Szerdai angyali üzenet: méltóság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: méltóság

Szerdai angyali üzenet: méltóság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Itt az idő, hogy felfedezzétek saját isteni mivoltotokat, a bennetek rejlő Teremtőt. Isten részei vagytok mindannyian, kivétel nélkül - ehhez méltón kell élnetek... 

 

Sok mindent hallottatok már ebben a világban Istenről, sok-sok vér kiontatott Isten szent nevében, az állítólagosan az ő segedelmével, az ő tetszésével vívott háborúkban. Mi most nem erről az Istenről beszélünk, mert szeretnénk, ha meghaladnátok a régesrégi istenfogalmakat, amelyek egytől-egyig az emberek agyszüleményei voltak a hatalomról szőtt álmaik védelmében. A valódi Isteniséghez nem volt sok közük, habár kétségtelenül sokat tanítottak a világnak és az embernek – leginkább arról, hova vezet, ha elfelejtitek a saját teremtő erőtöket.

A bennetek lévő isteni szikra az örök eredetetek, az soha ki nem hunyó fény, ami összeköt benneteket a szellemi dimenziókkal. Amikor testet öltötök itt, a sűrű anyagban, ez a fény akkor is ott van bennetek, soha ki nem alszik. Az nagyon is lehetséges, hogy ti magatok nem tudtok róla – hiszen így volt ez évezredeken, életek hosszú során keresztül. Nem voltatok tudatában a belső Teremtőnek, kívülre helyeztétek ezt a méltóságot és imádtatok különféle isteneket, kis i-vel. Elhittétek, hogy a dolgok csak úgy történnek veletek, az istenek kényükre-kedvükre játszanak  veletek, s ha nem viselkedtek jól, isten majd lesújt rátok haragjában.

Ezek a játékok, ezek a minták megmutatták nektek, mit eredményez az, amikor az Ember nincs tudatában annak, hogy ő maga is Isteni eredetű és isteni teremtő ereje birtokában hihetetlen dolgokat képes megteremteni. Nézd csak meg a világotokat – ti teremtettétek meg olyanra, amilyen most. Ti hoztátok létre, ti alkottátok meg, ti alkotjátok meg minden nap minden percében olyanra, amilyen éppen most. Képzeletben nézz végig a bolygón, kedvesem és lásd az emberi létesítményeket – ti népesítettétek be a Földet és rendeztétek be a kis babaházatokat az általatok gyártott berendezési tárgyakkal. Kétségtelen, hogy a bolygó szolgáltatta hozzá a gyönyörű alapot, de minden más a ti kezetek munkáját dicséri – vagy éppen roskad össze a súlya alatt.


Ez a ti közös alkotásotok, mindannyiótoké – ha nem tetszik, ti vagytok azok, akiknek hatalmában áll megváltoztatni a bolygó arculatát és békésebb, termékenyebb arculatot adni neki. A ti döntésetek, hogy milyen technológiákat használtok és milyen értékek alapján dolgoztok. Ma már nem várjátok az öreg kaporszakállútól, hogy beavatkozzon vagy jóváhagyását adja kisded játékaitokra, de sokan nem is hisztek másban, nem hisztek a kreatív, teremtő potenciálban, ami mindannyiótokban ott van és képes békét hozni a bolygóra, földi mennyországgá változtatva azt.

Az Ember feladata mindig is ez volt, ez kellett volna, hogy legyen itt a Földön – a bolygó gondozói vagytok, nem pedig puszta albérlők, akik szemetet és kifizetetlen számlákat hagynak maguk után a következő generációnak. Hatalmatokban állna megóvni és egyre szebbé, lakhatóbbá tenni ezt a csodálatos élőhelyet – ha kellően alázatosak, s ugyanakkor méltóságosak tudnátok lenni.

Alázat az ÉLET iránt, az ÉLET tisztelete és szolgálata minden körülmények között – ez a legfontosabb spirituális érték, amit most oly sokan tanultok. A méltóság pedig a másik – önmagatok hatalmának felismerése, ráébredés arra, mit vagytok képesek véghezvinni, ha tudatosan használjátok a teremtés alapelveit, magasztos célokra.

Kezdjetek el hatalmas létezőként tekinteni önmagatokra, akiknek hatalmában áll megváltoztatni és jobbra fordítani a dolgokat – az összefogás, a szeretet, a segítségnyújtás erejével az Ember hatalmas csodákra képes! Ehhez vállalnotok kell a felelősséget – ha nem akartok több halált, pusztulást, méltatlanságban tengődő életeket, szerencsétlenségeket és katasztrófákat.

A ti döntésetek, hogy elfogadjátok-e isteni lényeteket és óriási kreatív potenciálotokat. A ti döntésetek, hogy ezt az erőt mire használjátok fel. A ti életetek itt a Föld bolygón, amit meg tudtok változtatni együttes erővel...

Sem a tét, sem a felelősség nem csekély, de csupán a saját lehetőségeitekkel, a bennetek szunnyadó csodával egyenértékű – éltek végre a lehetőséggel?


www.mesteringa.hu

Kép: Danilo Rizzuti - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2734 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x