Heti tarot: 10 milliószoros bőség
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: 10 milliószoros bőség

Heti tarot: 10 milliószoros bőség

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Ezen a héten van a tízmilliószoros nap, amikor minden pozitív, illetve negatív gondolat magasabb erővel, azaz tízmilliószorosan hat! Ezért fontos, hogy ügyeljünk mit kívánunk magunknak és embertársainknak, hiszen a teremtő energia adott. A pénzügyekben új és jobbnál jobb lehetőségek érkeznek majd, szinte napról napra egy és egy. Nem kell mást tennünk, csak győzni az iramot, és kihasználni az adódó forrásokat!  


Rendezvénynaptár
Július 23. – hétfő (Csillag, Érmék ötös, Hit)
Az anyagi szűkölködésnek véget vethetünk most és mindörökre, amennyiben tisztában vagyunk az elme és agy csodás erejével, azzal, hogy amit gondolunk, és amit kisugárzunk magunkból, azt kapjuk, azt vonzzuk be többszörösen életünkbe. Ma, a tízmilliószoros napon fontos, hogy pozitívan gondolkodjunk, hogy a pozitív, megerősítő rezgések hassanak magasabb energiával. Kerüljük a vitákat, a veszekedéseket és keressük mindenben a jót! A párkapcsolat tekintetében a nap lehet, hogy nézeteltéréssel indul, ám ez a nap folyamán megoldódik.

Július 24. – kedd (Kardok királya, Kardok hármas, Kardok ötös)
Egészségünkben az immunrendszer kerül ma a középpontba, s annak egészségén, védelmén lesz a főhangsúly. Mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy ellenálló legyen szervezetünk, hogy a kisebb megfázásokat, torokgyulladásokat egy nap alatt képesek legyünk megszüntetni. A párkapcsolatunkban sajnos az elhidegülés mutatkozik, ám mindezt meg lehet gátolni azzal, hogyha a hibák helyett a pozitív tulajdonságokat helyezzük előtérbe. A pénzügyek terén viszont az előretörés és a sikeresség mutatkozik: ma vágjunk bele a dolgok megvalósításába!


Július 25. – szerda (Nap, Kardok tízes, Érmék lovagja)
Úgy érezhetjük, hogy kapcsolatunkban mi vagyunk az alappillér, a főtégla, aki nélkül minden összeomlana és semmivé válna. Igaz, van benne igazság, de nem teljesen. Egy kapcsolatban mindig két személy az alap, és ugyannyi terhet visel mindkét fél. Legyünk megértőek, hisz a gondokon közösen osztozunk. Ma a pénzügyekben nagy sikereket érhetünk el, s új lehetőségekről kaphatunk információt. A tárgyalásoknak nagyon kedvez a szerda délelőtt és a déli időszak, ugyanis ekkor tetőzik a Nap, ekkor érvényesül leginkább a siker-energia.

Július 26. – csütörtök (Botok tízes, Érmék tízes, Kardok kilences)

A gerinc- és csontrendszeri problémákban, illetve ízületi bántalmakban szenvedőknek lehet, hogy ez a nap egy kicsit a szenvedésről és a fájdalmakról fog szólni. Próbálják majd magukat ne nagyon megerőltetni, fizikai munkát pedig teljes mértékben hanyagolják, amennyiben ez lehetséges. Ma ismételten kinyílik egy kapu, egy lehetőség, amely az anyagiakat befolyásolja, s arra gyakorol pozitív hatást. Minden esetben elkerülhetetlen a teljes körű tájékozódás, hisz akármennyire is jó lehetőség, lehet, hogy a háttérben megbújik az Ördög. A magánéletünkben változás nem várható.

Július 27. – péntek (Érmék hetes, Torony, Kelyhek négyes)
Kicsit el kell szakadnunk az eddig megszokott dolgoktól, ma az újdonságokkal kell ismerkednünk. Lehetséges, hogy amit eddig csináltunk az elmúlt négy napban, most megszakad, mert beköszönt egy új, jobb lehetőség –mindez elsősorban az anyagiakra vonatkozik. A párkapcsolatunkban továbbra is meghatározó lesz a szeretet és szerelem, ám lehet, hogy eljátsszunk azzal a gondolattal, hogy „Mi lenne, ha mással lennék most?”. Természetesen erre a kérdésre választ jobb, ha nem adunk, hisz a mostani kapcsolatunknál nehezen találnánk jobbat.


Július 28. – szombat (Botok hármas, Halál, Érmék egyes)
Továbbra is a pénz és a munka dominál, annak ellenére, hogy már a hétvége megkezdődött. Mi mégis az anyagiakon törjük a fejünket, hogy hogyan lehetne jobb lehetőségeket kifogni, és még több pénzt teremteni életünkben. Természetesen nem azért, mert milliókat akarunk felhalmozni, hanem, hogy tartozásainkat rendezhessük és egy jó életszínvonalat állítsunk be. Ám a sok munka visszaüthet, ezért amennyire tudjuk, szorítsuk háttérbe a feladatokat, és inkább a család kerüljön a fókuszba, ugyanis valószínűleg eléggé elhanyagoltuk az elmúlt időszakban.

Július 29. – vasárnap (Kelyhek ásza, Kelyhek királya, Kelyhek tízes)

Ma már a boldogság lesz az uralkodó, és biztosak lehetünk benne, hogy az az energia, amit a családra fordítunk, többszörösen fog visszaérkezni és hatni ránk. Eleget töprengtünk már az anyagiakon – lassan beleőrülünk az állandó gondolkodásba, ügyeskedésbe – ezért ezt a napot, a hét utolsó napját szenteljük a családnak, a pihenésnek, a nyugalomnak. Végezzünk el egy meditációt, ami során feltöltődünk és elengedjük a nehézségeket, rossz energiákat, amelyeket esetlegesen a hét folyamán magunkra vettünk. Az este pedig a párkapcsolatoké lesz majd.

Teremts bőséget tízmilliószoros energiákkal!
Különleges akció ezen a héten >>

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7660 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x