Szerdai angyali üzenet: szabadság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: szabadság

Szerdai angyali üzenet: szabadság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Szabadítsd fel gondolkodásodat, érzéseidet - hiszen te magad vagy, aki bebörtönözve és bezárva tartod önmagadat. Melyek azok a pontok, ahol nem teljesen, nem 100 %-ban adod meg magadnak a szabadságot? Mely területek igényelnek még gyógyítást az életedben? A munka, a párkapcsolat, a családi minták szeretnének gyógyulni? Netán a személyes szabadságod, az élet élvezete, a saját örömed szabadsága hiányzik? 

 

Folyamodj érte most, fejezd ki a tiszta szándékodat, belső szívbéli igényedet és képes leszel megvalósítani a szabadságot életed minden területén, lépésről lépésre…

Joggal teszed fel a kérdést, vajon létezik-e valódi szabadság számodra itt a Földön, a nehéz földi keretek között? A szabadság mindig a Lélek döntése, egy érzés, egy választás, egy törvény és egy parancs, amelynek hatalmadban áll engedelmeskedni – bármikor. Amikor követed a szíved ösvényét, nem is lehetsz más, csak szabad. Ez még akkor is így van, ha fizikailag súlyos korlátokat élsz meg, legyen ez akár bármiféle korlátozottság a mozgásodban, a helyváltoztatásodban, akár helyhez kötöttség.


A legnehezebb körülmények között is lehetsz szabad, ha a Lelked szabad. A Lelked pedig szabad, ha tudatában vagy ennek – ha felismered, hogy nem test, gondolatok, érzések, ítéletek, tervek, kötődések, félelmek, vágyak és törekvések egyvelege vagy, sem nem egy adat vagy egy rabszolga valamely gépezetben. Lélek vagy, a Lelkek örök forrásából, eltéphetetlen szeretetszállal összekapcsolódva forrásoddal, ahonnan mindig újra töltődhetsz, újult erőre kaphatsz, ha szükséged van rá. Szabad vagy, de ezt a bölcsességet csak te tudod magadnak megadni azzal, ha belülre, saját isteni lényedre helyezed a fókuszt.

Ha azonban a Lelked illúziók rabságában vergődik, élhetsz bárhol, bármilyen ragyogó körülmények között, nem vagy szabad. A valódi korlátaidat a saját illúzióid jelentik, amelyeket magadnak alkottál meg. Így képes vagy te magad vissza is vonni ezeket: megsemmisíteni, átalakítani, elengedni, meghaladni, kicserélni olyan tartalmakra, amelyek jobban támogatják a Lelked öröm utáni vágyát. Az örömről soha nem szabad lemondanod, hiszen a tiszta öröm ennek a dimenziónak, létsíknak is sajátja, méghozzá egy sajátos, speciális formában. Sehol máshol az Univerzumban nem tapasztalhatod meg az örömet ilyen formában, mint itt a Földön. Amikor örömet élsz meg, szabad vagy, a Lelked szabadon szárnyal saját legigazibb isteni minőségében.

Ezért törekedj az örömre a nehéz helyzetekben és körülmények között is. Szabadságod kulcsa, ha mindig az örömet követed, a belső, tiszta, ártatlan örömet. Nem arra buzdítalak, hogy a saját érdekeidet és jólétedet helyezd minden más fölé és cselekedj mások érdekeinek és jólétének figyelmen kívül hagyásával. Az öröm tiszta, mély spirituális minőség, amelyet mások megsértése, figyelmen kívül hagyása, bántása megsemmisít. A valódi örömödet csak úgy tudod követni, ha ezek szerint az értékek szerint élsz, így nem lehetsz kárára másoknak.


Szabadságodban áll bárkivé lenni és bármit megtenni, amit csak el tudsz magadnak képzelni, ha elegendő tiszta hit van benned és az illúzióid feltárására és átalakítására irányuló erős, kitartó szándék. Szabadságod visszanyerésének útja az alkímia ösvénye, amelyet a régiek aranycsinálás néven ismertek. Valóban így lesz ólomból arany: személyiséged lehúzó részei, a gyógyulásra vágyó sötétebb tartalmak felszínre törnek, a tudatosságod fényébe hozod őket, átfényesíted, szeretetben megváltod őket, kimunkálod lényed legtisztább esszenciáját, mely valódi aranyként ragyog. Ha képes vagy illúzióidat, vélt hibáidat és sérelmeidet magadhoz ölelni, elfogadni, a terhes energiák azonnal elkezdenek átalakulni, helyet adva valami új, valami nemes és tiszta megszületésének.

Elakadtál, nem tudod, hogyan tovább? Kérj útmutatást az Örök Idők Angyalaitól >>

A megbocsátás és a bátor szembenézés legigazabb erényeid ezen az úton. A Földre érkező erőteljes energiák soha nem látott mértékben támogatnak a megújulásban, szabadságod visszanyerésében. Mindannyian ragyogó isteni lények vagytok, a mi nézőpontunkból a határtalan szabadságban és szeretetben léteztek ti is, hiszen a testet öltést ti magatok választottátok. Szabad akaratotokból döntöttetek a Földre jövetel mellett, mivel tudtátok, hogy amit elterveztetek, végbe tudjátok vinni. Mindehhez végtelen segítség áll most a rendelkezésetekre, nektek csak élnetek kell vele és újra visszatalálni a saját szabadságotokhoz, ami mindig is a tiétek volt.
Legnagyobb illúzióitok egyike éppen ez: hogy megfosztattatok a jogos szabadságotoktól és nem áll módotokban azt tenni, amit szándékoztok. Mindig van választásotok, mindig van még remény és mindig elérhető számotokra a legmagasabb szintű támogatás a terveitekhez, a vágyott megoldásaitokhoz, a nehéz helyzetekben, a tragédiákban, a félelmek és bánat közepette is. Mindig szabadon eldönthetitek, mire helyezitek a fókuszt, hogyan látjátok, élitek, gondoljátok, érzitek az adott helyzetet vagy eseményt. Reakcióitokkal teremtitek újjá a valóságotokat – kezdjétek el uralni a reakcióitokat, hogy képesek legyetek újra megélni a szabadságotokat, mely lényetek elidegeníthetetlen része.


Uriel Arkangyal

Képek: www.FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 3935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x