Szerdai angyali üzenet: elengedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: elengedés

Szerdai angyali üzenet: elengedés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

Elengedni a régi mintáitokat, sérelmeiteket, félelmeiteket most időszerűbb, mint valaha. Kérjétek a magasabb birodalmak útmutatását a megtisztuláshoz és a továbblépéshez - az angyali segítség bármikor elérhető számotokra! 


Rendezvénynaptár
Sok szó esik manapság az elengedésről, és ez nem véletlen, kedveseim: életek, eónok óta hurcolt terheket és karmákat tehettek most le rövid idő alatt. Nem szükséges már újabb és újabb nehéz életeket bevállalnotok azért, hogy régi karmákat törlesszetek, feltéve, hogy van bennetek elegendő szeretet a megtisztuláshoz, a kinyíláshoz és a továbblépéshez. Sokszor még így sem könnyű ez a folyamat, mi tudjuk jól, kedveseim. Ezért ajánljuk fel újra és újra a segítségünket a testet öltött angyaloknak. Tudjuk, milyen a fizikai test és a fizikai világ kihívásai közepette megélni ezeket az embert próbáló időket, tudjuk, milyen egyre jobban megnyílni a szeretetre – látszólag könnyű és magától értetődő, de többnyire mégis akadályokat állítotok önmagatok útjába, drága földi lények.

És ez így van rendjén, hiszen a fizikai síkon való teremtést tapasztaljátok, de ez ne tévesszen meg benneteket – még annyi más síkon működtök közben, így nem csoda, ha oly gyakran zavarodottnak érzitek magatokat. Igyekezzetek önmagatokon belül rendet tenni, időről időre kitakarítani, szellőztetni, kivinni a szemetet és áthúzni az ágyneműket – csakúgy, mint az otthonaitokban. Máris más szemmel fogjátok látni a dolgokat. A takarítás és a rendrakás mágikus aktusa kívül és belül is segít Nektek a középpontotokban maradni. A takarítás valójában színtiszta elengedés – megszabadulás a régi, betokosodott, áporodott energiáktól, hogy a helyébe megérkezhessen valami egészen új. A rendrakás lehetőséget ad nektek minden alkalommal újrarendezni önmagatokat, újrakalibrálni a lényeteket a folyton változó valósághoz. Ezért azt javasoljuk, bármilyen földies cselekedetnek is tűnik, szánjatok rá időt és energiát – hiszen lelkileg és testileg is sokkal jobban fogjátok magatokat érezni egy alapos takarítás után.


Ha szeretnétek mélyebbre menni és a gyökerek szintjén is megérteni, mi zajlik most a világotokban, szánjatok elegendő időt a lelki gyakorlataitokra is, a meditációra, az imára, egyszerűen arra, hogy csak önmagatokkal legyetek, csendben, békében, figyelmesen a belső hangra. Bennetek van minden válasz a kérdéseitekre, csak rá kell hangolódnotok a saját csatornátokra. Számos gyógymód, tanfolyam, könyv és más egyéb segít Nektek ebben és bármikor segítségül hívhatjátok az angyali segítőiteket, vezetőiteket is.

Most eljött az idő, hogy minden szinten végigpásztázzátok az életeteket és kiselejtezzétek mindazt, ami már elavult, idejétmúlt és nem szolgálja többé a magasabb fejlődésetek ösvényét. Dobjatok ki minden régi hitrendszert, minden elavult mintát, szabaduljatok meg a lejárt szavatosságú kapcsolataitoktól, a lehúzó nézeteitektől, és mindenekelőtt a másokról és önmagatokról való ítélkezés rossz szokásáról. Vegyétek górcső alá a mindennapi apró szokásaitokat és tudatosítsátok, melyek azok, amelyek a negatív spirálban tartanak benneteket: az ítélkezés mellett gondoljatok a pletykálkodásra, a rosszindulatra, a felesleges drámázásra, az egós játszmákra, a hatalmi harcokra, a manipulációra, az önmarcangolásra, a szégyenre és a bűntudatra. Ezek olyan alacsony szintű minták, amelyek alacsonyan tartják a rezgésszinteteket és gondoskodnak arról, hogy kevés fényt tudjatok csupán megtartani önmagatokban. Önmagatok feltétel nélküli elfogadása, szeretete, a mások iránt való jóindulat, az önzetlen cselekedetek, a pozitív gondolatok, a meditáció, valamint a földdel végzett munka (kertészkedés, kirándulás) viszont segítenek abban, hogy emeljétek a rezgéseteket.

Nem arra bátorítunk benneteket, drága angyalok, hogy hunyjatok szemet az esetleges negatív tulajdonságaitok és viselkedésetek felett és erőszakoljátok magatokra a pozitivitást, hiszen ennek így nem sok értelme lenne. A negatív gondolatok, lehúzó érzések és viselkedési minták emberi természetetek részét képezik, amelyet átalakítani jöttetek. Az átalakítás első lépése viszont mindig a helyzetfelmérés – megérteni ÉS elfogadni azt, ami van. Csak ha elfogadtátok önmagatokban a hibákat, kudarcokat és ismétlődő programokat, csak ezt követően tudjátok mindezeket magatokhoz ölelni szeretetben és ezáltal megváltani, kioltani, elengedni. Ez egy hosszú belső munka, melynek számos lépése van, ezért fontos, hogy ne torpanjatok meg a felbukkanó nehézségek láttán, vagy ha úgy érzitek, megoldhatatlan helyzettel találjátok magatokat szembe. Mindenre van megoldásotok, csak talán még nem leltétek meg a kulcsot lényeteknek ahhoz a szobájához, ahol a megoldás rejlik – de attól még az ott van. Soha ne veszítsétek el a reményt, és amikor úgy érzitek, mégis megtörtént, menjetek belülre, figyeljetek a belső hang sugallataira, hívjátok vezetőiteket vagy az angyalokat, hogy segítsenek ismét kiegyensúlyozni az energiáitokat. A segítség mindig a rendelkezésetekre áll ebben a nagyszabású munkában, kedveseink – éljetek vele és tudjátok, soha nem vagytok egyedül!


www.mesteringa.hu

Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x