Októberben születtél? Ez vár rád a hónapban!
Címlap / Ezotéria / Októberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

Októberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mire számíthatnak, akik októberben ünneplik a szülinapjukat? Többek között párkapcsolati nehézségekre, akár mellőzöttségre, a pénzügyekben pedig sok munkára - vajon meglesz-e az eredménye? 

Az október 1-től 10-ig születetteknek feszültségeket tartogat a hónap. Sértődékenyebbek, érzékenyebbek, így minden apróságot a szívükre vesznek. Különösen a párkapcsolat területe lesz nehéz a hónap során.
A szerelemben több vita fordulhat elő. Nehezen viselik, hogy párjuk fáradtabb, és szinte semmi energiája nem marad a kapcsolatra. Kialakulhat a mellőzöttség érzése, amiről jobb idejekorán beszélgetni!
A pénzügyekben sem a legjobbak a kilátások. Nem fenyeget anyagi csőd, de komoly elvárásoknak kell megfelelniük. Nagyobb családi beruházás várható, amit finanszírozni kell.



Az október 11-től 20-ig születettek
sokat dolgoznak, de egyelőre kevés eredménnyel. Szinte semmi idejük nem marad a magánéletre, de az anyagi megbecsülés egyelőre késik
A szerelemben probléma, hogy párjukkal nem tudnak elegendő időt szánni egymásra. Napi fél óra sem jut a zavartalan együttlétre - vigyázniuk kell, nehogy kihűljön a szerelem!
A pénzügyekben nagy tervekkel indulnak a hónapnak, összességében jól veszik az akadályokat. Kaphatnak kéretlen jó tanácsokat, melyekről később kiderül, hogy inkább anyagi veszteséghez vezetnek.

Az október 21-től 30-ig születettek
fáradtabbak a megszokottnál, több felelősséggel, munkával kell szembesülniük. A munkahelyen nehéz feladatokat kapnak, elismert munkatársakká válhatnak.
A szerelemre sem idejük, sem energiájuk nincs. A párkapcsolat fontos számukra, a problémák közös megoldásának ideje jön el. Minden azon múlik, hogy számíthatnak-e társukra a nehéz időkben.
A pénzügyekben az alapozás idejét élik. A most elvégzett munka később anyagilag is megtérül, fontos az előkészítő fázis. Több üzleti lehetőség indul, elengedhetetlen a körültekintés, információszerzés.


Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2582 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x