Áprilisi csillagüzenetek Zadkiel Arkangyaltól
Címlap / Ezotéria / Áprilisi csillagüzenetek Zadkiel Arkangyaltól

Áprilisi csillagüzenetek Zadkiel Arkangyaltól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

Április hava a vetés és ültetés ideje - fizikai, lelki és szellemi szinteken egyaránt. Egy különleges utazásra hívunk a belső Valóságokon át, melynek során magyarázatot kaphatsz a jelen idők különös történéseire, élményeire, hogy kellően felkészítsd testedet, szellemedet és lelkedet a magvetésre. 

A jelenlegi életünk több ponton érintkezik és olykor-olykor egy aprócska pillanatra összekapcsolódik vagy a múltbeli életeink egyikével, vagy valamelyik párhuzamos valóságunk jelenlétének egy mozzanatával. Ezt úgy tudjuk elképzelni, mint a többrétegű kabátokat vagy takarókat, amiket össze lehet patentozni egymással több helyen is - ezek is egyfajta Belépési Pontok -  hogy időszerűen vastagabb vagy vékonyabb legyen, de az mind egy.

Az élet automatikusan végzi megfelelő időközönként ezt az összekapcsolódást más kivetített részeinkkel, ami legtöbb esetben sajnos elkerüli a figyelmünket az éber jelenlét hiánya miatt, de vannak olyan helyzetek is, amikor ezt a fajta „belső találkozást”, egészen katartikusan éljük meg és tapasztaljuk meg. Minden gondolat, szó, és cselekedet mely belőlünk ered, amit kiáramoltatunk magunkból és kinyilatkoztatunk - akár tudatosan, akár tudattalanul –, az egyszer ugyanolyan formában visszajön és visszatér hozzánk… Ez az Élet Rendje és a Lét egyik alaptörvénye. Minden körforgás és a fejlődés része, mikro- és makroszinteken is egyaránt.

Az éteri összekapcsolódások és átfedések alkalmával mindig valami új és eddig ismeretlen dolog ébred fel, indul el és mutatkozik meg bennünk, sejtszinten is, amire jó tudatosan is odafigyelni és megjegyezni, mert ezektől az érzésektől és „ismerősen – idegen” információktól szoktunk olykor – olykor alapvetően megváltozni, hirtelen felébredni és nemegyszer szembesülni Önmagunkkal is.


Minden bizonnyal nem egy teljesen idegen fogalomról és érthetetlen témáról beszélek, szinte minden ember életében többször is adódott és előfordult már ez a fajta belső „jelenség”: üzen a Jelen nekünk, üzen a Tér nekünk, üzen a saját Lélekegységünk…

(A Lélekegység az, ami magában foglalja az összes égi – földi kivetüléseink, lélekrészeink és inkarnációink érzelmi részeit, töltéseit, mintáit, programjait és lenyomatait.)

A párhuzamos létsíkok és valóságok megtapasztalása nem más, mint egy „ugyanilyen” vagy ehhez hasonló – persze saját térben, sajátos törvények, hatások és megjelenési formák között – dimenzió megtapasztalása a belső multidimenzionális valóságunkban.

A dimenziók úgy épülnek egymás köré, úgy foglalják egymást egymásba, mint ahogy a hagymahéjak szépen és „szabályosan” épülnek fel az eredendő – kiinduló/középpont köré, a mag köré.

Nincs kint és bent, fent és lent…

Akár kifelé indulunk el, akár befelé, minden irányban egy végtelennek tűnő többdimenziós valóságrendszert fogunk találni, mely egyrészt relatív, mint az idő, tehát véges, de másrész, mivel valójában idő sincs, így eleje és vége sincs a dimenziók számának, vagyis a párhuzamos vonalak és valóságok a végtelenben találkoznak, de nem egymással, hanem önmagukkal. Így végső soron ugyanoda fogunk érkezni, ahonnan kiindultunk, független attól, hogy melyik irányban indultunk el. A Forrás Áldott Fényébe, Haza a Létezés Kelyhébe…

A párhuzamos létsíkokon és valóságainkban élő lélekrészeinkkel valamilyen szinten „teljes” kapcsolatban és bizonyos mértékben „teljes”kölcsönhatásban is állunk-élünk, ami kihat mind a mi életünkre, lelki-szellemi fejlettségünkre, fejlődésünkre és érzékenységünkre, és mind az „ő” létezésükre is.

Érezhető például a teljességben a kettősség, hogy éhes vagy a tested szerint, de nem tudnál egyetlen falatot sem lenyelni és befogadni, mert most belül teljes vagy! Vagy fáradt, álmos és kimerült leszel az egyik pillanatban, de képtelen vagy még becsukni is a szemed, mert olyan belső éberség, erő és energia van jelen benned, amit eddig nem ismertél, és még mozdulni sem mersz, nehogy elmúljon és vége legyen.

