Szerdai angyali üzenet: kiemelkedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: kiemelkedés

Szerdai angyali üzenet: kiemelkedés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Két világ létezik most számotokra párhuzamosan - a kérdés, hogy képesek vagytok-e a kettőt egységbe rendezni, átlátni a mindennapi életetek gondjain és megérteni, hogy létezik valami mindezeken túl is... 

 

A felemelkedés ösvényén jártok, kedveseim, ugye észrevettétek? Ugye tudjátok, érzitek, hogy valódi változás történt az energiákban az elmúlt hónapokban? Ez a változás szép lassan gyökeret ereszt és megjelenik a fizikai valóságotokban is.
Néhányan már észlelitek ennek a jeleit, és pontosan tudjátok, hogy azok az apró vagy éppen nagyobb horderejű változások az életetekben ennek a következményei. Ti hívtátok és megengedtétek, hogy az életetek is átalakuljon a nagyobb rend, harmónia és szeretet alapján. Ti vagytok a valóságotok átalakítói és az életetekben felbukkanó nehézségek csupán katalizátorai ennek a folyamatnak.

Csak gondoljatok bele, mi történne, ha minden nyugalmasan, szelíden haladna, ti pedig otthon ülhetnétek a babérjaitokon? Pontosan: semmi nem történne. Ti viszont vágytátok, szándékoztátok a változást, egységesen kértétek, hogy induljon el a folyamat, amelynek teremtő részesei kívántok lenni, mégpedig a saját életeteken keresztül.

Nem tudjuk ezt elégszer hangsúlyozni, kedveseim, hogy mindannyiótok élete egy mestermű, amely folyamatosan alakul és változik a magasabb rendű Lelketek szándékai szerint. Képesek vagytok a kihívásaitokra, a problémáitokra olyan eszközként tekinteni, ami a fejlődéseteket szolgálja? Ha igen, elkezd számotokra szertefoszlani a dualitás illuzórikus fátyla és elkezditek meglátni a kézzelfogható világ mögött húzódó másik, láthatatlan világot... amely ugyanolyan valós, mint ez az anyagi világ, amelyre eddig a fókuszotokat helyeztétek.


De mielőtt azt hinnétek, hogy a cél az, hogy abba a másik világba felemelkedjetek, sietünk leszögezni, hogy egyáltalán nem így van. A cél éppen az, kedveseink, hogy a két világot egységbe rendezzétek. Hogy mind a kettőre egyszerre tudjatok figyelni, hogy mind a kettőben egyszerre tudjatok működni és teremteni.
A spirituális tudást át kell ültetnetek gyakorlatba – ez az anyag átfényesítésének folyamata. Ezt vállaltátok magatokra ti, akik átalakítani jöttetek a valóságot – és ezt a saját életeteken keresztül teszitek.

A saját életetekben keresitek meg a fájdalmas, nem működő pontokat – igen, ezekre mutatnak rá az úgynevezett problémáitok – és ezek megoldásával, meggyógyításával teszitek az életeteket magasabb rendűvé. Ezen a módon alakul át a világotok, a ti közreműködésetekkel, nem pedig külső erők, idegen civilizációk vagy megmentő guruk segítségével.

Mindez a ti feladatotok, a ti játékotok, a ti folyamatotok – mi, az angyali birodalmak lakói pedig örömmel segítünk nektek, amikor támogatásra, bátorításra van szükségetek. De itt a fizikai síkon nektek kell a konkrét lépéseket megtennetek. Minden más elképzeléssel vagy híreszteléssel ellentétben ez a felemelkedés, ez a ti valódi kiemelkedésetek. Így váltok a saját életetek mestereivé, teremtőivé, a teremtés mestereivé.

Ez zajlik most, minden pillanatban. Amikor nehéz helyzeteket és kínzó érzelmeket éltek meg, és nem tudtok kikeveredni a dualitás drámáiból, kérjük, legyetek türelmesek magatokkal – nem kis feladat az anyag átalakítása, a fényetek kiterjesztése, önmagatok felemelése.

Adjatok magatoknak időt és szeretetet
, értsétek meg a folyamat lényegét. Ha túl nehéz a batyu, amit cipeltek, bármikor letehetitek és megpihenhettek. Lélegezzetek mélyeket, tegyetek valami olyasmit, ami tényleg örömmel tölt el, újítsátok meg a testeteket mozgással, a lelketeket vidámsággal. Megújulva, friss energiákkal egészen másképp látjátok majd ugyanazt a nehézséget és előbb-utóbb képesek lesztek megoldani – hiszen éppen ez az, amit vállaltatok, amiért ide jöttetek.
A vezetőitek és angyalaitok bármikor rendelkezésetekre állnak és segítenek nektek újra befogadni a szeretet magas rezgését – csak kérnetek kell.

www.mesteringa.hu

Képek: FreeDigitalPhotos
"Woman Using Mobile Phone In Park" by adamr
"Growth Solution" by renjith krishnan


 
 
[ 2826 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x