Amikor a lélek gyógyulni vágyik, bármire van lehetőség
Címlap / Ezotéria / Amikor a lélek gyógyulni vágyik, bármire van lehetőség

Amikor a lélek gyógyulni vágyik, bármire van lehetőség

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Sok minden mélyen változik és alakul át egy magasabb minőség jegyében napjainkban. A lelki és testi gyógyulás is sokkal intenzívebben és gyorsabban lehetséges, mint korábban. Mi az oka mindennek? Angyal Alenaya közel tíz éve foglalkozik spirituális gyógyítással, reikivel, spirituális választerápiával, energiagyógyászattal. Az ő elmondása szerint ma már lehetőség van olyan, új típusú gyógyításra, ami sokkal mélyebb, intenzívebb és gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Sokan ezt új energiának hívják - erről és még sok másról kérdeztük őt. 


Rendezvénynaptár
Harmonet: Sok helyen hallhatunk manapság spirituális körökben az új energiákról. Te is új energiás gyógyítással foglalkozol. Mit is jelent pontosan az új energia? Hogyan mutatnád be ezt azoknak, akiknek ez teljesen új terület és nem foglalkoztak még a spiritualitással?

Angyal Alenaya:
Ehhez azt érdemes tudni, hogy jelenleg a régi 3 dimenziós világunkból megyünk át egy magasabb tudatosságba, az 5. vagy egyes nézetek szerint a 4. dimenzióba. A régi 3 dimenziós világunkban voltak jól bevált sémák, ahogy a dolgokat láttuk, és ahogy működtek, ismertük a karmikus feladatainkat és az azokból adódó kötelezettségeinket, tudtuk, milyen köröket kell lefutnunk, tudtuk, milyen reakcióinkra milyen válasz érkezik nagy valószínűséggel a környezetünkből. Ehhez az ismerős és megszokott rendhez képest az új energia teljesen másképp viselkedik. Jelenleg ez az a magasabb frekvencia, magasabb szintű tudatosság, amivel ismerkedünk, amivel éppen tanulunk összehangolódni.

Az új energia a gyógyítás terén is új dolgokat hoz: az új energiában sokkal könnyebb meggyógyulni a testi-lelki bajainkból, mivel mélyebbre tudunk ásni a tudatalattinkban és innen tudjuk elengedni a félelmeket, sérelmeket. Az új energia azt is jelenti, hogy sokkal könnyebben tudunk teremteni, vagyis befolyásolni, megalkotni a valóságunkat: a vágyaink, teremtéseink sokkal hamarabb megvalósulnak a fizikai síkon is. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen gondolatok, érzések indulnak ki belőlünk, mert azok jelennek meg nagyon hamar a külvilágunkban is.

- Tudsz mondani egy konkrét példát ezzel kapcsolatban, amiből kiderül, hogyan is működik mindez a gyakorlatban?
- Ha például félsz vagy aggódsz valaminek a bekövetkezte miatt, aggodalmakat táplálsz egy lehetséges negatív kimenetellel kapcsolatban, úgy azt tudod sokkal hamarabb megteremteni. Az aggodalmaink és félelmeink is sokkal hamarabb valóra válnak, bekövetkeznek a mindennapi életben, ha folyamatosan ezeket tápláljuk önmagunkban.

Az új energia nemcsak a vágyainkat, de a félelmeinket is sokkal hamarabb „odateszi”, de ha engedjük, hogy átírjuk ezeket a félelmeinket, ha képesek vagyunk pozitívan gondolkozni, akkor pozitív gondolkodás és teremtés indul ki belőlünk, s így pozitívumok tudnak ugyanolyan gyorsan megvalósulni. A nehézségeket és „problémákat” sem kell természetesen figyelmen kívül hagyni - ezeket azért kapjuk most, hogy felismerjük és elengedjük a régi sémákat, köreinket, amelyekben ugyanazt tapasztaljuk újból és újból. Ezeket a leckéket és tükröket most nagyon erősen odatesszük magunk elé azért, hogy a régi mintáinkat végleg meg tudjuk haladni.