Mindig a magasabb tudatállapotú erő segíti az alacsonyabbat a „teljes” kiegyenlítődés törvénye miatt. Ugyanígy, ahogy az emberi természet alapvető lelkiállapota a visszatekintés és összegzés – nem a nosztalgiázás! – a számvetés és az elért célok, eredmények nyugtázása, éppúgy a párhuzamos létben is fellelhető ez a fajta rendszerezési és működési elv. Az abban a közegben élő részeinkben is bizonyos időközönként megtörténik egy összegzés (nem visszatekintés, mert ott nincs idő), inkább egy magasabb rendű besorolás és feldolgozás – az égi tervek céljainak elérése alapján – ami ide, erre a fizikai életünkre is hatalmas kihatással van. Az ő fejlődésük és emelkedésük arányos mértékben minket is tudatosabbá és egységesebbé tesz, még akkor is, ha ennek nem vagyunk a tudatában! Ha a Lélekegységünkben „valaki” eléri a megvilágosodás állapotát, akkor az összes „többit” felemeli magával, magához és egyesül!

Nem ritka pillanat a „tudván tudás” állapotának megtapasztalása, az ahá-élmények és az Egységben való gondolkodás sem, a párhuzamos létsíkok kapcsolódásakor. Mindez bárki számára elérhető, megtapasztalható.
Az átfedések ezek között a jelenlétek között, a valóságok és dimenziók választóvonalai és határai egyre jobban elvékonyodnak és áttetszőbbé válnak már, ami lehetővé teszi, hogy bepillantást kapjunk – mindenféle közvetlen megtapasztalás nélkül – más időkbe és terekbe, a végtelennek tűnő Univerzumba.

A párhuzamos valóságokból egyre sűrűbben kerülnek át különböző szellemi tartalmak, elemek, információk. Például amikor érzel valami megmagyarázhatatlant magadban, amit nem tudsz leírni és megfogalmazni, legalábbis nem földi szavakkal, mégis az érzés teljes és egész benned és egyáltalán nem kelt rossz gondolatokat, érzéseket vagy szorongást. Keresed a szavakat, próbálod a „földi” kifejezések egyikébe beleilleszteni, lefordítani és hasonló megfelelővel összepárosítani, de nem megy, vagy többé-kevésbé sikerül csak, de az nem az igazi. És szüntelenül csak az lüktet benned, hogy mélyen legbelül ismered, tudod, érted és érzed az üzenetét és a lényeget ennek a másfajta Létnek! Bízol benne, mert olyan erős, végtelenül tiszta, jelenlévő és vezető.

Rendszeresen megjelenhetnek víziók, látomások és érdekes képek, tájak, tárgyak és dolgok rajzolódhatnak ki a belső-külső szemeink előtt, sokszor azt sem tudjuk pontosan, hogy mit látunk éppen, vagy mit érzékelünk. Csak az érzés biztos, ami átjön: valami új, valami más, valami ismeretlen-ismerős.


Egy idő után már csak az érzést keresi az ember, hogy érzi-e még? Megvan-e még? Vissza tudom-e hozni még? Igen, ennek már a lenyomatát lelkünkben és szívünkben őrizzük mélyen, és ezután a találkozás és átélés után akárhányszor csak rágondolunk és visszaemlékezünk, mindig megmutatkozik bennünk kissé, ha engedjük, és jelezni fog felénk, ha üzenetét vesszük. Így képesek vagyunk nemcsak felidézni és hordozni magunkban a Fény Jelenlétét, hanem töltekezni is, bárhol és bármikor, valamint tanítani és továbbadni. Ezekből a belső átjárásokból, áthajlásokból és áthatásokból forrnak egybe és olvadnak össze egyre jobban a felsőbb szívszintek fénymezői és fényvalóságai, megnyitva a Szív Kapuk belső rendszerét, felébresztve és felébredve az Egy Szív állapot létét…

Április havában van itt az ideje a különböző magok elvetésének, elültetésének, fizikai, lelki és szellemi szinteken. A befogadó közeget (test, lélek, szellem, föld) éppen ezért szükségszerű kellő mértékben előkészíteni, előzetesen megtisztítani és helyet teremteni a magocskák számára, amit a következő hetekben és hónapokban, a gondoskodó szeretetünk erejével, az Égiek Áldásával és jóváhagyásával fognak gyökeret ereszteni és kiteljesedni itt a földi – fizikai térben és időben. Különös odafigyeléssel, gondos válogatással és tudatos választással kell a céljaik és vágyaink magjait kiválasztani és elültetni, ahhoz, hogy valójában azt kapjuk és azt érjük el, amit terveztünk, és amiről álmodtunk…


Mindenkinek szeretetteli Újjászületést és Feltámadást kívánok!


Salyonaamh
www.kristalykapu.hu

Képek:
Evgeni Dinev / FreeDigitalPhotos.net
Michal Marcol / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5619 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x