Szerdai angyali üzenet: Napfény
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Napfény

Szerdai angyali üzenet: Napfény

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Beköszöntött az általatok oly nagyon várt napsütéses időszak, a tavasz. Vajon a szívetekben is tavasz van? Napfény uralja az elméteket, fényt árasztotok magatokból ti is, akárcsak a Nap? 

Embert próbáló időket éltek, kedveseim. Tudjuk, hogy sokan félelemben, szűkösségben, kétségek közepette élitek mindennapjaitokat. Tudjuk, hogy sokan nap mint nap megvívjátok a saját harcaitokat a régi és az új tudatosság között, a régi mintáitok és a legmerészebb álmaitok között. Tudjuk, hogy sokan már megtaláltátok legbecsesebb Önmagatokban az Igazi Fényt, aki valójában vagytok. És azt is tudjuk, kedveseink, hogy nem mindig, nem minden helyzetben tudjátok még ezt a drága Fényt megtartani, kisugározni a környezetetek felé. És mindez nem számít, drága földi lények.

Itt tartotok most, utazásotoknak ezen a pontján – ünnepeljétek ezt, mert hatalmas utat tettetek meg idáig. Elképesztő teljesítmény, amire vállalkoztatok: a két-ség, a dualitás világából, az illúzió fátylaiból való felébredés, amiért ide jöttetek. Meglepődnétek, ha azt mondanánk, mindez már megtörtént?


Igen, a felébredés elkezdődött, a felemelkedésetek kezdetét vette – és napról napra, percről percre folytatódik ez a csodálatos utazás, ami egyre különlegesebb kalandokat, egyre gyönyörűbb csodákat tartogat nektek, ha nyitott szívvel és ítélkezésmentes elmével jártok az utatokon.

A mai üzenettel arra bátorítunk titeket, hogy ne csüggedjetek és ismerjétek fel: a világban minden rendben van. Lássátok magasabb nézőpontból az események folyását és hallgassatok a szívetekre: legbelül pontosan érzitek, hogy a háborgó felszín alatt minden a legjobb úton halad a beteljesedés, az Egység felé.

Ne higgyétek, hogy többé nem fogtok nehéz eseményeket megtapasztalni, hiszen a tanulnivalóitokat, az erre az életre hozott leckéiteket ti magatok jelöltétek ki Önmagatok számára. Azonban mindig megválaszthatjátok, hogyan reagáltok életetek történéseire. Szabadon eldönthetitek, hogy a régi minták, a kétség, a félelem, az önbizalomhiány és a bizalmatlanság alapján reagáltok, vagy megengedtek valami egészen új reagálási módot magatoknak? Igen, ez az elfogadás, a feltétel nélküli elfogadás létállapota, amikor szabadon beengeditek az életetekbe a soron következő eseményeket és nem helyezitek rájuk az eddig előszeretettel használt súlyokat: az ítélkezés, a félelem, a dráma, az egó nehezékeit. Éppen ez az a folyamat, ahogy az energiákat, a helyzeteket, a világot magatok körül átalakítjátok egy jobb és szebb világgá. Az átalakulásban pedig a két legfontosabb kulcsa a türelem és a bizalom – ezekre lesz szükségetek a régi súlyok helyett.

Elakadtál, nem tudod, hogyan tovább? Segítségre van szükséged? Húzz egy angyalkártyát itt és hagyd, hogy a saját válaszaid kibontakozzanak!

Arra bátorítunk benneteket, drága földi angyalok, hogy bízzatok az isteni gondviselésben – jussanak eszetekbe olyan esetek, amikor a segítőitek és vezetőitek az általatok kigondolt végkifejleteknél sokkal átfogóbb, sokkal felemelőbb megoldást hoztak, ami szándékosan korlátozott emberi nézőpontotokból szemlélve a súlyos történéseket eszetekbe sem jutott volna. Elevenítsétek fel ezeket az eseményeket és a nehéz helyzetekben ebből merítsetek erőt és bizalmat! Kezdjetek el igazán mélyen hinni abban, hogy sokkal több lehetséges, mint azt az emberi énetek el tudja képzelni.



Ez a valódi felemelkedés
, kedveseink – ez belülről történik meg, a szívetek, lényetek mélyén alakul át a kettősség, az elkülönülés Egységgé. Számtalan életet játszottatok végig azért, hogy most éppen itt lehessetek és megélhessétek ezt a csodát – legyetek önmagatokkal türelmesek, ha nehézségeitek támadnak vagy nem az általatok elvárt módon vagytok képesek reagálni, viselkedni. Ilyenkor jusson eszetekbe, hogy minden rendben van és bocsássatok meg önmagatoknak. Ez a tiszta elfogadás alapja, minden helyzet és önmagatok elfogadásának alapja is. Kitartóan és önmagatok iránti szeretettel gyakoroljátok mindezt, és közben ne feledkezzetek meg arról sem, hogy utazásotok végső célja mindvégig az öröm és a szeretet.

Hívjátok Felső Éneteket, hívjátok az Angyalaitokat, ha bárhol elakadtok és éteri támogatásra van szükségetek. A benneteket segítő angyali lények bármikor készen állnak a segítségnyújtásra, hiszen ők éppen ezt a szolgálatot vállalták értetek. Amikor úgy érzitek, végérvényesen lehúz benneteket és földbe döngöl az élet súlya, tartsatok egy kis szünetet és ha tehetitek, menjetek a természetbe, töltekezzetek fel tiszta, gyógyító pránaenergiával, mert erre most nagyobb szükségetek van, mint valaha. Használjátok tudatosan és kellő tisztelettel a természet, az erdők, a folyók és a napfény gyógyító, megújító, felemelő energiáit – így a nehéz helyzetekben is földeltek, magabiztosak és tudatosak tudtok maradni.

Merjetek, higgyetek, tudjatok és bízzatok – az Univerzum végtelen szeretete, bölcsessége és ereje mindig megtart benneteket, drága földi angyalok!


www.mesteringa.hu

Képek:
dan / FreeDigitalPhotos.net
prozac1 / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x