Szerdai angyali üzenet a békéről
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet a békéről

Szerdai angyali üzenet a békéről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Miért vártok még arra, hogy valaki majd kívülről megteremti a világotokban a békét? A béke belül kell, hogy megszülessen bennetek, s ennek eredményeképpen tud csak megnyilvánulni a világban. 

 

A béke megteremtése nem kis feladat a mostani forrongó energiák közepette, ezt mi, az angyali birodalmak lényei is nagyon jól tudjuk. Éppen ezért állunk készen minden energiánkkal és szeretetünkkel, hogy segítsünk nektek a legnehezebb pillanatokban is megteremteni a békét.

Számos kihíváson mentek keresztül egyéni és kollektív szinten, kedveseim, nem mintha e két aspektust el lehetne élesen választani. Ti, akik érzékenyebbek vagytok mások és a külvilág energiáira, pontosan érzékelitek a napok, hetek, hónapok sajátos energiáit. Érzékelitek, mikor érkeznek az erőteljes fényhullámok a Földre, amelyek egyre magasabb és magasabb tudatosságot hoznak el Nektek. Érzékelitek, amikor a Földön és az emberi szívekben, energiatestekben megrekedt régi minták annyira betokosodtak, hogy csak erőteljes energialöketekkel és áramlatokkal tudnak távozni. Ugye, nem csodálkoztok, miért vannak manapság egyre gyakrabban hatalmas esőzések, nagy viharok, áradások és más különös természeti események? Mivel szoros összeköttetésben álltok Gaiával, a Föld hatalmas Angyalával, nem vonhatjátok ki magatokat teljesen az ő tisztulási és felemelkedési folyamatai alól.


Akik a karma elavult fogalmában hisznek, talán úgy fogalmaznának: most megehetitek, amit főztetek, vagyis megkapjátok a „jutalmatokat” azért, ahogyan a Föld bolygóval bántatok. Bár a karma egyáltalán nem egyenlő a „szemet szemért, fogat fogért” ősi elvével, és szemellenzős gondolkodásra vall, ha még mindig ehhez tartjátok magatokat, mégis igaz az, hogy meg kell tanulnotok számolni a tetteitek következményeivel – egyéni és kollektív szinten egyaránt. A Föld bolygón tapasztalható heves természeti események és katasztrófák nem függetlenek a ti emberi viselkedésetektől, és attól, hogy milyen gyorsan és könnyen vagytok képesek integrálni az érkező fénykódokat, milyen gyorsan és könnyen vagytok képesek elengedni a megfélemlítettség, a szegénységtudat, a bűntudat, a kizsákmányolás, az áldozatiság, az erőszak egyre inkább ellenetek forduló minőségeit, az életellenes gondolati és érzelmi mintákat.

Értsétek meg, kedveseim, hogy emberiségként egy egységet képviseltek, és egy ennél is magasabb szinten Földanyával is spirituális közösséget alkottok. Amíg nem vagytok képesek látni a nagyobb képet és felfogni, ha bántotok valaki mást, akkor önnön magatokat bántjátok, addig nem tudjátok elengedni a félelmen és az elkülönültségen alapuló viselkedési mintáitokat. Amíg ezek a minőségek jellemzőek rátok, akár egyikőtökre is a hétmilliárd emberből, addig ezt fogjátok megtapasztalni a külvilágban is. És addig Gaia kénytelen lesz saját maga is megtisztítani a ti életteretekül szolgáló Föld bolygót a már említett természeti eseményekkel és tisztulási folyamatokkal. Azonban ha hajlandóak vagytok az önvizsgálatra és a folyamatos fejlődésre annak érdekében, hogy egyre több fényt és szeretetet tudjatok önmagatokon belül megtartani, akkor lépésről lépésre tudtok megújulni egyéni és kollektív szinten egyaránt. Akkor egyre kevésbé lesz szükség a fájdalmasabb tisztító folyamatokra, a súlyos halálesetekre és katasztrófákra.

A választás a tiétek, kedveseim, a szabad akaratotok lehetővé teszi számotokra a fejlődést és a tapasztalást, ám a felelősség súlyát is a vállatokra helyezi.  A szabad akaratotok olyan áldás és ajándék a Minden Létezőtől, amely egyben nagy  kihívás is. A jelen időszak kihívása pedig arról szól számotokra, hogy képesek vagytok-e minden nap hitet tenni az eddig kimunkált belső értékeitek mellett, ezek mentén élni az életeteket, megnyilvánítani a szereteteteket a világban, minden számotokra elérhető módon, és állhatatosan dolgozni tovább azokon a részeken kívül és belül egyaránt, amelyek kevésbé fényesek, amelyek még hordoznak bármennyit is a fent említett aspektusokból.


Legyetek tudatában saját Isteni Lényeteknek, hiszen a Teremtő energiái, fénymagocskái ott vannak Bennetek is, minden egyes emberben. A mag azonban élettelen kis darabka marad mindaddig, amíg figyelmetekkel nem növesztitek, szeretetetekkel nem tápláljátok, gondoskodásotokkal nem nyesegetitek a vadhajtásait. Az, hogy isteni eredettel bírtok, csupán a kezdet, bár diadalmas kezdet, a legnagyszerűbb a Teremtés minden lénye között, beleértve az angyali birodalmakat is. Lényetek valódi nagyszerűségét akkor tudjátok igazán megvalósítani, ha éltek is, méghozzá minden egyes pillanatban, ami megadatik nektek, ezzel az isteni teremtő erővel.  A ti döntésetek, hogy mire használjátok ezeket a különleges adottságokat, amely az emberi lény sajátja: színes érzelmeiteket, analizáló, éles elméteket és ragyogó intuíciótokat. Csak az emberi lény kapta meg ezeket az egyedi ajándékokat, megspékelve a szabad akarattal és mindehhez egy gyönyörű „játszótérrel”, a Föld bolygóval : ráadásul még el is dönthetitek, mit kezdtek vele.

Az, hogy milyen világban éltek, kedveseim, teljes mértékben rajtatok áll tehát. Mit kezdtek mindazzal a mérhetetlen ajándékkal, amivel a Teremtő elhalmozott Benneteket?


Christiel Arkangyal üzenete

Képek: FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x