HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-15
Címlap / Ezotéria / Életed a Kvantum-Tükörben

Szatmári L. Miklós

Életed a Kvantum-Tükörben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-15

Egy egyedülálló önismereti és intuíciófejlesztő rendszer, amely visszatükrözi a tudatod mélyebb rétegeiben zajló észrevétlen folyamatokat. Ha felismered hatásukat, már képes leszel túllépni rajtuk és kezedbe veheted sorsod alakítását. 

 

Az életed harmóniájának megteremtésében a legfontosabb azt felismerned, miért olyan a jelenlegi élethelyzeted, amilyen. A Kvantum-Tükör rendszernek a használata oly módon világítja meg előtted a jelenedet befolyásoló gondolati és érzelmi energiamintázatokat, melyek lehetővé teszi számodra, hogy kilépj a téged befolyásoló öntudatlan hatások alól. Sőt, arról is információt szerezhetsz, hogy van-e olyan, téren és időn átívelő hatás, hívhatod karmának, amely az előző és jelenlegi megtestesülésed is döntően meghatározta.

A rendszer használata segítséget ad:
  • a rejtett mentális és érzelmi blokkok, félelmek felismerésében, feloldásában
  • életed aktuális kérdéseinek megválaszolásában. (Mély jelentésű, gyakorlatias, ugyanakkor tiszta választ fog számodra tükrözni.)
  • a mélyebb önismeret - vagyis az elmén túli lényed - megtapasztalásában
  • a szavakon, fogalmakon túli, szimbólumokban való gondolkozás elsajátításához
  • az intuíció, a nem fizikai érzékelés fejlesztéséhez
  • az éberséged és Tudatosságod növeléséhez.

A kvantumfizika elveinek leírására nem alkalmasak az emberi szavak és fogalmak, erre már a múlt században rájöttek a kutatók. Amint azt a Nobel díjas Werner Heisenberg megfogalmazta:„Tisztában kell lennünk vele, hogy ha az atomokról van szó, a nyelvet a fizika is csak úgy használhatja, mint a költészet. A költőt nem a tények szabad leírása izgatja elsősorban, hanem költői képek és bizonyos lelki kapcsolat megteremtése..”


A Kvantum-Tükör rendszer segítségével azonban megértheted jelenlegi „problémáid” kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereit, bármelyik területén is jelenjen meg az életednek.

A Kvantum-Tükör kézzelfogható megoldásokat tár eléd, hogy miben, s hogyan érdemes változtatnod, ha a vágyaid elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnél.

Egyesíti a modern tudomány (kvantumfizika) felismeréseit az ősi szufi misztikus tradíciók gyakorlati eszközével. Kézzelfogható élményeket, felismeréseket és válaszokat ad, nem pedig hittételeket és dogmákat. Egyszerűen megfogalmazva a Kvantum-Tükör a kvantumfizika legújabb felismeréseinek, elméleti kutatásainak a módszertani alkalmazása.

Ki kell hangsúlyozni, hogy ez több, mint jóslás, mert több, mint egy sorselemző kártya, és több, mint egy jóseszköz. A Kvantum-Tükör egy önismereti rendszer, melynek célja: ébredésed elősegítése, tudatosságod növelése és a fizikai világ határain túlmutató érzékelésed fejlesztése.A Kvantum-Tükör rendszer három összetevőből áll:
  • Kvantum-Tükör használati útmutató könyv, mely tartalmazza a rendszer bemutatását, és a kvantumfizikai elvek elméleti leírását. Továbbá elmagyarázza a használat lépéseit, vagyis azt, hogyan használd a rendszert a leghatékonyabban a harmonikus élet érdekében.
  • A Tükröződések könyve, mely szavakba öntve tartalmazza a fizikai manifesztáció folyamatának energiaminőségeit, tükröződéseit és azok értelmezését. A Tükröződések könyve tartalmazza a részletes leírást minden energiacsalád minden hullámfázisához, s megmutatja azok jellemző gondolati és érzelmi megnyilvánulását.
  • A 30 db "Tükör", melynek mindegyike egy, a valóságban létező és a tapasztalati világot létrehozó energiacsalád és hullámfázis szimbóluma. A 30 db Tükör öt energiacsaládot szimbolizál, mely energiák ismétlődő ciklikus fázisváltásai adják a megnyilvánult világ létrejöttét és változásait. Ezek a tábla közepén fel is vannak írva, s más-más színnel jelöli a tükör. Ez a szín a szavakon túl szimbolizálja az energia frekvenciáját. Minden energiacsalád öt hullámfázisra van osztva, tovább finomítva a szimbólumok válaszainak tisztaságát. Minden hullámfázis önmagában egy jellemző energiaminőséget képvisel az adott energiacsaládon belül.


Tovább információ >>

 
 
[ 2136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x