Szerdai angyali üzenet: Visszavonulás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Visszavonulás

Szerdai angyali üzenet: Visszavonulás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

A mozgalmas nyár után ismét eljött a befelé fordulás, az önvizsgálat és a belső információitok felfedezésének ideje. 

 

A boldog élet kulcsa egyszerűbb, mint gondolnátok, kedveseim. Egyszerűen lélegezzetek, áramoljatok, áradjatok együtt a természettel, létezzetek összhangban Földanyával, aki maga is egy magas rezgésű, szent Létező. Simuljatok bele a Föld ciklusaiba, érezzétek meg az energiák változását, amelyek megmutatják nektek, mikor minek van itt éppen az ideje.

Az időjárás hűvösebbre fordul, s ahogy a növények, állatok is készülődnek a télre, ti is ennek megfelelően húzódtok vissza a házaitokba, otthonotokba, a meghitt családi körbe. Természetes, hogy ilyenkor többet pihentek és több időt szeretnétek egyedül tölteni. Ez azonban nem jelent magányt, éppen ellenkezőleg – itt az idő, hogy legbensőségesebb barátotokkal, szerettetekkel felvegyétek és elmélyítsétek a kapcsolatot. Nem más ő, mint a saját Felső Énetek, a belső, bölcs útmutatás, a belső hang, a megérzéseitek, intuíciótok hangja, aki mindig mellettetek áll, készen arra, hogy utat mutasson, támogatást adjon.


Az ősz a rendszerezés és betakarítás ideje – ahogy rendet raktok otthonaitokban, készülődve a télre, és elraktározzátok a terményeket, úgy kell szelektálnotok az év során gyűjtött tapasztalataitokat, élményeiteket is. Hagyjatok időt magatoknak a pihenésre, az események megemésztésére, hagyjátok, hogy az idő és a nyugalom elvégezze a maga dolgát és az élettapasztalatok leülepedjenek. A csendben, a magányos órákban, a látszólagos semmittevésben helyükre kerülnek a dolgok, képesek lesztek leszűrni és megérteni a tanulságokat, akár a nehezebb helyzetekből visszamaradt, problémásnak látszó történeteket is.

Csak engedjétek meg, hogy mindez megtörténjen, és eltűnjön mindaz, ami talán sérelmet, fájdalmat okozott nektek, és visszamaradjon a bölcsesség igazgyöngye. A Lélek tapasztal és fejlődik általatok, a saját emberi ösvényeteken járva ti magatok vagytok, akik az életek igazgyöngyeit gyönyörű lánccá fűzitek, kápráztatóan egyedi mintázatokban.

Ne ítéljétek meg az emberi tapasztalataitokat, hagyjátok, hogy a magasabb nézőpont bölcsessége járja át minden tetteteket, érzéseteket. Engedjétek, hogy a belső hangotok szóljon hozzátok, álljatok készen a belső útmutatások befogadására.

A saját bölcsességetek a ti legigazabb útmutatótok és vezetőtök saját egyéni ösvényeteken – senki más nem mondhatja meg, mi a jó nektek, mit kell tennetek, hogyan kell látnotok, megélnetek a dolgokat. Egyedül ti vagytok a saját sorsotok teremtői – éljetek a lehetőséggel, vállaljátok el a teljes felelősséget, hogy a teljes öröm is osztályrészetek lehessen!


Az Örök Idők Angyali támogatnak benneteket ezen a csodálatos utazáson, bármikor, amikor kéritek.

Húzok egy angyalkártyát >>


Megerősítés: Bízom a saját belső vezetésemben, és tudom, hogy mindig megkapom a megfelelő választ a kérdéseimre.


Haladj középpontod felé, kövesd a természet rendjét! Ebben segít most a Határidőnapló Holdnaptárral is - ha Örök Idők Angyalai Öröknaptárt és avatott ingakészletet is rendelsz mellé, átvállaljuk a postaköltséget!


www.mesteringa.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x