Szerdai angyali üzenet: megadás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: megadás

Szerdai angyali üzenet: megadás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Sok nehézség bukkant fel az utóbbi időben az életetekben, kedveseim, de csak egy módon lehettek úrrá rajtuk: ha megadjátok magatokat... 

Megadni magatokat annyit tesz a mi olvasatunkban, drága földi lények, hogy beszüntetitek a harcot, befejezitek a kötélhúzást, szélnek eresztitek a görcsös ’akarom’-ot. Megengeditek, hogy az emberi elmétek és akaratotok által diktált irányok, feltételek és elképzeléseitek helyett az isteni rend érvényesüljön.

Az ember számára ez az egyik legnagyobb kihívás most a bolygón: alárendelni magát az isteni akaratnak – sokatok számára a kontroll feladása valami végzetes, visszafordíthatatlanul elhibázott dolognak tetszik... Holott nem erről van szó.

Mindanyian az isteni rend részei vagytok – már eleve, születésetektől, teremtésetektől fogva, és ez soha nem lesz másképp. Sosem váltok el igazán a Forrásotoktól, csupán időlegesen megfeledkeztek a létezéséről. Ez rendszerint az emberi test felöltésével is így zajlik, ám mindez pontosan a terv része, kedveseim. A felejtésetek célja a próba maga – vajon ilyen körülmények között, a szigorúan vett anyagi, fizikai keretek között ráébredtek-e arra, micsoda nagyszerű isteni lények vagytok? Anélkül, hogy rendelkeznétek isteni mivoltotok emlékeivel, képesek vagytok-e azt belül, önmagatokban felidézni?

Sokan vagytok, nagyon sokan, akik már ébredeztek vagy felébredtetek – vagyis megértettétek isteni eredeteteket, és tudjátok, hogy ami a világotokban történik, nem független tőletek, hanem a ti javatokat szolgálja, értetek zajlik. Sokan vagytok már annyira tudatosak is, hogy elkezdtétek átalakítani önmagatokat annak érdekében, hogy a külvilágba elhozzátok a változásokat. Ez maga a felébredés folyamata, visszaemlékezés önnön nagyságotokra, isteni minőségetekre, végtelen bölcsességetek újra birtokba vétele.


Azzal, hogy újra hozzákapcsolódtok – tudatosan is – saját Forrásenergiátokhoz, megértitek majd, hogy az isteni akarat nem tőletek külön álló, nem kívülről rátok kényszerített minőség, hanem EGY veletek. Az isteni rend ti magatok vagytok, csupán az emberi megnyilvánulásotok az, amelyik még az elkülönültségben hisz és abban, hogy mindent neki kell megoldania, vérrel, verítékkel, aggodalmakkal, tervekkel és görcsös igyekezet árán.

Ha megértitek, hogy az isteni rendbe való visszatérés – a megadás – valójában a saját sorsotok mélységes tiszteletét jelenti, nem fogtok többé hezitálni, hanem örömmel elfogadjátok a magasabb szintű elrendelést. Ha beleálltok a sorsotokba, az áramlat visz már magával és nem lesz többé szükségetek arra, hogy saját magatoknak gyártsatok védelmet, kapaszkodókat és túlélési terveket.

Mindezt megteszi helyettetek az a magasabb rendű intelligencia, a Forrás, Univerzum vagy Isten, amelyhez eltéphetetlen szeretetszálakkal kapcsolódtok ti magatok is. Ez az intelligencia azonban olyannyira tiszteli a ti szabad akaratotokat – amely tanulásotok, emberi alakban való fejlődésetek záloga - , hogy nem erőltetheti magát rátok. Nektek kell meghozni a döntéseteket, hogy visszatértek hozzá, hogy alárendelitek magatokat az isteni rendnek, hogy beleálltok a sorsotokba. Ezzel felvállaljátok egyúttal saját Lelketek legmagasabb szintű, legnemesebb küldetését is, amelynek érdekében ide születtetek most a Földre. Ha ráléptek az ösvényetekre, akkor minden megadatik számotokra, amiért eddig keservesen meg kellett esetleg küzdenetek.

Ez nem jelenti azt, hogy könnyű lesz véghezvinni a feladatotokat, hiszen sosem az, különben nem lenne értelme belekezdeni sem. De sokkal könnyebb az isteni áramlattal együtt haladva, játszva teremteni, bízva abban, hogy minden fontos dolog megérkezik az ösvényetekre a maga idejében, mintsem hogy mindenről nektek kelljen gondoskodnotok.

A saját értékeitek nagyon fontosak ebben a folyamatban, azok a minőségek, amelyeket napról napra követtek – vajon a szeretet, egymás és önmagatok megbecsülése, elfogadása, tisztelete, az élet tisztelete az, amely elvek szerint éltek? Ha igen, mindent megkaptok a soron következő lépésetekhez az életben. Ha még nem sikerült ezt minden életterületen megvalósítani, de tiszta szándékkal törekszetek erre, akkor újabb és újabb lehetőséget fogtok kapni az életetek, helyzetek újrarendezésére ezen elvek mentén.

Az előrehaladásotokat a tiszta szándékotok irányítja, az Univerzum erre fog válaszolni, a bennetek található rezgésekre, energiamintákra, minőségekre reagálva „szállítja” le nektek az ezeknek megfelelő embereket, helyzeteket, információkat és minden mást. A ti felelősségetek abban áll, hogy kiműveljétek az értékeiteket, hogy tisztán tartsátok a rezgéseteket ennek megfelelően és tegyétek meg a szükséges, soron következő lépéseket a fizikai síkon – a többit pedig bízzátok az Univerzum határtalan rendező intelligenciájára!

Ez a valódi megadás, aminek eljött az ideje. Ne feledjétek, drága földi angyalok, bármiről is mondotok le, valami jobbat kaptok a helyébe. A csodák az Univerzum működésének törvényszerű elemei.

Megerősítés: Elengedem eddigi elképzeléseimet arról, hogyan kellene a dolgoknak történniük. Bízom abban, hogy az Univerzum a lehető legjobbat hozza el nekem.


www.mesteringa.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x