Családi fesztivál Somogyban: gyermekprogramok a Krisna-völgyi...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Családi fesztivál Somogyban: gyermekprogramok a Krisna-völgyi Búcsúban

Családi fesztivál Somogyban: gyermekprogramok a Krisna-völgyi Búcsúban

Forrás: krisna.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Van egy hely Magyarországon, ahol nem kell attól tartanunk, hogy gyermekünk üvegszilánkba lép, vagy összegyűjti az elhagyott cigarettacsikkeket - a Somogy megyei Krisna-völgyben ez ugyanis nem fordulhat elő. Ezzel szemben van jó levegő és jobbnál-jobb programok, ha például pont a Búcsú idejére sikerül időzíteni látogatásunkat. Ismertesse meg gyermekével az indiai és magyar hagyományokat, a mesés keletet idéző Krisna-völgyben, ezen az egyedülálló fesztiválon! 


Rendezvénynaptár
Ehhez idén július 20-21-22-én kell Somogyvámosra utaznunk, amikor is 17. alkalommal kerül sor a Krisna-völgyi Búcsúra. A farmra belépve az első épület bal kéz felé a gurukula (iskola), ahol a hétköznapi tárgyak mellett nagy szerepet kap a vallási nevelés és az önellátó életmód megismertetése a gyermekekkel. Itt rendezik meg a legtöbb gyermekprogramot a Búcsú ideje alatt, lesz játszóház, kézműves foglalkozások, és bárki bepillantást nyerhet az iskola mindennapjaiba is. Az épület mellet póni-lovaglás és pantomim-műhely, valamint különböző vetélkedők várják az ifjú vendégeket.

Nem kisebb érdeklődésre számíthat a gyermekek körében a tehenészet sem, hiszen nem mindennapi élményt nyújt egy városban élő kisgyermeknek megsimogatni egy kis bocit, vagy testközelből megtapasztalni egy bika nagyságát. A tervekben szerepel még egy valódi ökrös járgány építése is, amit természetesen minden lelkes vendég kipróbálhat.


A színpadi program garantáltan nagy érdeklődésre tarthat számot a gyerekek körében, hiszen mindennap lesz gyermek bhadzsan és mridanga-dobshow (közös éneklés, tradicionális indiai agyagdob kísérettel), színdarab, amit a gurukula, a helyi védikus rendszerű iskola tanulói adnak elő, küzdősport bemutató (aikido és kungfu), bharat natyam táncprodukció és bollywoodi táncbemutató is.

Szombat délután szintén a színpadon kerül sor a ’Válságból a valóságba’ című rajzverseny eredményhirdetésére. Az ötletesebbnél ötletesebb pályázati művek a Búcsú ideje alatt a gurukulában megtekinthetőek, maga az eredményhirdetés pedig szombaton (21-én) délelőtt, 11.05-kor lesz a nagyszínpadon.


Egy búcsú természetesen nem lenne az igazi vásárosok nélkül, a helyszíneket összekötő utak mentén sok-sok kézműves portékája is látható lesz, ami amellett, hogy megvásárolható, megismerteti a vendégeket nem csak a tradicionális indiai, de a magyar hagyományos mesterségekkel is! Igazi kincsesbánya ez a kicsiknek.

Az sem fog csalódni, aki nyugalomra és békére vágyik, hiszen az egész farm egy cseperedő arborétum rengeteg féle növény- és állatfajjal, tavakkal, pavilonokkal.


Ismertesse meg gyermekével az indiai és magyar hagyományokat, a mesés keletet idéző Krisna-völgyben, ezen az egyedülálló fesztiválon! A belépők ára a búcsú idejére sem változik, sőt egy belépő érvényes a rendezvény mindhárom napjára. Ha biztosan tudja, melyik nap érkezik, érdemes a jegyet elővételben megvásárolni!


Kling Viktória

További információk:
bucsu.krisnavolgy.hu
www.krisna.hu
 
 
[ 3485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x