Szerdai angyali üzenet: Vágyak
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Vágyak

Szerdai angyali üzenet: Vágyak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hagyod-e, hogy a mindennapokban a vágyaid vezessenek és határozzák meg a legmagasabb ösvényedet vagy csak sodródsz mások vágyainak áramlatában? 

A vágyakhoz sok sötét, sűrű energia tapad mostanában, kedveseink. Sok beteljesületlenség, nehéz és lehúzó irigység, fullasztó félelmek, kiégett remények és érzelmi sivárság – ezek azok a „negatív” terhek és batyuk, amelyekkel vágyaitok beteljesülését lassítjátok és nehezítitek. Holott vágyaitok a legszebb és legigazabb útjelzők a saját boldogságotok ösvényén. Pontosan megmutatják, merre kell mennetek, ha igazán figyeltek és magatokba tekintetek.

Amire igazán, szívből vágytok, az minden esetben az utatok része, kedveseink. Ne higgyétek, hogy vannak olyan dolgok, amelyek soha nem lehetnek a tiétek, és vágyakozásotok hiábavaló, céltalan és reménytelen. Igazi, valódi, szívbéli vágyaitok a saját legmagasabb ösvényetektől elválaszthatatlanok és ha magatokba néztek, pontosan megérzitek, hogy egy vágy ilyen mélyről jövő, szívbéli vágy vagy csupán káprázat.

De mi is az, amire valójában vágytok? Sokatoknak valóban problémát okoz egyáltalán a vágyaik megfogalmazása. Igen, valóban némi jártasságot, de még inkább elmélyült figyelmet és önmagatok ismeretét igényli, hogy meg tudjátok különböztetni a szívbéli vágyaitokat a külső káprázatoktól, a másoktól átvett energiamintázatoktól, a társadalom vagy a reklámok által diktált szemfényvesztésektől.


Arra bátorítunk titeket, drága földi angyalok, hogy időről időre csendesedjetek el és nézzetek magatokba. Nem szükséges semmi különleges előkészület, semmi rítus vagy szertartás, persze élhettek ilyenekkel, ha ezektől jobban érzitek magatokat vagy segít nektek az elmélyedésben. De hangsúlyozzuk, hogy a tiszta, őszinte szándékotok a legfontosabb, mely többet nyom a latban a mantrázásnál, a meditációnál vagy a füstölőégetésnél. Tehát üljetek le, kedveseink és csak legyetek, létezzetek, élvezzétek saját isteni lényetek fényét és engedjétek, hogy a valódi vágyaitok a felszínre bukkanjanak. Minél stabilabb és őszintébb kapcsolatot ápoltok önmagatokkal, annál tudatosabbak lesztek a vágyaitokkal kapcsolatban is.

Az igazi vágyaitok gyakran nem valami materiális, kézzelfogható dolgot jelentenek, hanem például rendezettebb életet, több pihenést, tartalmasabb emberi kapcsolatokat, több önmagatok iránt táplált szeretetet és gondoskodást, a Lelketek ösvényéhez jobban igazodó munkát, az életfeladatotok megtalálását és más hasonlókat. Ezeket a mintákat figyeljétek önmagatokban és ne habozzatok, ha ezek megteremtéséhez valami kézzelfogható dologra is szükség van. Engedjétek, ahogy a magasabb ösvényetek lépésről lépésre feltárulkozik, és figyeljetek a jelekre, amelyek elvezetnek a következő teendőtökhöz.

Képesek vagytok folyamatos kapcsolatban lenni Önmagatokkal és kiteljesíteni önnön Fényeteket, ehhez leginkább arra van szükségetek, hogy napról napra megadjátok önmagatoknak ezt a csak magatokra fordított értékes időt. Nem számít, hogy egy órátok vagy tíz percetek van az Önmagatokkal való kapcsolatra, éljetek a saját becses, belső vezetésetek útmutatásával, mert senki mástól nem kaphattok ennél hathatósabb segítséget. Tanuljatok meg bízni a saját erőtökben és minden megteendő lépéshez meglesz a kellő bátorságotok, erőtök és inspirációtok.


Haniel Arkangyal
www.mesteringa.hu

Kép: Idea go / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x