Heti tarot-előrejelzés: gazdagodunk?
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: gazdagodunk?

Heti tarot-előrejelzés: gazdagodunk?

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-18

Ezen a héten - amikor a Hold már dagad - különös energiák uralkodnak. A vasárnap folyamán a végtelenség napját, azaz a lemniszkáta szimbólumának napját tartjuk. Ez a hét alkalmas tehát a különböző bőség rítusok, gazdagság mágiák elvégzésére, hogy biztosítsuk magunknak a jólétet. Minden téren megtapasztaljuk majd a végleteket: boldog szerelem, jó pénzügyi lehetőségek jönnek, de a vitákban is bővelkedni fogunk. 

 

Rendezvénynaptár
Február 11. – hétfő (Univerzum, Diadalszekér, Hold):
Pénzügyek tekintetében ma igazán kedvezően indulhatnak be az események - már egyből a hét elején. Ha úgy érezzük, hogy erőnk fogytán, akkor pihenjünk meg egy rövid időre, de semmiképp sem szabad feladni! Az érkező lehetőségeket teljes egészében ki kell aknázni, ha valamit kihasználatlanul hagyunk, másnap már nem lesz újra itt. Párkapcsolatunkban is csak pozitív előrelépés, haladás várható. Beindulhatnak olyan folyamatok, amelyekre már régóta várunk. Ezeket a pillanatokat, perceket pedig becsüljük meg, leljük meg benne az örömünket!


Február 12. – kedd (Főpap, Csillag, Nap):
Ma már nem játszunk a pénzügyek terén olyan tiszta lapokkal, mint hétfőn. Lehetséges, hogy valamilyen furcsaság vagy ármány bújik majd meg egy-egy üzleti ajánlat mögött, azért nem érdemes ma bármire igent mondani. Az egészség terén figyeljünk arra, hogy mennyi időt töltünk a szabad levegőn, teszünk-e rendszeresen egy 10-15 perces sétát, vagy csak bezárkózva, a négy fal között tengetjük az életünket. Ha utóbbi igaz, akkor azonnal szedjük a sátorfánkat és irány a természet, töltődjünk fel pozitív, éltető energiákkal!Február 13. – szerda (Uralkodó, Akasztott, Halál)
:
Talán a sors kereke most fordul egyet, és a pozitív életesemények után egy kicsit a mélypontra kerülhetünk. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, és jó tudni, hogy a halál lapja csak a legritkább esetekben jelöl konkrét, fizikai halált. A mai nap az újrakezdésről, a dolgok tisztázásáról kell, hogy szóljon. Ha bármilyen nézeteltérésünk van, vagy esetleg vita a szomszéddal, baráttal, barátnővel vagy családtaggal, akkor a mai nap kedvező a rendezésére. Tegyük félre a múlt sérelmeit és törekedjünk a boldogság, a harmónia, a béke elérésére és megtartására.


Február 14. – csütörtök (Remete, Főpapnő, Szeretők):
Amennyiben úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk, nincs mellettünk senki, és a problémákkal is egyedül kell megbirkóznunk, akkor itt az ideje szétnézni és észrevenni: ez mégsincs teljesen így! Itt az idő, hogy észrevegyük: mások is küzdenek hasonló gondokkal, és nem ránk hárul minden feladat megoldása, ellátása. Szerelmi életünkben ismét az érzelmeké lesz a főszerep, újra teret hódít magának a gyengédség, a törődés, a szerelem, az érzékiség, amely már nagyon hiányzott mindannyiunknak. Egészség terén se számítsunk rosszra!


Február 15. – péntek (Erő, Sorkerék, Bolond):

Közeledve a hétvége felé, talán úgy gondolhatjuk, hogy „még ezt az egy napot kihúzzuk valahogy”. Szerencsére most nem lesz erre szükség, hiszen rengeteg energia lesz bennünk még most is, azaz a hét utolsó munkanapján. Legyünk felkészültek az új megbízásokra, az új munkákra, és ne érjen minket váratlanul egyetlen esemény se, hiszen fontos tudni: a mai napon bármi megtörténhet. Párkapcsolat terén inkább ismét a szerencse, a rendezett viszony lesz az uralkodó, de bármelyik pillanatban feldúlhatnak mindent a rosszindulatú pletykák. Kérdés: adunk-e rájuk?


Február 16.-17. – hétvége (Alkimista, Uralkodónő, Igazságosság):

Ezen a hétvégén egy kicsit ki kell vonnunk magunkat a „forgalomból”. Álljunk le a pörgéssel, azzal, hogy állandóan teszünk valamit. Próbáljunk meg kiszakadni a megszokott mókuskerékből, azaz a munka, munka és munka hozzáállást most le kell tennünk! Ez a két nap pont elegendő arra, hogy foglalkozzunk önmagunkkal: lelkünkkel és testünkkel egyaránt. Lelkünk ápolására végezzünk meditációs, relaxációs gyakorlatokat, míg a testi épségünk illetve egészségünk érdekében fussunk a sportpályán, menjünk le edzeni vagy ússzunk a közeli uszodában.


Papp Máté
AstroWorld

 
 
[ 3232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x