Anyák Napi Köszöntés - nemeskövekkel
Címlap / Ezotéria / Anyák Napi Köszöntés - nemeskövekkel

Anyák Napi Köszöntés - nemeskövekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A földi szeretet és születés örök és megújuló körforgásában élve, álljunk most meg egy pillanatra, egy igen fontos ünnepet köszöntve, hiszen most májusban sem feledkezhetünk meg azokról a végtelen áldozatokat hozó, szerető, gondoskodó és oltalmazó emberekről, akik olykor az életüket adják értünk, fájdalmat, fáradtságot és energiát nem kímélve gondoskodnak rólunk, és akiknek köszönhetően mi most itt lehetünk.  

A Szeretet, a Szerelem, a Kivirágzás, a Megújulás és a Fény Ébredésének gyönyörű havába, májusba léptünk halkan, hangtalanul és nesztelenül.

A Nap áldást hozó melege, a lágy tavaszi szellő gyöngéd érintése és a minket körülölelő élő-eleven természet végtelen tiszta ereje nap mint nap itt van, itt él, itt létezik velünk együtt. A Földanya méhéből születtünk és táplálkozik testünk, gyöngéd földi fényszálakon át. A csillagok láthatatlan szellemi birodalmának fényéből ered és épül a Lelkünk és Létünk, így teljesedünk ki és tesszük valóságossá az energiák kozmikus égi-földi birodalmát.

A Földanya egy, a testünket tápláló élő Lény, melyből ered és születik az élet mikro-makroszinteken, melyből születtek egykor felmenőink, születtünk mi, és születnek általunk, a végtelennek tűnő Univerzum hatalmas éteri óceánjából érkező csillaglelkű gyermekeink… 
A földi szeretet és születés örök és megújuló körforgásában élve, álljunk most meg egy pillanatra, egy igen fontos ünnepet köszöntve, hiszen most májusban sem feledkezhetünk meg azokról a végtelen áldozatokat hozó, szerető, gondoskodó és oltalmazó emberekről, akik olykor az életüket adják értünk, fájdalmat, fáradtságot és energiát nem kímélve gondoskodnak rólunk,, és akiknek köszönhetően és által mi most itt lehetünk.
Ebben a testben, ebben az időben és térben.   

Az Édesanyákról

„A Lét Misztériuma a Születések Misztériuma.
A Születés Misztériuma a Szülés Misztériuma.
A Szülés Misztériuma az Anya Misztériuma.
Az Anya Misztériuma
a Felelősségvállalás és az Élet Misztériuma.”

Az Anyák Napja Misztériuma
Az érzéseinket, melyek a szívünkből fakadnak, a ki nem mondott belső szavainkat, véleményeket és gondolatainkat, melyek  néha a torkunkon akadtak vagy a homályba ragadtak, most  talán sikerül felhoznunk és kimondanunk. Egy öleléssel, egy szóval, egy levéllel, egy aprócska, szívből jövő ajándékkal, egy gyengéd érintéssel, mellyel csendben csak köszönni és köszönni tartozunk, még ha nehéz ezt kimondanunk. Adjunk.
Adjunk magunkból bátran és könnyedén, azt, amiből nekünk sok van, és ami belőlünk kifogyhatatlan. Együttérzést, figyelmet és szeretetet. Ez, az az egyetlen olyan „dolog”, mely nem látható, mégis jelen van Mindenütt, nem fogható, mégis kitölti a lelkünket legbelül, nem vásárolható, mégis családdá forrasztja azokat, akik összetartoznak…
SZERETET.

Az Édesanyával való kapcsolatunk, kapcsolódásunk és kötődésünk többsíkú, dimenzionális, a szeretet csillagnyelvén beszélő és éteri természetű.
A manifesztáció, a teremtés és az Élet csodája, ahogy egy kis Fénysugár elindul „lefelé”, egy időtlen Lélek alászáll a magasabb dimenziókból, fizikai formát öltve, megérkezik ide, erre a bolygóra, az nem más, mint amikor a Fény maga Anyaggá nemesül. Egy Égi Álom és Küldetés, a forma világába szenderül.

Ahogy egy pillanat alatt megjelenik az anyagban, az Anyában megfoganva, úgy fogadja magába ezt az Égi Magot a Földanya áldott teste is, legbelül odalent, a Szent Méhének kelyhében. Egyszerre történik meg a kapcsolódás és lehorgonyzás mindkét helyen, mindkét szinten, melynek csodálatos valósága és eredménye minden emberben természetszerűleg benne foglaltatik és felismerhető. 

 Ebből az alkalomból, a köszönet és a köszöntés most az ÉDESANYÁKNAK szóljon, tiszta szívből, őszinte szeretettel és igaz szavakból.