- Hogyan tud segíteni abban egy gyógyítás, hogy hamarabb vagy könnyebben túl legyünk ezeken a nehézségeken?
- Az új energiás gyógyítás során Felső Énünkkel, vagyis a legmagasabb tudatosságunkkal, bölcsességünkkel kapcsolódunk össze és a Lélek feljegyzésekben, a Lélek hozzájárulásával az Akasha krónikában kutakodunk. Ilyenkor a jelen életbeli elakadások, nehézségek okait elkezdjük megkeresni életeink tapasztalatán keresztül és megpróbálunk a gyökérokig leásni, onnan kihúzni a probléma gyökereit és felgöngyölíteni az életeken keresztül. Nagyon jó, hogy ebben az új energiában ez könnyedén tud végbemenni, tehát nem kell újra átélni, végigszenvedni ezeket a nehézségeket, fájdalmakat. Ha a Lélek szándéka az, hogy meggyógyuljon és maga mögött tudjon egy régi sémát, és ezt meg is engedi magának, mindez a DNS és a sejtek szintjén kódolódik át benne, mintegy átíródik egy pozitív programra, ami jobban támogatja a Lélek pozitív tapasztalatait.

- Te hogyan jutottál el odáig, hogy egy ilyen, a hétköznapitól teljesen eltérő módon tudod látni a problémákat, nehézségeket az életben?
- 11 évvel ezelőtt indultam el a saját gyógyulásom útján, mert akkor ért el az életem egy olyan mélységbe, amikor azt mondtam magamnak, hogy nincs tovább, itt valami másnak is kell lennie, mint ahogy eddig éltem, ahogy eddig láttam a dolgokat. Ezen a mélyponton kezdtem el keresni, és így jutottam el a reikihez, az angyalgyógyításhoz, a pszi sebészethez, majd találkoztam egy csodálatos lélekgyógyító módszerrel, a spirituális választerápiával. Mindezek a módszerek segítettek meggyógyítani bennem azokat a sérüléseket, elakadásokat, amelyek akkor jelen voltak az életemben és segítettek visszatalálni önmagamhoz, a mindannyiunkban ott élő Isteni lényhez.

- Te magad milyen módszereket használsz egy gyógyítás során? Hogyan kell elképzelni egy ilyen új energiás gyógyítást?
- A korábban említett módszerek abban is segítettek, hogy kialakítsam a saját módszeremet. A gyógyítás során egy gyógyító csatornát hozok létre a jelen lévő Felső Ének segítségével, de le szoktam hívni azokat a segítőket is, akikkel egyébként is együtt dolgozunk a mindennapokban, csak sokszor elfelejtjük őket megkérni. Hogy hogyan zajlik maga a kezelés, az nagyon változó, de egyöntetűen igaz mindenkire, hogy ebben a gyógyító csatornában az egyén frekvenciája egyre magasabbra tud emelkedni, és képes befogadni a gyógyító energiákat. Használom még a prána energia gyógyítást, a kristályok rezgését, frekvenciáját,  és van, amikor gyógyító vezetett meditációt tartok közben. A lelki gyógyítás mellett sokan kérnek úgynevezett spirituális újjápítést is, amikor pedig úgy érzem, hogy szükséges, akkor egy testgyertyát is elégetek a megfelelő helyen.

- Hogyan szoktak tőled távozni azok, akik részt vettek egy ilyen gyógyításon? Milyen állapotokat lehet ilyenkor megtapasztalni? Tudnál mondani sikereket, gyógyulásokat a nálad járt kliensek életéből?
- A kliensek általában hozzák a maguk kis gondjait, nehézségeit, be van szűkülve a tekintetük, az energiamezejük, zárt a testtartásuk. Ehhez képest a gyógyítás során elkezdenek feloldódni, elengedik ezt a zárt tartást és a gyógyítás végére mindenkinek a szemében kivétel nélkül ott van a tiszta fény. Általában sokkal kiegyensúlyozottabbak, megnyugszanak és egy magasabb perspektívából tudnak rálátni a korábbi problémáikra.

