A boldogság megtalálása a mindennapokban
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A boldogság megtalálása a mindennapokban

A boldogság megtalálása a mindennapokban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Sok embertől hallom nap, mint nap, hogy nincs pénze, szegénységben él. Mikor ezeket a mondatokat hallom, sokszor megfordul a fejemben, hogy miként segítsek az embereknek, hiszen többnyire nem hisznek a mágiák erejében, de mégis változást várnak. Több tanácsadóval összefogtam - köztük a HarmoNet.hu tulajdonosával -, hogy kiötöljünk valami megoldást. Három hónapos munkánk eredményeként elkészült egy DVD, amelyen az elméleti dolgokon túl, gyakorlati, a mindennapokban is használható tanácsok kaptak helyet. 


Rendezvénynaptár
Ahogy már említettem, a HarmoNet.hu tulajdonosa, azaz Gáspár Katalin is azok közé tartozik, akik ezzel a DVD-vel szeretnének az embereknek segíteni abban, hogy a mindennapokban is egyszerűen, mindenfajta tanfolyam vagy órákon át tartó problémafelmérés és tanácsadás nélkül megteremthessék a bőséget!

Katalin grafológusként, az Igazi cigánykártya című könyv írójaként, valamint a Poláris Világ jóskártya megalkotójaként vált híressé az ezoterikus körökben. A mindezek által kiérdemelt nagy tekintélyét tovább fokozta az, amit 2012-ben tett. Ekkor – több tiszta lelkű emberrel összefogva – megalapította a Lélekpillangó életműdíjat, amelynek célja hasonló volt a DVD-hez: a boldogság megtalálása a mindennapokban, hiszen ha boldogság van, akkor hirtelen a többi más baj már nem számít többé – nyilatkozta a Lélekpillangó könyvben.


A grafológust még februárban kérte fel Papp Máté – a DVD megálmodója –, hogy csatlakozzon az öt, már meglévő tanácsadóhoz. Szinte gondolkodás nélkül igent mondott a felkérésre, hisz tudta, hogy nemes célt szolgál.

Nagyon köszönöm, hogy rajta lehetek ezen a lemezen – mondja Katalin – és szívből kívánom, hogy mindazok, akik meghallgatják és megszívlelik a hallottakat, a legteljesebb bőséget tudják megtalálni, ami számukra csak elérhető, és ami építi az életüket!

Azért hoztuk létre a DVD-t, mert szeretnénk, ha minden olvasónk, hallgatónk, nézőnk bőségben élhetne! Ebben segít a hat előadás, valamint egy extra rezgésszint emelő bőségmeditáció, amely Ujfalusi Márta látó vezetésében visz bennünket mélyebb szintre. A DVD bevezető áron megrendelhető itt >> 
 
[ 5180 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x