Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!

Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Itt az idő, hogy feltöltsük magunkat rengeteg pozitív energiával, hiszen a növő Hold hatása leginkább erre ösztönöz. Engedjük, hogy a pozitív események száma megnövekedjen, és ezek változást hozzanak az életünkbe. Ha ennek ellenállunk, ne csodálkozzunk, ha a pénzügyeink nem a legjobban alakulnak. Itt az idő, hogy változtassunk - csak pozitívan! 

 

Hétfő – március 18. (Botok tízes, Érmék nyolcas, Kelyhek ásza)
Egészségünk terén előtérbe kerül majd a folyadékfogyasztás, a megfelelő mennyiségű víz (vagy egyéb más folyadék, lehetőleg cukormentes) bevitele. Amennyiben nem kerül be a szervezetünkbe az ajánlott 2-2,5 liter, úgy fáradékonyak, levertek, erőtlenek lehetünk. Munka terén kicsit magunkba roskadhatunk, és úgy érezhetjük, hogy már semmi erőnk nincsen még több feladatot ellátni. Viszont ha vesszük a fáradtságot, hogy kicsit átnézzük munkáinkat, rájövünk, hogy van, amit könnyebben, kevesebb idő alatt is elvégezhetünk.

Kedd – március 19. (Érmék apródja, Kardok ásza, Botok kettes)
A dualitás napját éljük ma meg, amikor is a rossz és a jó viaskodik majd egymás ellen. Nem feltétlen jó, ha valamelyik oldallal „szerződést kötünk” és erre a napra magunkra erőltetjük az angyal vagy az ördög szerepét. Próbáljuk meg megtalálni az arany középutat! Itt az ideje a visszavonulásnak is, hiszen az elmúlt időben talán többet is voltunk a rivaldafényben, mint kellett volna. A párkapcsolatunkban egyfajta hatalmi csatát élhetünk meg, amikor valamelyikünk mindenféleképpen a másik fölé szeretne kerekedni. De vajon tényleg erről szól egy kapcsolat?Szerda – március 20. (Kelyhek királynője, Szerencsekerék, Kardok kilences)

A végállapotot élhetjük meg, amikor úgy érezzük, hogy minden összecsapott a fejünk felett és semmilyen kiút nincs a nehéz pénzügyi helyzetből, vagy éppen a botladozó kapcsolatunkból. Vegyük észre a lehetőségeket, amelyek nap, mint nap adódnak és próbáljuk meg velük élni, jobbá tenni az életünket, anélkül, hogy átgázolnánk embereken. Ha ezt sikerül elérni, akkor egyenes és kikövezett út a siker felé, ha mégse, akkor egy kicsit több munkát igénylő cselekedetek által, de szintén a pozitív életszakaszhoz érkezünk meg.

Csütörtök – március 21. (Szeretők, Érmék ásza, Érmék kilences)
Pénzügyi téren szeretnénk végre előrelépést tapasztalni, de eddig csak hátráltató eseményekben volt részünk és lassan a türelmünk már fogytán van. Van egy határ, ami után már nem tűr az ember. Mi most ennek a szélén táncolunk, ezért óvatosnak és kitartónak kell lennünk. Minden erőnkre szükségünk van ahhoz, hogy a próbatételeket kiálljuk. A magánéletünkre is szánjunk időt, mert a nagy rohanásban előfordulhat az, hogy elfeledkezünk a párunkról. Most mindent a kezünkben kell tartani, de ha kitartóak vagyunk, akkor sikerülni fog!Péntek – március 22. (Érmék királynője, Uralkodó, Botok apródja)

A férfi energiák uralják a hét utolsó munkanapját. Jobban tesszük, ha már most készítjük magunkat lelkiekben, hogy feletteseink, munkáltatóink egyfajta szigorítással is előléphetnek. Továbbá munkánkat még szigorúbban ellenőrizhetik és kereshetnek valamilyen hibát. Próbáljuk meg a maximumot kihozni magunkból és az adott megbízásból, hogy semmilyen problémánk ne adódhasson. Az egészség terén vigyázzunk a lábainkra, alsó végtagjainkra, mert könnyen megüthetjük vagy bármilyen balesetet szenvedhetünk.

Hétvége – március 23.-24. (Igazságosság, Érmék hatos, Csillag)

A hétvége során a pihenésé és a tudományé lesz a főszerep. Talán nem annyira érdekelnek minket a tudományos dolgok, a csillagászat, de most mégis az ég kémlelőivé válhatunk ezen a hétvégén. Most a családi látogatások is sikeresebbek lehetnek, mint a jövő hét hétköznapjaiban, így célszerű most meglátogatni a nagyszülőket, szülőket. A feltöltődésről se feledkezzünk meg, így ha időnk engedi, végezzünk el egy relaxációs gyakorlatot, vagy egyszerűen aludjuk ki, pihenjük ki magunkat rendesen, amire a hétköznapok során nincs lehetőségünk.


Papp Máté
AstroWorld

 
 
[ 3327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x