- Vannak visszatérő vendégeid? Milyen gyakran ajánlott egy ilyen gyógyítás?
- Van, aki csak egyszer jut el hozzám és utána sokáig nem tudok róla, de előbb-utóbb mindig visszatérnek az információk és eljut hozzám, hogy amiért ő eljött, az csodálatos módon megoldódott az életében. Vannak visszatérő klienseim is, akik megtapasztalták, hogy milyen az, ha valamilyen problémával megkeresnek és utána könnyebben tudnak változtatni az életükön. Így ha legközelebb is van valami megoldandó az életükben, akkor előfordul, hogy ismét hozzám jönnek el és utána megint könnyebben mennek tovább az útjukon.

- Tehát egyfajta támaszt is kapnak itt ahhoz, hogy hogyan oldják meg a problémáikat a fizikai síkon?
-  Fontos tudni, hogy a tisztítás, gyógyítás nem a problémát oldja meg, hanem a bennünk lévő blokkokat oldja fel, így a gyógyítás után könnyebben meg tudjuk oldani mi magunk a problémánkat. Mindig igyekszek tudatosítani mindenkiben, aki eljön hozzám, hogy a gondolataival teremti meg a saját valóságát és ezért nagyon fontos, hogy megbocsásson és szeresse önmagát. Át szoktam adni olyan légzéstechnikákat is, amelyek segítik a pozitív gondolkodást, a gyógyulást, ha rendszeresen használja őket az illető. Bár ebben a gyógyító energiában a sok-sok blokk feloldódik, és ez kihatással van a jelen életre is, de a mindennapi életben mindig az adott embernek kell meghoznia a saját döntéseit. Ő az, aki másképp kezd el gondolkodni önmagáról, az élethelyzetéről, hiszen ezt senki más nem tudja helyette megtenni. Ezért nem is szoktam - mert ez a módszer nem arra való - jósolni vagy másokról információt mondani. Az új energiás gyógyítás arra szolgál, hogy a lélekben beragadt múltbeli sérelmeket feloldjuk, és felszabadítsuk a lelket, hogy az eddig halogatott nagy lépést ő maga tudja megtenni és másképp tudjon látni dolgokat.

- Te magad hogyan éled a mindennapjaidat?
- Nekem is ugyanúgy van földi, emberi életem, hiszen a spiritualitás önmagában nagyon-nagyon kevés... Én úgy gondolom, hogy nem lehet elkülöníteni a spirituális világot a földi világtól, a kettő egy és ugyanaz, és egybeolvad. Ezért ha ezt a spirituális tudást, illetve tudatosságot behozzuk a fizikai szintre, valóban fantasztikus csodákat tudunk megélni. A saját életemben azt tapasztalom, hogy én magam is sokkal könnyebben tudok megbocsátani, sokkal elfogadóbb vagyok a mindennapokban az életem történeteit illetően.

- Van-e olyan téma, amivel gyakran és sokan jönnek hozzád? Van-e esetleg olyan tipikus problémakör, amivel az emberek közül mostanában sokan küzdenek?
- Nagyon sokan keresnek fel párkapcsolati problémákkal, azzal, hogy hogyan folytassák tovább az életüket, elakadtak valahol, és nem tudják, hogy mit csináljanak, hogyan lépjenek tovább. Sokan keresnek fel családi nehézségekkel, családon belüli konfliktusokkal, vagy éppen a munkájukkal kapcsolatban. Gyakran jönnek függőségekkel, dohányzás, alkoholizmus, drogok okozta problémákkal. Ezek a negatív energiák most már nagyon erősen dolgoznak, és amíg a léleknek megvannak a múltbeli tapasztalásai és feloldandó sérelmei, addig nehezebben engedi el például a cigarettát és az alkoholt is.

