Sors, életfeladat, személyiség - a 6-os szám rezgése
Címlap / Ezotéria / Sors, életfeladat, személyiség - a 6-os szám rezgése

Sors, életfeladat, személyiség - a 6-os szám rezgése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-05

Milyen a személyiségtípusod, mi az életfeladatod, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezel hatosként? Fejtsd meg az egyéniséged titkait a számmisztika segítségével! Önismereti sorozatunkban kiderül, milyen az egyéniséged a számok tükrében. 

A numerológia segítségével megtudhatod, milyen főbb személyiségjegyekkel rendelkezik az, akinek a sorsmissziós száma 6.

A sorsmissziós szám kiszámításához kattints a www.regeneral.hu oldalra és ott a Numerológia menüpont alatt megtalálható az a program, ami segítségével könnyedén kiszámolhatod, ha beütöd a születési évet, hónapot és napot.


A 6-os szám: A HARMONIKUS (családi boldogság)
Mottója: ÉN BIRTOKLOM (Bika) és ÉN EGYENSÚLYBAN TARTOM (Mérleg)
Vénusz a bolygója (kreatív, nőies bolygó)
Bika és Mérleg a jegye
Péntek a napja
Féme: a réz, színe: zöld és rózsaszín (a szívcsakra)


A 6-os a szeretet, a család, a boldogság száma.
A VÉNUSZ  bolygó a befogadást, szépérzéket és a szerelmet szimbolizálja. A kis szerencse bolygója (a Jupiter a nagy szerencséé).

Az érzékiség, a szimpátia, a tetszeni vágyás, a harmónia és az esztétika iránti igény, a diplomáciai készség, a fényűzés, kényelem, luxus, művészi érzék, a művészetek élvezete és értékelése jellemzi.

Nem szeret, sokszor nem is mer változni, változtatni, nem meri vállalni a felelősséget.

Az igazi Nő, aki bevonza a Férfit (Kos), hogy aztán feleséggé, anyává váljon (Hold-Rák) a felelősséget vállaló apa és férj oldalán (Nap-Oroszlán).

Szépérzék, alkalmazkodókészség, tolerancia, a mindennapok praktikuma, a nőiesség jelképe.

A 6-os a legkedvesebb ember. Számára a legfontosabb az anyagi,  érzelmi  és lelki biztonság, ezért akár érdekből is képes férjhez menni, megnősülni.  Képtelen rossz körülmények  között  és egyedül élni.

Életművész, általában kiválóan szervezi az életét. Mindig jut idő a munka mellett a pihenésre, szórakozásra is. Fejlett a szépérzéke, szereti körülvenni magát szép és igényes tárgyakkal.

A Vénusz a vágy felkeltője.

A 6-os sorsmissziós számú nő általában nagyon szép és jó feleség, anya . Ő a „gyökér , a törzs”, a legtöbb sikeres férfi mögött ilyen nő áll.

A 3 megélési szint:
  1. fizikai szint: anyagiasság, habzsolás, irigység
  2. érzelmi szint: hiúság, megalkuvás, gyávaság
  3. szellemi szint: művészet, jó ízlés, diplomáciai készség, békítés,egyenrangú szeretet, harmóniára való törekvés, empátia, beilleszkedés

Mivel a Vénusz 2 jegynek is a bolygója, némiképp különböző a megélésük.

A BIKA jegyű emberre a birtoklás, a gyarapodás, a gyakorlatiasság, a nyakasság, a kényelemszeretet, a biztonságra törekvés, a kitartás, termékenység, lassúság és művésziesség jellemző. A Bika Föld-jegy, az élvezetek embere.

Kedélyes, biztonságos és élvezetekkel teli az élete. Szereti a szép és értékes tárgyakat megszerezni, gyűjteni.

Birtokló, türelmes, nyugodt, megbízható, fegyelmezett, reális, anyagias, hűséges, természetes, ízléses,merev, makacs, érzéki, féltékeny, lusta, vidám, gyengéd, társaságkedvelő, kicsinyes,  üzleti szellemű, önfejű, melegszívű. Ragaszkodik a megszerzett dolgaihoz, az anyagi biztonsághoz.
Fő problémája a saját és mások tulajdonával kapcsolatos.
Kibillent esetben: élveteg, lusta, ok nélküli ragaszkodó
Fő feladata az életben a kicsinyesség leküzdése, a saját és mások értékeinek harmonizálása, megtanulni elengedni, leküzdeni a veszteséggel kapcsolatos félelmeit, a féltékenységet és a túlzott ragaszkodást, megtanulni önzetlennek és nagylelkűnek lenni.


Némiképp hasonlít, de azért egy kicsit különbözik egy MÉRLEG jegyű személytől, akire legfőképp a  harmóniára való törekvés, mérlegelés, kiegyenlítődés, nyíltság, szépség, tapintat, emberszeretet, diplomáciai érzék, előzékenység, szolgálatkészség, mértékletesség és szintén a művésziesség, jó művészi hajlam, jó szervező képesség jellemző.

A Mérleg Levegős jegy, neki a megfelelés, a kapcsolatok a legfontosabb. A belső béke, a harmónia megteremtése, a szerető társ megtalálása.

Fontos tulajdonságai még: ízléses, művészi, alkotó, békés, barátkozó, lusta, toleráns, döntésképtelen, konfliktuskerülő, kompromisszumkész, felületes, őszintétlen, rájátszó, rafinált, kapcsolat-központú, szimpatikus, kiegyensúlyozott, érzelmeit elnyomó, kommunikatív, gondoskodó, aggódó, márkafüggő.
Fő problémája:  mindenkinek meg akar felelni, emiatt nincs egyénisége, jellemző lehet rá a kényelmetlenségek és konfliktusok kerülése a kapcsolataiban,a játszmák kedvelése - számára  mindig a külvilág a tükör.
Kibillent esetben határozatlan, döntésképtelen és öszintétlen
Fő feladata: Az általános népszerűség helyett válassza a mély érzelmi kapcsolatokat, és törekedjen arra, hogy harmonikus személyiséggé váljon.
Betegséghajlamok: a Bikánál a torok környéke (rekedtség, krupp, mandullagyulladás, hurut), pajzsmirigy betegség, a nyálmirigy problémái.

Mérlegnél a tüdő betegségei (asztma, TBC, tüdőgyulladás) és idegrendszeri, neurológiai betegségek.


Surányi Bea
www.regeneral.hu

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 91866 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x