A Kosok 5 legvonzóbb tulajdonsága
Címlap / Ezotéria / A Kosok 5 legvonzóbb tulajdonsága

A Kosok 5 legvonzóbb tulajdonsága

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Az állatöv egyik legmarkánsabb jegye a Kos, lehet szeretni és gyűlölni - a középút elég ritka. Most összeszedtük a Kosok legszerethetőbb jellemvonásait, amiért egyszerűen imádjuk őket. 

 

Ötletgyáros jóbarát
Bárhol akadsz is el az életben, akármilyen problémába is botlasz, Kos-barátod máris ott nyüzsög, hogy elősoroljon legalább 20 megoldási javaslatot, amelyekben hajlandó természetesen tevőleg is részt venni. Brilliáns és sziporkázó, ha újításokról, tervek megvalósításáról van szó.

Rámenős és hódító Don Juan
A Kos-férfiak igazi hódítók, udvarlással, vérforraló flörtökkel, meglepetésekkel vesznek le a lábadról, és kitartóan nyomulnak, amíg el nem érik céljukat. A közhiedelemmel ellentétben meglepően hűségesek tudnak lenni – ha harmonikusan élik meg a saját jegyüket, szenvedélyük és tüzük a partner iránt kitart akár egy életen át.Ambiciózus munkaerő

Ha a beosztottad vagy a kollégád Kos, jól ismered dinamikus, élénk, aktív karakterét, ami a munkavégzésben, a célok kitűzésében és elérésében is megnyilvánul. Jó vele együtt dolgozni, mert lelkesedése képes fűteni az egész csapatot akár a végcélig.

Egyenrangú és megbízható partner
A Kos-nőknek alapvető fontosságú az egyenjogúság, így egy párkapcsolatban a Kos-nő kiveszi a részét a pénzügyek rendezéséből, az életvitel megtervezéséből, az életszínvonal megteremtéséből és mindenben az egyenrangúságra törekszik.Önálló gyermek

A Kos-gyermek már korán a közösségek vezére lesz, ő találja ki, mit játsszanak és ki milyen szerepre lenne a legalkalmasabb. Önállósága könnyen vakmerőségbe, makacsságba csaphat át, ha a szülők nem tudják megfelelően kordában tartani és ilyenkor hajlik akár a deviáns viselkedésekre is.


Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
 
 
[ 19297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x