Februárban születtél? Ez vár rád a hónapban
Címlap / Ezotéria / Februárban születtél? Ez vár rád a hónapban

Februárban születtél? Ez vár rád a hónapban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Februárban ünnepled a születésnapodat? Nézd meg előrejelzésünkben, mi vár rád ebben a hónapban a szerelem, a pénzügyek terén, és hogy milyen hangulatban leszel a szülinapod környékén! 

A február 1-től 10-ig születettek energikusak, szinte a hegyeket is meg tudnák mozgatni. A kommunikáció is erősségük, itt az ideje dűlőre vinni a fontos tárgyalásokat, egyeztetéseket!

A szerelemben is ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba, bőven akad megbeszélnivalójuk párjukkal. Sajnos most csak a saját szempontjaikat tartják fontosnak, nem jeleskednek a kompromisszumokban.

A pénzügyekben veszélyes helyzetek adódhatnak. Meggondoltabbnak kell lenniük, alaposan járjanak utána az üzleti lehetőségeknek. Ha új munkahelyre mennének, akkor a feltételeket világosan tisztázzák!


A február 11-től 20-ig születettek szókimondóak
, ami főleg a családi életet nehezítheti meg. Meggondolatlanul beszélnek, kezdeményeznek veszekedést. Később nehéz lesz helyrehozni a hibát!

A szerelem élményeket, közös programokat tartogatna számukra, ha lenne idejük a közös időtöltésre. Sajnos annyira megterhelő a munkájuk, hogy szinte egy percet sem tudnak szakítani az élvezetekre.

A pénzügyekben túl gyorsan akarják az eredményeket. Minél több pénzre lenne szükségük, hogy terveiket megvalósíthassák. A jó munkához idő és türelem kell, - várni kell, amíg pénz áll a házhoz.

 

A február 21-től 28-ig születettek önfeledt hangulatban vannak
, mindennek örülnek, ami kikapcsolódást, lazítást jelent. Különösen egy közös hétvége dobogtatná meg a szívüket, kedvesükkel karöltve.

A szerelemben  itt az ideje a közös tervek, álmok szövögetésének. Valóra válhat egy cél, ami mindkettőjüknek szívügye és előrelépést jelent a kapcsolat szempontjából. Örüljenek együtt a jó fordulatnak!

A pénzügyekben rengeteg elintéznivaló következik, ha sikerré akarják kovácsolni a tehetségüket. Most kell egyeztetni az üzletfelekkel, megejteni a fontos tárgyalásokat. Az eredmények azonban csak később érnek be.


Képek: Poulsen Photo - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2756 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x