Heti tarot: a nőiség és a gyengédség hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: a nőiség és a gyengédség hete

Heti tarot: a nőiség és a gyengédség hete

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ezen a héten a növő hold időszakát éljük, azaz általánosságban véve: minden fokozódik. A pénzügyi gondok megoldásra lelhetnek, hiszen a kreativitásunk is egyre nagyobb. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejünkből, amelyeket megvalósítva végre rendezni tudjuk gondjainkat. Érzelmek terén is egyre nagyobb energiák mozognak, amelyekkel tudni kell bánni. A hét elején ugyan még lehetnek viták, kisebb nézeteltérések, de mindezt egy szuper vasárnap fogja zárni. 

Hétfő – június 11. (Hit, Kelyhek ötös, Diadalszekér)
Úgy érezhetjük, hogy a magánéletünk romokban hever. Képesek leszünk ma egy apró dologból elefántot, egy kisebb hibából óriásit csinálni. Meg kell tanulnunk kontrollálni magunkat, az indulatainkat, az érzéseinket megzabolázni. A pénzügyek terén sokkal jobb események elé nézünk. A munkanélkülieknek érdemes szétnézni az újság állás rovatában, mert egy olyan lehetőségre bukkanhatnak, amely fenekestül felborítja az életüket – pozitív irányba. Az egészség terén figyeljünk a szemeinkre, ne nagyon erőltessük őket, kevesebb időt töltsünk a számítógép előtt.


Kedd – június 12. (Mértékletesség, Kardok nyolcas, Igazságosság)
Mindent szabályszerűen kell ma végezni, nem szabad eltérni az előírtaktól. Az autóvezetők jobban figyeljenek a sebességek betartására, mert könnyen összetalálkozhatnak egy rendőrautóval, vagy traffipaxszal. A szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő személyek nagyon figyeljenek a folyadékbevitelre, hiszen ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy izzadunk egyre többet. Ne süllyedjen a bevitt mennyiség 2,5 liter alá. A magánéletünkben kezd kiegyenlítődni a helyzet, és a viták egyre inkább háttérbe szorulnak, és újra felélénkül a kapcsolatunk.

Szerda – június 13. (Kardok hetes, Kardok kilences, Érmék tízes)
A felesleges terheket tegyük le, ne vegyük magunkra mások problémáit. A nagy empatikus képesség, amely bennünk van, sokszor átcsap egy olyan állapotba, amikor magunkra vesszük mások életeit, és úgy gondoljuk, hogy nekünk kell megoldani az ő problémáikat. Valójában mindannyiónknak magunknak kell megvívnunk a saját életünk csatáit, hiszen ezekből tanulunk. Anyagiak terén egy új lehetőségről szerezhetünk tudomást, amely komoly reményekkel kecsegtet. Mint minden esetben, így itt is fontos a teljes körű tájékozódás. Elsőre ne vágjunk bele semmibe, kérjünk egy kis időt.

Csütörtök – június 14. (Érmék hetes, Kardok tízes, Kelyhek hetes)
Minden adott ahhoz, hogy ötleteinket, terveinket ma megvalósítsuk. Ám ha nincsen a kezünkben a konkrét leírás, hogy hogyan képzeltük el a megvalósítást, akkor jobb, ha bele se vágunk a dolgok közepébe. Meggondolatlanul, előzetes átgondolás és átrágás nélkül ne kezdjünk hozzá. A párkapcsolatunkban a terhek csak fokozódnak, valami miatt úgy érezzük, hogy ez a kapcsolat már nem olyan, mint fél vagy egy évvel ezelőtt volt. Valami eltűnt, valami elpárolgott a kettőnk viszonyából? Megoldás lehet az, ha felderítjük, mi hiányzik és megpróbáljuk újra megteremteni.

Péntek – június 15. (Botok lovagja, Kelyhek négyes, Nap)
Hamarosan itt a hétvége – ezt már nagyon érezzük, viszont munkánkon nem szabad, hogy mindez meglátszódjon. El kell végezni feladatainkat és teendőinket 100%-osan. A nebulók ezen a napon mennek utoljára az iskolába az idei tanévben, így számukra egy lezárást, egy 10 hónapon át tartó folyamat végét hozza el ez a nap. Lezárjuk a munkanapok sorát, és az este folyamán már belevetjük magunkat a buli és a szórakozás sűrűjébe. Ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy mint mindenben, így a szórakozásban és az elfogyasztott alkoholmennyiségben is van egy határ, amit nem érdemes átlépni.


Szombat – június 16. (Kardok lovagja, Kardok ásza, Kardok apródja)

Ez a szombat nem egy szokványos szombat lesz. Különleges nap elé nézünk, több tekintetben is. Erre a napra ne egy „sima” strandolós programot szervezzünk, hanem bátran vágjunk bele új, úgymond extra dolgokba is. Sátorozzunk párunkkal egy közeli tó, folyó vagy éppen erdő szélén, ahol vele közösen el tudunk merengeni a gondolatainkban, és érezni tudjuk egymás közelségét, szerelmünk erejét. Azok, akik érzékenyek a lábukra, és könnyen vizesednek, figyeljenek arra, hogy ne töltsenek hosszú időt állva, se ülve, mert egyik sem tesz jót huzamosabb ideig.

Vasárnap – június 17. (Kardok királya, Kardok kettes, Szerencsekerék)
A hét utolsó napja a nőknek fog igazán kedvezni. A párkapcsolatokban a női energiák lesznek az uralkodók. A férfiak jobban figyeljék szerelmük kívánságait, óhajait, sóhajait, hogy azokat minél előbb tudják teljesíteni. Egy finom reggeli az ágyban máris beragyogja a napot, s ezt csak fokozni tudják a későbbi programok, amelyek jó, ha szintén a romantikát és a szeretetet tükrözik. Ilyen lehet egy piknik, vagy akár egy közös séta a közeli erdőben, ahol a madarak csicsergése mellett elcsattanhat néhány csók is, amelyek természetesen továbbfolytatódhatnak az este folyamán egészen az ágyig.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x