Szerdai angyali üzenet: Kívánság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Kívánság

Szerdai angyali üzenet: Kívánság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A kívánságaitok bármikor valóra válhatnak, ezt már sokan, sok helyről hallottátok, mégis kételkedtek benne, hiszen rengeteg nehézséget is a vállaitokra vesztek. Ne kételkedjetek a kívánságaitok erejében, de tisztítsátok meg önmagatokat a vágyaitok megvalósítása ellen ható lehúzó erőktől! 

 

Ez egy csodálatos tanulási folyamat, kedveseim, ahogy megtanuljátok megteremteni a valóságotokat – egyre tökéletesebben, egyre finomabban igazodnak a külső világ megjelenési formái ahhoz a csodához, ami bennetek formálódik napról napra, pillanatról pillanatra.

Pontosan tudjuk, drága földi angyalok, hogy milyen nehézségeket éltek meg a szívből jövő vágyaitok, legbelsőbb kívánságaitok valóra váltásakor. Tudjuk, milyen akadályok tornyosulnak előttetek a fizikai síkon, bár a mi nézőpontunkból még számos más megoldási lehetőség létezik minden pillanatban, aminek ti sokszor nem vagytok a tudatában. Nem látjátok a fától az erdőt, kedveseim – vagyis a korlátozott emberi nézőpontotok nem teszi lehetővé, hogy olyan tág perspektívából érzékeljétek az életeteket, ahogy azt mi tesszük.

Az angyali útmutatás, saját Felsőbb Énetek, Isteni Önvalótok gyengéd, vezető szeretete mindig elérhető számotokra. Folyamodjatok segítségért, ha elakadtok. Mi segítünk energiával, szeretettel, biztatással, lelki oltalommal, attól függően, mire van éppen szükségetek.

Angyali útmutatás kártyával – húzz egy angyalkártyát itt  >>>

Ne essetek abba a hibába, hogy figyelmen kívül hagyjátok, hogy mindig van remény, és minden helyzetből van kiút. Ne rekedjetek meg  a félelmeitek közepette, mert ha így tesztek, valóban megélhetitek az Istentől való elhagyatottságot, a Forrástól való elszakítottságot. A nehézségeitek, problémáitok közepette könnyű belecsúszni ezekbe a negatív érzésekbe, amelyek azonban csak benne tartanak benneteket az elválasztottság spiráljában. Amikor a legmélyebben vagytok, amikor a legsötétebbnek tűnik minden és minden Fény kialudt: akkor megtapasztalhatjátok, hogy Isten jelenléte soha nem szűnik meg. Ez a legmélyebb tapasztalat, a legsúlyosabb felismerés, amit emberi testben megélhettek. Becsüljétek meg a sötétséget, ami körülvesz, és azt is, ami bennetek van. A sötétség is a Fény szolgálója – nélküle nem lennétek most itt, nélküle nem lennétek oly értékes élettapasztalatok birtokában. Nélküle hiányos lenne a megkülönböztető képességetek.


Ez azonban nem jelenti azt, kedveseim, hogy bele is ragadhattok a sötétségbe. Emberi létetek próbája ezekben az időkben éppen ez: ki mertek, ki tudtok-e jönni ÖNSZÁNTATOKBÓL  a fénybe? Belül mélyen érzitek, tudjátok, hiszitek-e, hogy ti magatok is TISZTA FÉNY VAGYTOK? 
Ez a mélyen gyökerező hit a tudatosságotok fénye - ez az, ami fényt hoz a legsötétebb barlangba is, ez az, ami megvilágít minden nehéz helyzetet az életetekben és felvillantja a megoldás isteni szikráját.

Embert próbáló időket éltek meg itt a Földön, drága földi angyalok – tudjuk, min mentek keresztül, és pontosan érezzük a fájdalmatokat, kétségbeeséseteket, amikor a sötét, pókhálós, félelmetes ösvényeiteken jártok, amikor a legsötétebb részeitekkel néztek szembe. A SZERETET FÉNYE azonban mindig bennetek van, a kihívásaitok pedig jelenleg arról szólnak, vajon felismeritek, megérzitek, meglátjátok és felmutatjátok-e ezt a fényt? Elhiszitek-e, hogy minden pillanatban együtt lélegeztek, léteztek a Forrással, mely maga a tiszta szeretet? Ez most a ti legnagyobb próbátok, kedveseim, de mindannyian pontosan megterveztétek a saját életutatokat a lehetséges kihívásokkal és a lehetséges megoldásokkal együtt.
Csak folyamodnotok kell azért, ami már a tiétek, ami mindig is a tiétek volt, amitől soha nem voltatok elszakítva. Ismerjétek fel ezt a bölcsességet és használjátok az életetek minden területén. Kívánságaitok gyorsabban valóra válnak majd, mint azt gondolnátok – ehhez maradjatok mindig tudatában a Fénynek.

Chamuel Arkangyal

Angyaljóslás: www.mesteringa.hu

Képek: SOMMAI / FreeDigitalPhotos
wiangya / FreeDigitalPhotos

 
 
[ 4376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x