Szerdai angyali üzenet: rugalmasság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: rugalmasság

Szerdai angyali üzenet: rugalmasság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Soha nem volt olyan fontos, hogy rugalmasak legyetek, mint a mostani változó időkben. Szabaduljatok meg minden olyan akadálytól, amely gátol benneteket a pillanat örömének megélésében. 

 

A rugalmasság valóban az elemi érdeketek a jelen kor kihívásai közepette. Talán észrevettétek már, hogy számos esemény, amelyet előre megterveztetek gondosan, precízen, egyáltalán nem a terveitek szerint alakult. Mit gondoltok, mi lehet ennek az oka?

Mindezekben a nehéz helyzetekben tanítás rejlik számotokra: mennyire vagytok képesek elfogadni az Univerzum szándékait? Elhiszitek-e, hogy az Univerzum, a saját Lélektervetek, Isten, vagy ahogy szeretnétek, a legjobbat akarja nektek? Képesek vagytok-e bízni az áramlatban és haladni a megérzéseitek szerint azon az ösvényen, amit a pillanat megmutat számotokra?

Mindez egyszerűnek tűnik, mégsem az az emberi lénynek, hiszen hajlamosak vagytok kizárólag az elméteket használni az életetek irányítására. Ragaszkodtok az elképzeléseitekhez és nyűgösködtök, ha valami nem úgy történik, ahogy elterveztétek vagy ahogy szeretnétek.

Valószínűleg olyan élményekben is volt már részetek, amikor képesek voltatok feladni az előre gyártott terveiteket és megadtátok magatokat az események sorának. Nem kell ehhez súlyos katasztrófáknak bekövetkezniük, anélkül is képesek vagytok változtatni önmagatokon és hajlékonyabbá, simulékonyabbá, áramlóbbá válni. Talán még az is előfordult, hogy ahogy feladtátok az ellenállásotokat az adott helyzettel kapcsolatban, máris átváltottatok az öröm, a kíváncsiság és a spontaneitás frekvenciájára és egész egyszerűen csak élveztetétek, amit éppen hoz a helyzet?

Emlékezzetek vissza ilyen esetekre és lássátok meg, mennyire előrevivő tud lenni, ha nem ragaszkodtok görcsösen az elképzeléseitekhez, hanem hagyjátok, hogy az élet valóra váltsa önmagát. Emlékezzetek, milyen örömmel és békével tud járni önmagatok kicsiny, számító, félénk és szorongó részének feladása. Milyen érzés megbízni az Univerzum gondoskodásában, Isten szeretetében, önmagatokban, a sorsotokban?


A hitetek megerősítésében sokat segítenek a már megélt tapasztalaitok, amelyek az emlékeitekben élénken élő bizonyítékai az isteni gondviselésnek, a saját erőtöknek és hatalmatoknak. A bizalomban ugyanis hatalmas erő rejlik, kedveseim. Ha bíztok önmagatokban, tudjátok, hogy semmi olyasmi nem fog veletek történni, amire egy magasabb szinten engedélyt nem adtatok. Ez a magasabb szint pedig a Lelketek szintje, aki pontosan tudja, mit csinál. Tisztában van a legmagasabb potenciálotokkal és szeretné azt megvalósítani. Ha engeditek, hogy összekapcsolódjatok ezzel a magasabb szintű bölcsességgel, és belesimultok ebbe a szándékba, valóban csodálatos dolgok fognak történni.

Az isteni gondviselés és a szinkronicitás alapján jónéhány olyan esemény, személy és dolog várakozik arra, hogy beléphessen az életedbe – mihelyt engedélyt adsz rá, az áramlat elindul és előbb-utóbb összeolvad a jelenlegi fizikai életeddel, megvalósítva ezáltal a legmagasabb szintű lehetőségeidet.

A legjobbat teszed magadnak, ha mindezt hagyod – ha feladod a görcsös akarást, az irányítási vágyat, a folytonos rettegést, aggódást és szorongást a dolgok kimenetelét illetően és elkezdesz egyszerűen élni. Létezni az Itt és Mostban – így ugyanis észreveheted, hogy a pillanat mit kínál fel éppen neked. Észreveszed, merre kell menned, hol van éppen a helyed, és mi az a teendő, amivel leginkább foglalkoznod célszerű.

A rugalmasság segítségével ellenállás nélkül és könnyedén haladsz az életed útján, nem lassítanak le feleslegesen az aggodalmaid és az elméd szüntelen fecsegése, ellenkezése. Az élet valóban könnyűvé válhat, ha elkezded így élni.

Nem azt sugalmazzuk ezzel, kedveseink, hogy ne vállaljatok felelősséget és éljetek a mának mindenféle előrelátás és praktikus gondolkodás nélkül. Nem erről van szó, ezekre a  gyakorlati készségekre továbbra is szükségetek lesz. Tegyetek meg mindent a fizikai síkon, amiről úgy ÉRZITEK, hogy el kell végezni. Figyeljétek a jeleket, amelyek felhívják a figyelmeteket és megmutatják, hogyan és merre tovább. Ez a folyamat megköveteli és egyben elősegíti, fejleszti is a belső bölcsességetek, a saját intuíciótok használatát. Erre most mindennél nagyobb szükség van, hiszen az új korban nem lesz már célravezető másoknak hinni és mások útmutatásait követni. Meg kell tanulnotok meghallani a saját belső hangotokat és a saját útmutatásaitokat. Meg kell tanulnotok a saját belső vezetésetek szerint élni az életeteket.

Megerősítés: Bízom benne, hogy a belső bölcsességem elvezet a számomra lehetséges legfőbb jóhoz.


www.mesteringa.hu

 
 
[ 2321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x