Az Anyák Napja alkalmából, ezért hát összegyűjtöttünk és összeállítottunk elsődlegesen olyan szív alakú különleges kristályokat és ásványokat, amellyel őszintén elmondhatjuk és kifejezhetjük a szívünkben élő szeretetünket, hálánkat és örömöt hozó jókívánságainkat.
A klasszikus hegyikristály, rózsakvarc és ametiszt után érdemes ezeknek az ásványoknak a sajátos tulajdonságait is figyelembe venni.

És ne feledjük: minden Édesanyát az Ég, az Isteni Gondviselés külön elismeréssel, áldással és védelemmel lát el, meghálálva, hogy ezt az önzetlen, és sokszor nehéz szolgálatot felvállalta, alárendelve részben ezzel önmagát és az ő életét, egy új kis életért…


A következő 10 fajta kristályszíveket ajánljuk Anyák napjára és általános használatra is.

• Karneol
Segít felhozni, elmondani és megérteni azokat a belső, mély érzéseket, elfojtott érzelmeket, amikről nehéz beszélni. A szeretetet szívtől-szívig kapcsolja össze a karneol, megteremtve egy igazi meghitt, baráti és őszinte elfogadással levő jelenlétet, együttlétet.

•  Jade
A jade nem csak szerelemkő, de igazi szeretet ezgéseket hordozó, boldogsághozó szerencsekő is. Hű társsá teszi a tulajdonosát, megtanítva ez által minket a toleranciára, az elfogadásra, a pozitív gondolkozásra és a szív szavának bölcs használatára.

•  Fehér korall

A lelki síkokról és a szív szintekről finoman oldja fel a búskomorság, a megbántottság, a neheztelés és a békétlenség érzelmi energiáit. A korall erősen nyugtató, lazító és csendesítő hatású, a tudatos és érzelmes oldalaink működését kiegyenlíti. Így, utat nyit az elzárt, megkeményedett érzések gyógyítására.

•  Amazonit
Segíti az emlékezést, a boldog, örömteli pillanatok, történések és élmények tudatosítását és újraélését. Az amazonit magas rezgésű energiájának köszönhetően eltárolja a pozitív érzéseket. Így felébreszti bennünk az önzetlen, a legtisztább és a legnemesebb tulajdonságokat és érzéseket. Mindig felvidít, mindig bátorít, mindig erősíti a hitet .

•  Citrom krizopráz
A krizopráz megnyitja a szerető szívek egymás felé vezető útját. Segít feloldódni, átlényegülni a másikban, mintegy megtapasztalva a határtalanság és egység érzését. Kéz a kézben segít felemelni a fájdalommal, szomorúsággal teli és magányosságban levő szívek láncolatát.
Általa manifesztálódik bennünk a szeretet ereje, összekapcsol és átölel.
A megbocsátás erejével gyógyítja a lelki sérüléseinket és a szívfájdalmakat. Megszabadít a múltban történő csalódások és kudarcok emlékeinek terhei alól.

•  Fluorit
Segít különbséget tenni hasznos és haszontalan között. Megtanít belátóvá, türelmessé, megértővé, tudatossá és segítőkésszé lenni. Önzetlen szeretetet ad. Rávilágít, hogy hogyan lehetünk észrevétlenül mások támaszai, barátai és nemes érzésekből, szeretetből hogyan tudunk igaz kapcsolatokat építeni.

•  Mokait jáspis
Erőt, energiát ad a fáradt testnek, léleknek és szellemnek. Felébreszti a kreativitásunkat, a vágyainkat és az élet iránti szeretetünket. Segít a kommunikációs problémáknál, az önkifejezésnél és önmagunk felvállalásánál. Szorgalmassá tesz, és néha megtanít az eredményekhez szükséges áldozathozatalra.

•  Dalmata jáspis

Igazi belső barát, hű társ és lelki támasz. Többféle tulajdonságot és funkciót egyesít magában ez az ásvány. Oldja a magányt, a bezártságot, a félelmeket és a lehangoltságot. Az idegek gyógyítója minden értelemben. Rendszeres használásával, hordásával, rávilágít az élet kisebb-nagyobb összefüggéseire, működésére, a saját gondolatunk teremtő erejére.

•  Narancs kalcit
Erőt, önbizalmat és hitet ad az élethez. Segít felismerni, megváltoztatni a személyiségünk negatív tulajdonságait, berögződéseit és megszokásait. Optimistává tesz, erősíti az akaratunkat, a szellemi frissességet és a kitartásunkat. Felszínre hozza és megmutatja az erényeinket és az érdemeinket. Elégedetté tesz.

•  Mangano kalcit

Erősíti az összetartozást, a szeretet erejével történő kapcsolatok, barátságok kialakulását. Finom energiái azon fényrészeinket ébreszti, amellyel gyengéd, együtt érző, gondoskodó és önzetlen megnyilvánulásaink lesznek, mind önmagunkkal szemben és másokkal is. Igazi szívkristályként és lélekkristályként, összekapcsol a Felsőbb Isteni Renddel, az Angyalok Szférájával.





Laczkó – Száraz Júlia
Larimar Kristály Kapu



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10562 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x