- Említetted a párkapcsolatokat – tényleg elég sokan szenvednek mostanában kapcsolati problémáktól. Mi a véleményed arról, hogy miért ennyire problémás ez a terület manapság?
- Azt hiszem, azért, mert a párunk, társunk tartja a legintenzívebb tükröt, amelyben meglátjuk, hogy melyik részünk vágyik még gyógyulni. Ez akkor a legfájdalmasabb, amikor valaki egyáltalán nem is foglalkozik önmagával és a saját árnyékoldalát csakis a másikban tudja meglátni. Még azoknál is, akik tényleg próbálnak odafigyelni magukra és a másikra is, könnyen előfordul, hogy elemi erővel törnek felszínre a korábbi karmikus terhek, amelyek szeretnének gyógyulni, vitákat, veszekedéseket szítva. Amikor ezek az energiák dúlnak bennünk és éppen a másikban is ez történik, az egymásnak feszülve nehéz helyzeteket tud teremteni. Leginkább a tudatosság segít - amikor nem a másikban akarjuk a hibát látni és őt okolni a saját érzéseinkért, hanem elkezdjük önmagunkat figyelni és ezáltal egyre jobban tisztába kerülünk saját magunkkal. Ehhez szerencsére ma már nagyon-nagyon sokféle módszer, könyv és tanfolyam a rendelkezésünkre áll. Én is pontosan tudom, milyen, amikor ezek az érzések felszínre törnek, és az egónk tombol, de már az is egy jó lépés, ha észrevesszük vagy utólag elkezdjük feloldani ezeket a mintákat. A kapcsolatokat általában meg lehet gyógyítani, ha mi magunk is elkezdünk gyógyulni.-  Korábban könyvelőként dolgoztál - mikor vált világossá számodra, hogy gyógyítással kell foglalkoznod?

- Már gyerekként is ez vonzott, az embereknek segíteni. Mindig is odafigyeltem az emberekre, könnyen szót értettem velük, érdekeltek, szerettem mindenkivel elbeszélgetni. Az életem nehéz helyzetei is katalizátorként hatottak erre a folyamatra, de nagyon sokat segített a lányom megérkezése, az ő Isteni fénye bennem is megnyitott egy kaput és elkezdtem emlékezni, bár ez akkor még nagyon a csírájában történt. Amikor elkezdtem reikit tanulni, akkor kaptam olyan információkat, hogy olyan a tenyerem, mint egy gyógyítóé, és tudtam is, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Onnantól ez a vágy egyszerűen elemi erővel tört fel. 

- Olyan esetekben is tudsz segíteni, amikor valakinek fogalma sincs, hogy mit szeretne kezdeni az életével? Vagy ha valaki épp ellenkezőleg, egy válaszút előtt áll, és nem tudja, merre menjen tovább?
- Amikor a lélek gyógyulni vágyik, akkor bármire van lehetőség! Amiben tudok segíteni, hogy feloldjuk a múltbeli életek korábbi tapasztalatait, amikor döntéshelyzetbe került, és például nem tudott dönteni vagy negatív következményekkel járt a választása. Ezeket a tapasztalatokat feloldjuk, elengedjük – de nem hozok helyette döntést, azt mindig az adott egyénnek kell megtennie. Viszont mivel feloldódnak a korábbi negatív tapasztalatai a döntést, választást illetően, egy magasabb nézőpontból tudja ő is a saját életét látni. Ebben a perspektívában megnyílnak, elérhetővé válnak a magasabb szintű lehetőségei és ha megengedi, megérkeznek azok a helyzetek, emberek, amikre vagy akikre éppen szüksége van.

- Népszerű téma mostanában 2012 – rengeteg jóslat vagy éppen világvége prófécia létezik ezzel kapcsolatban. Te mit gondolsz, mi az, ami most zajlik és mi várható?
- Amit mindenkinek tudok javasolni ezzel összefüggésben, a legeslegfontosabb dolog: a belső utazás, önmagunk megismerése, a megbocsátás és a szeretet.  Lehet, hogy ez közhelyesen hangzik, de ebben az energiában óriási változások zajlanak és ha nem csendesedünk el és nem figyelünk oda önmagunkra, a gondolatainkra, akkor bele tudunk gabalyodni ebbe a káoszba, feszültté válunk, nem tudjuk követni, hogy mi zajlik körülöttünk.  Az egyetlen dolog, amivel mindenkin tudunk segíteni körülöttünk, ha egyensúlyban és szeretetben tudunk lenni: ez az, ami segít a szeretteinknek is.

