Szerdai angyali üzenet: Kezdetek
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Kezdetek

Szerdai angyali üzenet: Kezdetek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Az élet egy örök körforgás minden szinten, kedveseim. Valaminek a vége egyben valami újnak a kezdetét is jelenti, ezért nagyon is időszerű, ha az új kezdetekre irányítjátok a figyelmeteket és a szándékotok teremtő erejét. 

 

Most gondoljátok végig, mi az, ami lejárt és idejétmúlt az életetekben, a világotokban és mi az, amit szeretnétek megteremteni? Mire vágytok? Nézzetek a szívetek mélyére és érezzétek meg, mi tenne titeket igazán boldoggá, megelégedetté? Fogalmazzátok meg tisztán a vágyaitokat, lássátok mint egy csodálatos, már megvalósult képsorozatot a lelki szemeitek előtt, mert ezekből a magvakból szökken majd szárba az Új Föld.

Mindannyian olyan erős teremtő potenciállal rendelkeztek, hogy azt szinte fel sem tudjátok fogni – amíg csak és kizárólag az emberi mivoltotokkal azonosítjátok magatokat. Képesek vagytok megváltoztatni a világotokat, mindazt, amit most magatoktól különállónak érzékeltek! A gondolataitokkal és érzéseitekkel teremtitek meg a valóság szövetét, minden pillanatban – ezt már jó néhányszor elmondtuk nektek.


Most azonban már itt az ideje, hogy ezt a lényetek mélyéig el is higgyétek és elkezdjetek eszerint élni. Mondtuk már azt is, kedveseink, hogy nincs többé másra mutogatás – minden dologért az életetekben el kell kezdenetek felvállalni a felelősséget. Minden azért került oda, mert ti engedélyt adtatok rá, mert meg akartátok tapasztalni. Épp így hatalmatokban áll a tapasztalást megszüntetni és átírni is, pusztán a gondolataitok, érzelmeitek átalakításával, meggyógyításával.

Vállaljátok fel a saját fényeteket, és higgyétek el, hogy amit ti értéknek tartotok, az valóban értékes és méltó arra, hogy a világotokban megjelenjen. Méltó arra, hogy a saját legigazabb értékeitek szerint épüljön fel az új világ és abban a szeretet minőségei mentén élhessetek.

A bolygón zajló események nem függetlenek tőletek – minden, ami most mély átalakulásban van, és esetleg éppen a pusztulás külső formáit veszi fel, a ti emelkedő tudatosságotok eredményeként esik szét. A magasabb értékek felvállalása együtt jár a régi minták felbomlásával, átalakulásával. Nagy kérdés az emberi részetekhez: képesek vagytok-e ünnepelni a káoszt, a rendetlenséget, mielőtt még megszületik belőle az új rend, a harmónia és a béke?

Lássatok a színfalak mögé, most is erre bátorítunk benneteket, keressétek a mélyen bennetek rejlő igazságokat – az intuíciótok révén meg fogjátok érteni az átalakulás szüntelen forgó kerekét. Ez segíteni fog abban is, hogy elengedjétek a drámát – nincs szükségetek arra, hogy az átalakulás nehéz és fájdalmas legyen. Nem szükségesek a háborúk, a pusztítás, a nehéz, súlyos események – képesek vagytok enélkül is felemelkedni!!! Ha napról napra és percről percre a békét, a harmóniát választjátok, ha ti magatok váltok az elfogadássá, a szeretetté.


Az egyéni életetek rengeteget számít – belőletek, „kisemberekből” indul ki  a változás, ahogy magatokat nevezitek. Ti vagytok képesek átalakítani a valóságotokat a fizikai testetek, fizikai létezésetek révén – mostantól, ha eddig nem tettétek volna, válogassátok meg tudatosan, hogy milyen gondolatokat és érzéseket tápláltok ebben a fizikai testben. Ez fog ugyanis megjelenni a külvilágban is, a saját életetekben. Ti döntitek el, mi kerüljön oda – a harmónia, az egyensúly és a szeretet mintái vagy a dráma és a káosz forgatókönyvei. Rajtatok múlik, mit akartok megélni – a leckétek pedig most arról szól, hogy mit választotok. Eljött a spirituális nagykorúvá válásotok ideje, felelősséget kell vállalnotok a teljes lényetekért. Teljes lényetekkel meg kell értenetek, hogy ISTENI TEREMTŐ LÉNYEK VAGYTOK.

A jelenlegi átalakulás a felnőtté válásotok próbája is egyben – most megmutathatjátok, mire is vágytok valójában, a szívetek mélyén. Megmutathatjátok, hogyan szeretnétek élni és mit tartotok fontosnak – az új világ ennek fényében fog megszületni.

Ünnepeljétek az eddig megélt leckéiteket, az új kezdeteket, az új világ megszületését – és legfőképpen ÖNMAGATOKAT!


www.mesteringa.hu

Képek:
Idea go - FreeDigitalPhotos.net
sumetho - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2476 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x