Heti tarot-előrejelzés: gondolkodj pozitívabban!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: gondolkodj pozitívabban!

Heti tarot-előrejelzés: gondolkodj pozitívabban!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Beköszönt az új hónap, megérkeznek az új energiák. Egy-egy ilyen alkalom, csodálatos lehetőség arra, hogy változtassunk életünkön, nézőpontjainkon, életszemléletünkön. Most a gondolatainkban lesznek érzékelhető változások. Az eddig kissé pesszimista látásmódunk - fokozatosan ugyan, de - átalakul, és elérhetjük a pozitív, optimista állapotot. Készen vagy rá? 

 

Április 1. – hétfő (Kelyhek ásza, Kelyhek tízes, Uralkodó):
Gondolkodtunk már azon, hogy mivel lehetne a párkapcsolatunkat még intenzívebbé, varázslatosabbá tenni. talán már minden lapot kijátszottunk, és nincs új a Nap alatt? De igen, még képesek vagyunk jobbá, érzelmesebbé varázsolni magánéletünket, csak szánjunk egymásra időt. A családi biztonságot is képesek leszünk megteremteni, hiszen azon kívül, hogy nagyon jó pénzügyi lehetőségeket találunk, adott lesz a helyzet annak, hogy a régi sérelmeket, megbeszéletlen eseményeket feldolgozzuk és pontot tegyünk a végükre.Április 2. – kedd (Érmék ötös, Ördög, Kelyhek kilences):

Váratlan kiadásra, plusz költségekre, nem várt számlák befizetésére kell számítanunk ma. Amennyiben úgy érezzük, hogy most ezt nem tudjuk teljesíteni – mert pénztárcánkban szinte nincsen semmi –, akkor merjünk segítséget kérni, elsősorban családtagoktól. Érkezni fog a segítség, amennyiben hajlandóságot mutatunk felé. A magánéletünkben a szexualitás, a testiség fogja a meghatározó szerepet betölteni. Az érzelmesebb, lelkisebb énünket most bátran kényszerpihenőre küldhetjük, mert nem jut túl nagy szerep neki.

Április 3. – szerda (Kardok négyes, Szeretők, Diadalszekér):
Kényszerpihenőre akarunk menni? Érdemes ma elgondolkodni azon, hogy mennyire terheljük túl magunkat. Az élet egy figyelmeztető jelet fog számunkra adni a mai napon: megállsz és pihensz egy kicsit, vagy túlhajszolod magad, míg nem össze nem törsz? Kapcsoljunk időben és pihenjünk meg! Tegyük le a felesleges, nyomasztó terheket. Magánéletünkből pedig töltekezzünk, illetve a családdal együtt töltött időkből. Pénzügyek terén jól megy majd a szekér, de jól kell irányítani az eseményeket és figyelni, hogy nehogy kiessen kezünk közül a gyeplő.

Április 4. – csütörtök (Ítélet, Botok nyolcas, Főpapnő):
Fókuszban a női energiák – mondhatnánk így is. Elsősorban érdemes megemlíteni a negatív vonzatokat a mai nappal kapcsolatban: vigyázzunk, mert kétszínű emberek közé keveredhetünk, könnyen megvezethetnek majd. Érdemes – mielőtt eljár a szánk – megnézni, hogy a titkainkat kire bízzuk rá. De emellett természetesen megjelenik majd a bőség is, a gazdagság és az anyaság energiája. Amennyiben gyermekáldásban szeretnénk részesülni, úgy a mai napon tehetünk azért, hogy régóta dédelgetett álmuk beteljesedjen.Április 5. – péntek (Kelyhek nyolcas, Mágus, Kardok apródja):

Felvegyük a harcot? – lehetne ez a nap kérdése is, hiszen olyan szituációkba fogunk belekeveredni, amikor minket érnek különböző támadások – akár szóval, akár tettekkel. Ilyenkor azon kell kicsit agyalnunk, hogy érdemes-e belemenni egy komolyabb vitába, csatába, vagy alkalmazni az „okos enged, szamár szenved” örökérvényű közmondást. Talán az utóbbi célravezetőbb. Jelen lesz még a mágusi energia is, amely a teremtőképességünket és a vonzás törvényét mutatja. Amit elakarunk érni, azt képesek leszünk – csak akarni és tenni kell érte!

Április 6.-7. – hétvége (Kelyhek királya, Szerencsekerék, Botok királya):
Mozgalmas hétvégére kell számítanunk, nem lesz egy unalmas, megszokott munkával töltött két nap. Lesz időnk hátradőlni a fotelben és pár óra erejéig kikapcsolódni, anélkül, hogy a gyerekek veszekedése, kívánságaik félbeszakítanák a megérdemelt sziesztát. Ehhez az is szükséges, hogy észrevegyük: szükségünk van a pihenésre, arra, hogy energiával töltődjünk fel. Amennyiben mindig mások érdekeit részesítjük előnyben és a mi érdekeink a leghátsó helyen vannak, akkor igazából ne csodálkozzunk, ha semmi időnk nincs magunkra. Változtassunk rajta!


Papp Máté
Astroworld

 
 
[ 3773 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x