokan összekapcsolódtok a szükséges szándékkal, szó szerint csodákat fogtok teremteni. Ehhez viszont el kell hinnetek, hogy a ti szavazatotok, a ti energiátok, a ti erőfeszítésetek is számít. Minden egyes lépés, amit megtesztek, számít! Mindegyőtöknek megvan a maga sajátos szerepe a felemelkedés nagyszabású játékában. Merjétek megtalálni az egyedi célotokat, merjetek másokkal összekapcsolódni és kezdjétek el végre azt, amiért ide jöttetek! A díszlet készen áll, itt az idő, hogy az ünnepelt színészek előlépjenek és eljátsszák a fergeteges, Univerzum-szerte különleges előadást. Mi ünnepelünk benneteket, drága földi angyalok és segítünk benneteket az egyre vékonyodó fátyol túloldaláról.


További útmutatásra van szükséged az angyaloktól? Húzz egy angyalkártyát >>

Képek:
Evgeni Dinev / FreeDigitalPhotos.net
dan / FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 3556 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x