Rontás és átok - ismerd fel és védekezz jól!
Címlap / Ezotéria / Rontás és átok - ismerd fel és védekezz jól!

Rontás és átok - ismerd fel és védekezz jól!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Mi fán terem egyáltalán az átok? Honnan ismered fel? Mitől működik? Vajon az emberekkel egy idős? Vagy régebbi? A rontás, mint mágikus eszköz megszületett már évezredekkel ezelőtt, mondhatni az emberrel együtt.  

Biztosan te is hallottál már róla, vagy akár meg is tapasztalhattad, hogy "minden energia". Mondhatnám úgy is, hogy megtapasztalhattad azt a törvényt, mely szerint minden, ami körülvesz minket és ami bennünk létező, az energia. 

A negatív energiák is csupán azért tudnak létezni, mert valaki megteremtette őket.
Gondoljatok csak bele! A rontó energia, ami bánthat másokat, az is emberi találmány. Mondhatni, az ember is képes arra, hogy teremtsen itt, a fizikai világban!

Azzal, hogy egy energiának nevet adunk, életre tud kelni. Sajnos egyelőre kevesen tudják, hogy ezzel mit keltenek életre. Rengeteg könyv és iromány jelenik meg a mágikus praktikákról (megjegyzem felelőtlenül) és csodálkozunk, hogy itt tart a világ. A hatalmas nyitással, amit a világ kierőszakolt magának, kiszabadult a harag és fájdalom az emberekből.



Harag, düh, fájdalom, a negatív erők táltosai

A negatív energiáknak általában az alapja a szeretet ellentéte, a harag, düh és fájdalom. Ezzel a töltettel olyan hatásokat is el lehet érni, amivel nem kívánt hónapokat, vagy akár éveket, évtizedeket szabadíthatunk rá embertársunkra.

Nem beszélve arról, hogy aki életre kelti a fekete energiákat, az önmagára is fekete energiákat szabadít rá. Persze ez utóbbiról kevesen mernek beszélni. Mivel működik az univerzális törvény (mindenkire érvényes): “minden egy”, ezért ha másokat bántasz, önmagadat is bántod.

Az ártó energiák a lelked kiskapuin tudnak bejutni és emészthetik lelkedet. A hitedet és önbizalmadat rengetik meg alapjaiban. Aki elbizonytalanodik és megijed, az már úgymond “megfertőzödött” a mágia “vírusával”. Az átok és rontás ilyesfajta vírusnak nevezhető.

Miért?

Ha elindulsz lefelé a lejtőn és hosszabb távon nem sikerül kimásznod, akkor felmerül benned a kérdés, hogy “vajon meg vagyok átkozva?” Úristen, biztosan valaki rosszat akart nekem!

Átok! Működésbe is lépett
 
Ha önmagadon is éreztél már ilyen negatív erőket, akkor érdemes minél előbb biztonságba helyezni magadat, és elkezdeni mélyebben foglalkozni önmagad megismerésével. Ezzel egyre inkább kizárhatod a világ támadásait és lehúzó erőit. Csak azt lehet támadni, aki hagyja magát, és hisz a másiknak!

Ha érdekel, hogy van-e rajtad rontás, kattints ide! Ingyenes rontásvizsgálat azonnal!

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 18649 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x