2012 a nagy változás ideje, és maga a változás valójában már beindult, elindítottuk a jobb világra irányuló szándékunkkal és az önmagunkon végzett munkával. Azonban nem egy adott időponthoz köthető, ez sokkal inkább egy folyamat, ami zajlik már egy ideje és még zajlani is fog. Hogy pontosan mi történik, azt senki nem tudja, habár vannak mindenféle jóslatok ... Én azt érzem, hogy egyre jobban nyílik a fény, ahogy egyre többen a fény útját járjuk - ennek egyik érzékelhető aspektusa az idő megváltozása. A mindennapi életünkben is tapasztaljuk az idő felgyorsulását: hogy 24 óra alatt jó, hogyha 16 órát sikerül megélnünk. Valóban felgyorsult az idő, ez is összefügg azzal, amiről korábban beszéltünk, hogy a negatív tapasztalataink is sokkal hamarabb megérkeznek: pont azért, hogy felismerjük, mi az, ami még gyógyulásra vár.

- Szerinted mi ebben az új energiában, a változásokban a legnagyobb pozitívum? Milyen világot teremtünk most meg?
- Sokkal magasabb tudatosságú, szeretet alapú világot teremtünk és azt gondolom, hogy mi magyarok ebben előnyösebb helyzetben vagyunk, mert valahol minden ember szívében, de nálunk Magyarországon különösen itt van a szívünkben a szeretet. Ez még akkor is így van, akármilyen nehézségeik is vannak egyébként - én ezt tapasztalom, az időseknél, a fiataloknál egyaránt, hogy tudják, ha a szeretet ott van, az számít és az a legfontosabb.

- Aki most kinyit egy újságot vagy megnézi a híreket, az nem ezt fogja tapasztalni, amiről beszélsz. Hogyan lehetséges mégis mindez? Mire kell odafigyelnünk nekünk magyaroknak, hogy meg tudjuk élni 100 %-ban az általad említett pozitív változást?
- Minden belőlünk indul ki, a kisemberből, a hétköznapi átlagemberekből, önmagunkból. Ahogy önmagunkat gyógyítjuk, úgy gyógyul az élethelyzetünk, úgy gyógyul a családi helyzetünk, gyógyulnak a szeretteink, a családtagjaink, és ez olyan minta, amit utána látnak az ismerőseink, és ők is elindulnak a gyógyulás útján. A fény gyorsan terjed, szinte hihetetlen sebességgel, ezért is nagyon fontos: befelé figyelni  és oldani a sok feszültséget. Ha a hírekre helyezzük a fókuszt, akkor azokat a negatív energiákat fogjuk bevonzani és valóban egyensúlytalanságba kerülünk. Én azt javaslom, hogy esténként vagy napközben, amikor az időbeosztásunk engedi, csendesedjünk el, vegyünk pár mély lélegzetet és legalább a napi feszültségeket igyekezzünk elengedni.

- Tehát azt mondod, hogy egyéni szintről fog kiindulni a nemzeti szintű változás is? Ez lenne az alapja az egésznek?
- Az én érzésem szerint igen. Ahogy Drunvalo Melchizedek is utalt rá, a harmadik világháború azért nem következett be, mert az egyik fél kilépett a játszmából. Méghozzá az orosz ember döntött úgy, hogy már nem akar egy újabb háborút. Vagyis az egyszerű kisemberek hozták meg a maguk szintjén a döntést és a kormányok ezzel már nem tudtak mit csinálni. Ugyanez zajlik most is – ha az átlagember a szívében meghozza a döntést, és a magasabb szintű életet választja, akkor azzal a kormányok nem tudnak mit csinálni.


Ha szeretnél többet tudni erről, kattints ide: www.angyalgyogyitas.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4826 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x