Szerdai angyali üzenet: felemelkedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: felemelkedés

Szerdai angyali üzenet: felemelkedés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Közkedvelt téma manapság a felemelkedés, a dimenzióváltás, az átmenet egy magasabb rezgésű világba - vajon mindez tényleg megtörténik? 

 

Sok a tévhit és a téves elképzelés az emberiség felemelkedésével kapcsolatban, kedveseim, különösen, ami ezt az évet, 2012-t illeti. Szinte már iparágak épülnek az ezzel kapcsolatos félelemkeltésre, bizonyára ezt ti is észrevettétek és nem szükséges külön szólnunk arról, hogy felesleges ezeknek energiát, figyelmet adni. Hiszen nem visznek benneteket előre, nem erősítenek meg, éppen ellenkezőleg, gyengítenek és elvisznek benneteket a lényegtől.

Mert mi is a lényeg, kedveseim?
Az, hogy egy csodálatos időszakban éltek, ti magatok választottátok meg precízen az időt és a helyet, hogy mikor és hova érkeztek, milyen testbe, milyen családba, milyen körülmények közé - hogy mindez a körülményrendszer megfelelően szolgálja a saját egyéni fejlődéseteket. Megterveztétek ezt az inkarnációtokat, ahogy a többit is. Ám ez egy különleges időszak most, amit ti is tudtatok előre: tudtátok, hogy most sok-sok lehetőség nyílik számotokra arra, hogy életeken keresztül cipelt mintáitoktól, terheitektől megszabaduljatok. A jelen időszak a mélyreható tisztulás időszaka, ami a felületes szemlélőnek talán félelmetesnek, fájdalmasnak és Istentől elvadultnak tűnik. De semmiképpen sem ez a helyzet, bár valóban több most a kihívás, amivel szembe kell néznetek – ám ezek a kihívások biztosítják azt, hogy terheiteket valóban le tudjátok tenni.

Ha minden menne a maga megszokott, langyos kerékvágásában, akkor nem lennétek motiváltak arra, hogy változtassatok önmagatokon és ezáltal a világon. Ha minden tökéletesen, olajozottan működne az életetekben, nem keresnétek a jobb, élhetőbb megoldásokat. Ha minden kapcsolatotok működőképes lenne, nem vágynátok szeretetteljesebb kapcsolatokra, nem dolgoznátok azon, hogyan tudtok több megértést és szenvedélyt vinni a kapcsolataitokba.
Értsétek meg, kedveseim, hogy mindez a ti választásotok a haladás, fejlődés érdekében – beiktattatok magatoknak néhány nehezítő faktort, amely biztosítja, hogy mindenképpen foglalkoznotok kell azzal az adott dologgal, életterülettel, amely számotokra nehézséget jelent. Most csupán nem vagytok oly mértékben tudatában ennek a nagyszabású, többdimenziós folyamatnak, mint ahogy tiszta Lélekként van rálátásotok minderre, az inkarnációk között. Ez is a játék lényege azonban, mert ez a részleges felejtés vagy „tudattalanság” biztosítja a Lelketek számára a tanulás lehetőségét. Ha előre tudnátok, mire megy ki a játék, nem lenne olyan érdekes, nem igaz?

Útmutatásra van szükséged az angyaloktól? Kattints ide >>>

Ezért van az, drága földi angyalok, hogy néha csak utólag értitek meg, mit miért tettetek, vagy miért alakult úgy az életetek, ahogy. Később sokszor ráébredtek, hogy pont úgy volt minden jó, ahogy éppen történt – hiszen akkor nem lennétek most éppen itt. Minden történés, minden választásotok közrejátszott abban, hogy a jelen pillanat létrejöjjön. Ti magatok teremtitek a valóságotokat, minden egyes döntésetekkel, választásotokkal alakítjátok ki az életetek ösvényét, percről percre.
Ez pedig egy nagyon fontos alapelvhez vezet, amelyre érdemes újból és újból emlékeztetni magatokat: meg tudjátok változtatni a nehéz vagy számotokra nem megfelelő helyzeteket! Minden egyes döntésetekkel egy kicsit másfelé kanyarog az ösvényetek, és idővel elértek oda, ahova szándékoztok. A folyamatot azonban sokkal gyorsabbá tudjátok tenni, ha elfogadjátok mindenestül az életeteket, önmagatokat itt és most, ezen a ponton, úgy, ahogy vagytok. Az elfogadással megszűnik a bennetek lévő ellenállás, ami az egyik legfontosabb gátja a tudatos teremtéseteknek.


Meg kell értenetek, hogy van, amikor elfogadásra, van, amikor a dolgok átalakítására nyílik lehetőség. Az elfogadás is változtatást jelent azonban, mert ilyenkor ti magatok alakultok át. És ahogy ti átalakultok és megérkeztek a megengedés magas szintű állapotába, úgy fog az életetek is ehhez igazodni, úgy változnak ehhez a külső körülmények is.

Nagyon röviden összefoglalva, ez jelenti a felemelkedést: a saját belső változásotok, amely összeadódva egy új világot fog teremteni – kívül is, a látható világotokban. Ezért a folyamat épp annyira gyors, amennyire gyorsan tudtok ti magatok átalakulni. Amennyire gyorsan el tudjátok önmagatokat fogadni, szeretettel, ítélkezés nélkül. Ha ezt megtanuljátok, onnantól fogva képesek lesztek ezt másokra is kiterjeszteni és egyre inkább megvalósul majd az a szeretetteljes, örömteli világ, amelyre vágytok. Ne feledjétek: TI MAGATOK VAGYTOK A KULCS! Ti tudtok változtatni – tegyétek meg még ma!

Megerősítés: Örömmel és könnyedén elfogadom az életemet, szeretem magamat, úgy ahogy vagyok.

Szeretnéd minden napra az Örök Idők Angyalainak üzenetét? Rendelj most Örök Idők Angyalai naptárt Holdnaptárral, és mi átvállaljuk a postaköltséget!


 
 
[ 2873 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x