Májusi csillagüzenetek
Címlap / Ezotéria / Májusi csillagüzenetek

Májusi csillagüzenetek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

A Szeretet nem az élet fűszere és ízesítője, amivel olykor-olykor kiszínezhetjük és szabadon formálhatjuk a (képzelt) valóságunkat, hanem az egyik legfontosabb, ha nem az egyetlen valódi alkotóeleme mindannak, ami által időtlent, igazat és maradandót teremthet az Ember. 

Van egy időtlen és finom érzés a Szívszintek Központjának mélyén, ami már nem szunnyad és nem felejt többé...

Egy szó, egy kép, egy érintés, egy tiszta érzés, egy ismerős szempár elég lehet ahhoz, hogy egy teljesen "más" szeretetállapot szülessen, tudatosodjon, ébredjen fel és induljon útra bennünk.... a Lélek Templomunk Fényszigetén...
Ez, az Örök Kozmikus Találkozások Szerelem Zenéjének a Tánca, egy Galaktikus Szívtánc a Létezés Ritmusában, mely minden Élőben ott rezeg hangtalan és észrevétlen. Vajon ez az Égi Szeretet Jelenléte és a Földi Szerelem Beteljesülése? Egyik sem és mindkettő....

Változtasd meg a gondolkozásod és megváltozik a Világ!
Amint hálával, örömmel, elégedettséggel és boldogsággal tudsz nézni a környezetedre, legyél BÁRHOL is, BÁRMIKOR is, BÁRMILYEN emberek között is, addig a Szív manifesztációs képessége és a Szeretet alkotó és formáló teremtő lángja nem hagyja kihunyni Benned a vágyaidhoz, az álmaidhoz és céljaidhoz vezető útvonal fényösvényének belső  képét...
A Szeretet az alapja és a generátora MINDENNEK!
A Szeretet nem az Élet fűszere és ízesítője, amivel olykor-olykor kiszínezhetjük és szabadon formálhatjuk a (képzelt) valóságunkat, mert így az csak tiszavirág életű és tartalmú lesz, hanem az egyik legfontosabb (vagy az egyetlen) alkotóeleme, mindannak a Létezőnek és Élőnek, ami által időtlent, igazat és maradandót teremthet az Ember.

Különleges Csillagzónába érkeztünk!

Különleges Csillagmező és Csillagzóna jelent meg és vonta körbe a mi Tejút Galaxisunkat a magasabb dimenziókból érkező információk szerint, ez a földi idő szerint, a tavaszi Napforduló időpontjától indulóan érzékelhető égi jelenség. A folyamat a nyári Napfordulóra erősödik fel, és eltart majd egészen az őszi Napforduló időpontjáig.

Ez a különleges csillagmező, az egyik számunkra még nem tapasztalt legfinomabb éteri fényanyag, mely koncentrált csillagenergiákkal teli, ami szerkezetileg és alapvetően is másfajta energiamintázatokat, közvetlen megjelenésű szellemi struktúrákat és ősi kozmikus lenyomatokat hoz be és jelenít meg a Tejút Galaxisunkban. Amire kollektíven szükségünk van az átlényegüléshez, a felemelkedéshez. A csillagzóna közege ebből a szempontból is egyedi, egyszeri, egyfajta Univerzális Fényjelenség az időnk történelmében.

Az új Csillagzóna, mint a Teremtő folyamatos Jelenléte és csendes kegyelemmel teli figyelme, átöleli a hatalmas Éteri Óceán, ragyogó-sugárzó csillagmezők milliárdját, hogy sajátos kozmikus információkkal teli új működési és felépítési rendszereket adhasson át és mutasson nekünk.  Alapvető tanítása és lényege az egész Univerzumnak, hogy összekapcsoljon és összekapcsolódjon a fényt a Fénnyel, a láthatót a Láthatatlannal, az anyagit a Szellemivel, a különböző megosztott valóságokat a Mindenséggel. Nem közvetetten, hanem közvetlenül. Bárhol és bármikor.


Az új információkat, kódokat, magokat és lenyomatokat hordozó Csillagzóna segíti felfedni nekünk a jelen életünk és eddigi életeink lényegét és belső spirituális Útvonalát, és azt az időn-teren túli mély Egy Szív és Egy Szeretetállapot Egységritmusának a valóságát, mely az egész éteri közeg alapja. Felfedi előttünk a saját többdimenziós fényvalóságban élő Isteni Részeinket, Csillagnevünket és Csillagjeleinket, ahogy az Égiek és a Csillagcsaládunk tagjai hívnak minket, továbbá azon embereket, erőket, irányokat és ágazatokat, amiket, és akiket akár megismerünk már, akár még nem, de Életünk legfontosabb szereplői, tanítói, kísérői, támaszai és segítői is egyben.  Akik azért jöttek velünk együtt ebbe az időbe és térbe, a Találkozások Lélek Táncába, hogy a közös égi (fény) szerződésnek eleget téve, egymás javát és fejlődését emeljük és szolgáljuk.
A Csillagzóna egy könnyebb, egyszerűbb és gyorsabb átjáró az Égi Szférák belső szintjei között, az Égi Üzenetek, tanítások, összefüggések és gyógyítások közvetlenül elérhetőek már a számunkra…az ajtók nyitva állnak, némely Kapuk szabadon átléphetőek…

Ezek azok az Időtlen Térből érkező Galaktikus Fénymagok és Csillagkódok, amik a szivárvány fények összes színárnyalatában tündökölnek és jelen vannak láthatatlan mikro tudatmagokként és energia ódokként, a Föld minden pontján érezhető és megtalálható. Elsődlegesen, a központi Nap–kódok és a szívcsakra Galaktikus Csillagkódjainak az áthangolására és aktivációjára van ebben az időszakban lehetőség, aminek eredményeként elindul egy mély szintű kollektív emlékezési folyamat, egy különleges felébredési lánc... A szívszintek átfényesítése során felragyog bennünk a Szív Lótuszkristálya is, átélve és átérezve a Galaktikus Egy Szív Létállapotát.

