Szerdai angyali üzenet: segítség
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: segítség

Szerdai angyali üzenet: segítség

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Az angyali birodalmak lakóinak feladata és hivatása egyben az embernek való segítségnyújtás - amely számtalan formát ölthet. Honnan tudjuk, hogy angyali segítséget kapunk? 

 

Minél tisztább kapcsolatot tudunk kiépíteni az angyalokkal, annál könnyebben és gyorsabban a segítségünkre sietnek, ha problémánk adódik. Hogyan tudjuk megkülönböztetni a valódi angyali segítséget más üzenetektől, jelektől?

Figyeljünk a belső hangunkra – Az angyalok egyik kedvelt „csatornája” a saját belső hangunk, ami veszély esetén figyelmeztet, vagy finom megérzések formájában ösztönöz valaminek a megtételére. Ha erre a hangra hallgatunk, jó eséllyel angyali, vezetői üzenetet veszünk. Tanuljuk meg megkülönböztetni ezt a finom belső hangot a félelmeinktől, valamint a belénk épült meggyőződésektől, berögzült mintáktól, így pontosabbak lesznek az üzenetek is.

Az angyali üzenet mindig egyszerű – Sokszor teljesen egyértelműnek tűnő útmutatást kapunk, amelynek hallatán gyakran így kiáltunk fel: „Hogy ez eddig nem jutott eszembe!” Az angyalok egy magasabb nézőpontból, mintegy kívülről nézik a mi problémás helyzetünket, nincsenek belegabalyodva az érzelmek, téves ítélkezések vagy torz gondolati minták hálójába, amelyek bennünket gyakran akadályoznak a megoldások észrevételében. Így sokkal könnyebb számukra világosan megfogalmazni, mi a legjobb, amit tehetünk.Az angyali megoldások elsőre furcsának is tűnhetnek
– Lehet, hogy arra inspirálnak bennünket, hogy menjünk el egy bizonyos helyre vagy lépjünk kapcsolatba egy személlyel – talán nekünk nem ez a következő logikus lépés. Meglehet, hogy nem mindig azt kapjuk, amire vágytunk, mivel a mi emberi nézőpontunk nem képes átfogni annyi információt, mint az övék. Általában az angyali megoldás sokkal jobb, mint ahogy azt az elménkben el tudjuk képzelni. Segít, ha megtanulunk bízni a folyamatban és hajlandóak vagyunk megtenni elsőre furcsának tűnő lépéseket is (kivéve, ha valami negatívnak tűnő dologra kérnek – lásd következő pontot).

Az angyalok nem kérnek „negatív” dolgokra
– A fentiek alól természetesen kivételt képez, ha valami rossz, negatív, ártó szándékot feltételező dologra kérnek vagy ilyet üzennek – ilyenkor egészen biztos, hogy nem magas szintről származik az információ. Az angyali lények összeférhetetlenek az ártással, a negatív, aljas szándékokkal, így nem is adhatnak nekünk ilyen jellegű útmutatást, illetve, ha mi rendelkeznénk ilyen szándékokkal, akkor pedig nem tudnak nekünk segíteni – egész egyszerűen nem egyezik a rezgésünk. Az angyaloktól származó üzenet mindig pozitív töltésű, emelkedett és szeretetteljes.Tartsd tisztán az érzelmeidet, gondolataidat és testedet
– Minél inkább képes vagy harmóniában élni, testi-lelki-szellemi szinten, annál könnyebbé válik az angyali segítség befogadása. Ahogy megtisztítod a testedet, elengeded a haragot, dühöt és más negatív érzéseket, az ítélkezést másokról, a pletykálás szokását, úgy leszel képes egyre magasabbra emelni a rezgésszintedet és egyre jobban együtt dolgozni az angyali lényekkel.

Tartsd tisztán az otthonodat – A fentiek vonatkoznak az életterünkre is. Minél harmonikusabb és tisztább az otthon, ahol élünk, annál szívesebben látogatnak meg bennünket az angyalok is. Az otthonod rezgését nemcsak a takarítással és rendrakással emelheted, hanem kristályok, mandalák, szentekről, tanítókról és angyalokról készült képek és más hasonló tárgyak használatával is. A legjobb, ha berendezel egy szobát vagy sarkot, ahol a meditációk, gyógyulások zajlanak. Itt érdemes egy oltárt is elhelyezni.

Szeretnél minden nap segítséget kapni az Örök IdőkAngyalaitól? Rendelj most Holdnaptárt Időadó Mandalával és Örök Idők Angyalai készletet avatott angyalingával –ami az angyal oltárod dísze is lesz egyben! A postaköltséget most átvállaljuk >>

Angyali üzenetet szeretnél? Kattints ide >>  www.mesteringa.hu

Képek:
Ohmega1982 - FreeDigitalPhotos.net
SOMMAI - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 3263 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x