Szex és szerelem - mit várhatsz októberben a csillagok szerint?...
Címlap / Ezotéria / Szex és szerelem - mit várhatsz októberben a csillagok szerint?

Szex és szerelem - mit várhatsz októberben a csillagok szerint?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egyre hűvösebbek a nappalok, egyre többet vagyunk otthon - de vajon a hitvesi ágyban töltjük-e az időnk nagy részét? Elég lesz-e az önuralmunk a felbukkanó kalandokhoz? Októberi előrejelzésünkből kiderül. 

Október elején komolyan vesszük párkapcsolatunkat, elkötelezettek és hűségesek vagyunk. (Vénusz szextilben áll a Szatunusszal). Elérkezhet az összeköltözés ideje, most örömmel felvállaljuk egymást, hosszú távra tervezünk. A párban élőknél a segítőkészség dominál, szívesen osztjuk meg a hétköznapi terheket, boldogan veszünk le terheket kedvesünk válláról. A szex nem igazán érdekel minket, inkább tartózkodóak vagyunk testi értelemben. Előfordulhat, hogy a hó első harmadában egyáltalán nem tartunk igényt az összebújásra.

A hó középső harmadában a csábítás idejét éljük: a Vénusz trigonban áll a Plútóval. A hó elején kihasználatlan szexuális energiákat most egyszerre akarjuk lendületbe hozni. Örülünk a flörtöknek, kalandoknak, de ez veszélyeztetheti kapcsolatunkat. Az önuralom nem a sajátunk, boldogan sodródunk bele az izgalmas élményekbe, de vigyázat - a lebukás esélye is nagyobb!
A kapcsolatban élőknél sok élvezetes szex várható, ami elmélyítheti a szerelmet. Nem a gyors együttléteket akarjuk, hanem a tökéletes élmény a cél.



A hó utolsó harmada
a közös programok, baráti találkozók jegyében telik el, amikor a Vénusz szextilben áll a Merkúrral. A legfontosabb, hogy legyen időnk élményeket gyűjteni, kedvesünkkel együtt. Most van itt az őszi kirándulások, mozik, romantikus vacsorák ideje. A szex háttérbe szorul, inkább a közös időtöltés a fontos.
Látogassuk meg együtt barátainkat, rokonainkat, vagy tegyünk egy kisebb utazást. Jó ötlet egy pihentető, hosszú hétvége, kettesben!

 
Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4666 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x