Szerdai angyali üzenet: okoskodás vagy gyakorlat?
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: okoskodás vagy gyakorlat?

Szerdai angyali üzenet: okoskodás vagy gyakorlat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Hol tartotok a spirituális fejlődésetekben? Lehet, hogy magas szinteken nyertetek megértést, de vajon a gyakorlatba is át tudjátok ültetni a tanultakat? 

 

Rengeteg spirituális tanítás elérhető manapság, szinte a bőség zavarával küzdötök, annyi olvasnivaló hever a polcaitokon és a számítógépeiteken. Különös kor a mai, kedveseim, mert a tudás és a bölcsesség sokak számára elérhető, mégis nagy utat kell bejárnia annak, aki valódi bölcsességre áhítozik.

Nem könnyű szétválogatni az ocsút a búzától, a hitelest a kóklertől és a pénzhajhász álgurutól, a valódi tanításokat a pehelykönnyű álbölcseletektől. Ám ez egyben a ti beavatásotok próbája is, kedveseim. A ti ítélőképességetek tétetik próbára, és ahogy egyik tanítótól a másikig rohangáltok, halmozva a könyveket és tanfolyamokat, megtanuljátok megkülönböztetni az értéket az értéktelentől.

Az értékesség mércéje pedig nem más, mint hogy a tanítást át tudjátok-e ültetni az életetekbe, a gyakorlatba. Addig minden tanítás üres szócséplés számotokra, amíg gyakorlati haszna nincsen. És itt nem az anyagi vagy pénzben mérhető haszonra gondolunk, hanem arra, hogy jobbá tudjátok-e tenni az életeteket, mások életét, a világotokat általa.


Sokszor hangsúlyoztuk már, drága földi angyalok, hogy új korba léptetek, amikor spirituálisan nagykorúvá kell válnotok, teljes felelősséget vállalva az életetekért, beleértve minden történést. Az életeteket aszerint kell alakítanotok, hogy az mennyire felel meg a Lelketek szavának, ami a ti legfőbb javatok. Minden spirituális tanítást tekintsetek és mérjetek eszerint – ne higgyetek senki szavának pusztán azért, mert mások elismert tanítónak tartják. Nem szükséges kétségbevonni a hitelességét, ám sose vegyétek magától értetődőnek, hogy az ő igazsága a ti igazságotok is.

Az igazság olyan sokszínű, akár a szivárvány – nektek magatoknak kell megtalálni azokat az árnyalatokat, amelyekkel összhangban rezegtek. Attól, hogy valakivel különbözik az igazságotok, még együtt egy csodálatos egészet alkottok, és ez így van jól. De nektek a saját ösvényeteket kell mostantól követnetek.

Megerősítés: Bízom a belső hangomban, amely mindig oda vezet, ahol éppen lennem kell.


www.mesteringa.hu

Kép: t0zz - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 1840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x