Új alapjainkat a Lótusz Szív felébresztésével teremtjük meg. A Lótusz Szív a mi érzelemtestünk és egyúttal az új alapjaink magszintű mozgatóereje. Új Alapjainkat csak megingathatatlan integritásunkkal, és legmélyebb odaadásunkkal, nyíltságunkkal és szeretetünkkel teremthetjük meg, megkövetelve magunktól, hogy olyan igazak és valódiak legyünk, amilyenek eddig még soha. Ez visz át bennünket a Lótusz-világba, a Megfelelő Helyen a Megfelelő Időben világába, és a Legmerészebb Álmaink beteljesítéséhez. És ez még csak a kezdet.....

Amikor teljes lényünket a Lótusz Szívhez igazítjuk, átszakítjuk azt a hártyát, ami szétválasztotta mindazokat a részecskéket bennünk és körülöttünk, amelyek arra rendeltettek, hogy Szent Eggyé válásban kapcsolódjanak össze egymással. Amint ez a hártya eltűnik, belépünk a Lótusz Világába. A Lótusz Világ egy fenséges birodalom, átitatva a legmagasztosabb Lótusz Szeretettel. Elfoglalhatjuk benne a Megfelelő Időben a Megfelelő Helyen állapotot, és ezzel végre szabaddá válik előttünk az út az Egy Igaz Szerelmünkkel való rég várt fizikai eggyé váláshoz. A Lótusz Szeretet a legerősebb SZERETET, amit eddig még nem tapasztalhattunk meg.

A hirtelennek is mondható csillagzóna megjelenését „könnyített időnek” is hívhatjuk. Bár a földi érzékszerveinkkel ez láthatatlan lehet számunkra még, de ha elcsendesedünk, befelé és felfelé figyelünk, akkor egyre jobban megnyilvánul mindez előttünk és bennünk. Semmi mást nem kell tenni, csak a lehető legtöbb időt a szabadban, a természetben, a friss levegőn kellene lennünk, mert egy-két órás relaxálás alatt is olyan elementáris energiamennyiséget tudunk befogadni és összegyűjteni, ami a következő belső munkánkhoz, vagy bizonyos további lépésekhez nélkülözhetetlen.

A 3. dimenzió mottója: „Az ellentétek vonzzák egymást!” – ez arra és azokra vonatkozik, aki a 3. dimenzióban élve tudatosítják magukat, akik az anyagban és anyagelvűségben hisznek. Ők ezt fogják megteremteni és manifesztálni önmaguknak, mind tudati, lelki és gondolati szinteken.

A 4. dimenzió mottója:A hasonló a hasonlót vonzza!” vagy  „Hasonlót a hasonlóval!” – Ez már sokkal jobb életszemléleti rendszer alap, sőt, a felemelkedés egyik fontos lépését és küszöbét jelenti ez a „teljesen más” szemléletmód és hitrendszer. Ez az átjáró szint, belépési pont a magasabb valóságokhoz.

Az 5. – 6. dimenzió mottója: „Mindent mindennel!” vagy „Automatikus kapcsolatfelvétel és kommunikáció mindenhol, Mindennel!” – a látható fizikai különbségek megvannak, de ennek ellenére az ember nem erre fókuszál, nem ebből indul ki és már tudatában van annak, hogy ahol van pillanatnyilag, ott kivel mivel mi a dolga és a feladata lelkileg és szellemileg éppen.
Megkülönböztetések, hárítások, ellenállások és ítélkezések nélkül. Azt és annyit ad Önmagából és Önmagán keresztül, amennyit képes a környezete felvenni, megérteni, integrálni és hasznosítani. Így, mintegy természetes (ösztönös) érzékelése már az intuíció, ami nem ki és bekapcsolható, vagy bizonyos lelkiállapottól függő, hanem egyszerűen csak VAN!

Mindig, minden körülmények között! Abszolút kiegyenlítés és harmonizálás minden szinten.
Nagyon sokan még csak most fognak felébredni és tudatukra, Öntudatukra eszmélni, a feladatukat és a spirituális létezésüket illetően, segítsünk egymásnak. A csillagzóna erős és intenzív jelenléte nem tud mást tenni és előhozni MINDENKIBŐL, mint azt, ami – hiányzik még belőlünk, - a tudatosság Fényeszenciáját, amit mélyen őrzünk, és a végleges Hazajutás – Hazatalálás lehetőségét, az Égi Otthonunkhoz…

Laczkó – Száraz Júlia – Salyonaamh
www.larimarkristalykapu.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x