Heti tarot-előrejelzés: a változás hullámain
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a változás hullámain

Heti tarot-előrejelzés: a változás hullámain

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Elérkezett egy újabb hét és vele együtt érkeznek a változások. Ez a hét teljes mértékben felborítja az eddig megszokott életünket és a hétköznapokba is változatosságot, frissességet hoz majd. Nem kell félnünk attól, hogy problémás lesz életünk, mert minden gondra találunk megoldást! Mi mindent hoz még az év huszonkettedik hete nekünk a tarot szerint? 

Hétfő – május 28. (Mágus, Uralkodó, Csillag)
Pünkösd hétfő munkaszüneti nap, amely igencsak felkavarja az életünket. Az a megszokott a hétkezdés, amely már jó ideje meghatározza minden hetünket hiányozni fog. Ezzel a szabadnappal többnyire nem is tudunk majd mit kezdeni. Hiszen egy nap kevés arra, hogy kiránduljunk, vagy olyan programot csináljunk, ahol el tudunk lazulni, viszont sok ahhoz, hogy csak kipihenjünk magunkat. Mindezek ellenére a szerelmet ne szorítsuk nagyon háttérbe, mert ez az, ami beragyoghatja napunkat. Az anyagi gondokat tegyük most félre, ahogy a munkát is.


Kedd – május 29. (Világ, Torony, Kiegyenlítődés)
Az anyagi helyzetünkbe beléphet a pozitív változás. Ha eddig csak idegeskedtünk, itt az ideje, hogy ellazuljunk. Minden gond és probléma, amely eddig adódott, illetve régóta húzódott, ma megoldást találhat. Életünk mozgatórugója, a pénz megállapodik egy olyan szinten, amely ugyan még nem a legfényesebb, de már tartható állapot. A magánéletünkön viszont mintha egy szélvihar sodort volna végig – legalábbis így érezzük majd. Próbáljuk meg felderíteni a gondok, és a problémák forrását, s ne legyen szívbajosak, amikor le kell ülnünk megbeszélni párunkkal a történteket.

Szerda – május 30. (Uralkodónő, Végítélet, Főpap)
Azok a kapcsolatok, amelyek eddig gyengélkedtek, válságosak voltak, valószínűleg véget fognak érni. Eljött az ideje annak, hogy lezárjuk azt, ami nem működik az életünkben, és feleslegesen ne akarjuk az álmainkat kergetni, hisz ismerjük a mondást: olyan szekér után ne fussunk, ami nem vesz fel. Minden feleslegesen megtett kör – a szerelemben és az anyagiakban is – csak energiánkat veszi el. Tegyük félre a gondjainkat és csak a jövőre koncentráljunk, és tűzzük ki a céljainkat, vegyük sorra teendőinket. Ma legyünk minden erőnkkel azon, hogy pozitívabb jövőnk legyen!

Csütörtök – május 31. (Bolond, Szerencsekerék, Igazságszolgáltatás)
Kissé kiszámíthatatlan nap elé nézünk. Azok, akik már eltervezték, mit szeretnének csinálni a hét közepén, készüljenek fel rá, hogy minden a feje tetejére fordulhat. A határidőnaplót felesleges magunkkal vinni mindenhova, mert egész napirendünk fel fog borulni. Egy nem várt eseményt kell beiktatni – az amúgy is zsúfolt – csütörtöki napunkba. A szerencsésebbeknek érdemes besétálni egy közeli lottózóba és megjátszani a szerencseszámaikat, mert nagy esély van rá, hogy Fortuna melléjük áll. A szabályok betartását vegyük szigorúbban!

Péntek – június 1. (Ördög, Erő, Főpapnő)
A szexuális vágyunk a tetőfokára hág, és mindent képesek leszünk majd megtenni, csak azért, hogy kettesben töltsünk egy estét szeretett párunkkal. A hazugságokat, amennyiben tudjuk, kerüljük el, és törekedjünk a színtiszta igazságra. Az az energia is adott lesz, amellyel képesek lennénk akár egy oroszlánt is megszelídíteni. Az egónkat érdemes egy kicsit lejjebb adni, mert környezetünk nem feltétlen díjazza azt, ha körülöttünk forog a világ. A titkok, amelyek övezték életünket, lassan közkincsé válnak, amelyen mindenki elcsámcsoghat. Vajon ez hova vezet?


Szombat – június 2. (Szeretők, Halál, Remete)

A kapcsolatoknak nem nagyon kedvez a hétvége első napja. Azok számára, akik úgy érzik, hogy nem bízhatnak meg párjukban teljesen, épp itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Ezt megtehetik úgy is, hogy lezárják a kapcsolatot, de úgy is, hogy megbeszélik az adódó problémákat, és ha lehet, folytatják harmonikusan tovább a közös életüket. A pénz nem a mi eszközünk lesz a hétvégén, így érdemes kerülni a bevásárlóközpontokat, szupermarketeket, mert olyan árucikkek is kerülhetnek a kosárba, amelyek teljesen feleslegesek és csupán pénzkidobást eredményeznek.

Vasárnap – június 3. (Diadalszekér, Akasztott ember, Nap)
Amilyen rosszul indult a hét eleje, olyan jól végződik. Ami nem működött, a hétvégére valószínűleg megjavul, és ez a párkapcsolatokra és anyagi ügyekre is vonatkozik. A magányosak, akik még nem találtak párjukra, menjenek el egy közeli kis kávézóba, ahol összetalálkozhatnak és megismerkedhetnek életük szerelmével. Talán elsőnek fura, hogy a szőke herceg vagy bombázó éppen egy kávéházban talál ránk, de mivel az életünk útja kifürkészhetetlen, így ne csodálkozzunk a különleges szituációkon.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6979 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x