Energiavámpír - teszt! Ki szívja le az energiádat?
Címlap / Ezotéria / Energiavámpír - teszt! Ki szívja le az energiádat?

Energiavámpír - teszt! Ki szívja le az energiádat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kik is korunk "vámpírjai", akik nem vért szívnak, hanem energiát? Eláruljuk, hogyan ismered fel őket és mivel védekezhetsz ellenük. 8 pont, hogy be tudd azonosítani őket azonnal, és dönthess: itatsz, vagy mehetsz!  

Kik is a vámpírok?

A klasszikus mesék szerint olyan élőhalott emberek, akik mások vérét szívják, azzal táplálva magukat. Korunk "vámpírjai" nem vért szívnak, hanem energiát. Ők nem is okozzák mások halálát közvetlenül, de közvetett módon annál inkább.

Azokról az emberekről beszélünk itt, akik maguk nem rendelkeznek kellő energiával, - egyszerűen fogalmuk sincs, honnan is huthatnának hozzá - és azt mások energiájának megcsapolásával, leszívásával pótolják.

 


8 pont, ahonnan az energiavámpírokat felismerheted:

  1. Közel jön, és soká marad. Látszólag szívélyes, de valójában inkább csak sirámaival önt nyakon. Ha van ember, akinek nagy sóhaj kíséretében, harmadikra (sem mindig)  veszed fel a telefont, akkor az ő. Tudod mit? Nem baj, ha megsértődik! 
     
  2. Különböző indokokkal folyamatosan keresik azok társaságát, akik időt és energiát áldoznak rájuk. Amikor az illető már nem ad többet magából - vagyis végleg megszakítja a játszmát - akkor természetesen hálátlannak, vagy akár még rosszabbnak bélyegzik őt.
     
  3. Tevékenységük egyáltalán nem tudatos. Fogalmuk nincs, hogy mit csinálnak! Egyszerűen szükségük van az élethez az energiára és nem tudnak más csatornából hozzájutni. Ha elmeállapotuk rendben van (ez néha nincs így!) akkor taníthatók arra, hogy megtalálják az Univerzum energia forrásait. A tanítást azonban mindenképp maguknak kell kérniük - ha tudatosítod bennük, amit művelnek és beleavatkozol, akkor az egész fordítva sülhet el!
     
  4. Akkor is fárasztanak, ha nem beszélnek egyébként kellemetlen vagy problematikus dolgokról. (Például társaságukban ólmos fáradtság lesz úrrá rajtunk, anélkül, hogy túlságosan figyelnénk, vagy belevonódnánk a társalgásba.)
     
  5. Igen gyakori, hogy beteg emberről van szó, akinek valamilyen pszichés és/vagy szervi baja van, és a szervezet energetikai minimumát így próbálja fenntartani; hogy másoktól energiát von el. (Amikor a beteg ember másokat egyértelműen feleslegesen ugráltat, például mindig ennek a jele!)
     
  6. Folyton utána mennek annak az embernek, akitől egyszer nagy dózisú figyelmet, vagyis energiát kaptak. Ők a "levakarhatatlanok", akik nem értenek a diszkrét utalásból. Mondd meg neki konkrétan, hogy menjen el! 
     
  7. Az érzelmi zsarolásból rengeteg energia származik, tehát ha valaki érzelmi zsarolást él át, attól energiát von el a zsarolója. (Erről szól a nóta: "Hogyan tudnék élni nélküled?" - jelentem: remekül! Csak meg kéne próbálni! Ám az energiavámpír gyakran képtelen egyedül lenni!)
     
  8. A veszekedés kezdeményezője is energiát akar kapni a másiktól. Ha tehát renszeresen éljük át, hogy valaki főleg ok nélkül veszekedést kezdeményez velünk, akkor szintén egy energiatolvajjal állunk szemben.


Hogyan védekezhetünk?

A legegyszerűbb, ha kezünket és lábunkat keresztbetéve rövidre zárjuk saját energia "áramköreinket". Vagy képzeljük azt, hogy egy energiával telt átlátszó üvegbúrát eresztünk lassan magunkra, ezzel feltöltve magunkat energiával. 

Aki már ismeri az energiaküldés módját, annak javasolnék egy módszert, ami nekem már bevált. Miután sokáig ellenáltam egy ilyen "vámpírnak", és még mindig nem akarta befejezni a beszélgetést, egy nagy adag energiát áramoltattam át magamon, és átadtam neki. Ekkor elköszönt, és sietve elment.

Mi van, ha egy vámpír a családtagom? 

Ha a vámpírunk a saját családunkban van, egyszerűen tudatosítsuk vele, hogy képtelenek vagunk őt ellátni elegendő energiával, szakítsuk félbe a játszmáját. (Tehát ne engedjünk az érzelmi zsarolásnak, ne menjünk bele a vitákba, sőt akit lehet, azt építsük le. stb..) Azok a távoli rokonok, akik időről időre megérkeznek energiát rabolni, szintén viszonylag könnyen leépíthetők, ha soha nem állunk készen fogadásukra.

Idős, beteg rokonokat érdemes lehet egyszerűen a múlt sirámaiból a jövő terveire fordítani. Megkérni, hogy meséljék el mi lesz másnap ebédre, vagy mit terveznek a közelgő ünnepre, az unoka látogatására, vagy bármilyen jövőbeli dologgal kapcsolatban. Meg fogjuk látni, hogy ha a manőverünk sikeres lesz, akkor erővel telten, boldogan fog mesélni. 

Nem csak személyek, tárgyak is rabolhatják az energiáidat - kattints ide, és tudd meg, hogy szabadulhatsz az energiavámpir kacatoktól >>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 87034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x