Heti tarot-előrejelzés: éld meg az életedet!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: éld meg az életedet!

Heti tarot-előrejelzés: éld meg az életedet!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A bolondok havának második hetén a legfontosabb, hogy megéljük az életet. Van, hogy csak napokig sodródunk az élet hullámain, semmittéve csak létezünk. Ezen a héten viszont figyeljünk cselekedeteinkre, legyenek azok tudatosak, és mindent éljünk át. Kezdjük el megérteni az élet valódi lényegét: élni! 

 

Április 8. – hétfő (Kelyhek négyes, Csillag, Kardok ásza):
A hét elején könnyen túlzásokba eshetünk. Sokszor követjük el azt a hibát, hogy nem vesszük észre, mi adatott meg nekünk, azaz előjön a szomszéd fűje mindig zöldebb szituáció. Amikor úgy érezzük, hogy nekünk semmi se megy, nincs is értelme tenni a dolgunkat, akkor álljunk meg egy percre. Nézzük meg, hogy miért mondhatunk köszönetet – mert van! Párkapcsolat terén is becsüljük meg a jelenlegi állapotunkat, sokat tanulhatunk belőle, és ha néha nem is érezzük úgy: rengeteget kapunk, rengeteg pozitivitást. Kerüljük a feszültséget és a harcokat.


Április 9. – kedd (Mágus, Hold, Uralkodónő):
Sok esetben nem vagyunk tisztában a bennünk rejlő energiával, erővel. Úgy véljük, hogy egyes dolgokra mi nem vagyunk képesek, nem arra vagyunk elhivatottak. Ha viszont elgondolkozunk ezen, rájöhetünk, hogy de, mégis képesek vagyunk rá! A mai napon fontos lesz – bármilyen téren nézzük, akár egészség, akár párkapcsolat, akár pénzügyek -, hogy ne gátoljuk magunkat, mert saját magunkat fosztjuk meg a boldogságtól. A változás folyamatában már benne vagyunk, ilyenkor engedni kell, hogy az elfojtott érzelmek felszínre törjenek, akár sírással is.Április 10. – szerda (Érmék kettes, Érmék nyolcas, Ördög):

Itt az idő pénzt kaszálni, hiszen olyan jó ötleteink támadhatnak, amelyeket kár lenne egyből a sutba dobni. Próbáljunk meg minden tervet részletesen kidolgozni és minél előbb megvalósítani őket. A pénzügyi gondjainkra is megtalálhatjuk ma a megoldást, úgymond ráébredünk arra, ami eddig is nyilvánvaló volt, csak nem vettük észre (néztünk, de nem láttunk). Fontos, hogy az egyensúlyt tartsuk meg! Nem szabad teljesen elanyagiasodni, hagyni kell időt arra, hogy a párkapcsolatunkkal, magánéletünkkel is foglalkozzunk.


Április 11. –csütörtök (Kardok hatos, Kelyhek királynője, Kardok királynője):

Amennyire csak tudjuk, kerülnünk kell a vitás helyzeteket, a felesleges bosszúságokkal járó szituációkat. Előfordulhat az, hogy bolhából elefántot csinálunk. Olyan apróságon akadunk fenn, amelyen máskor, normális esetben könnyen átsiklunk és semmi gondot nem okoz. Ha lehet, akkor most ilyen apróságokat hidaljuk át. A pénzügyek terén legyünk kitartóak, nem szabad a kezdeti nehézségek miatt feladni a régóta dédelgetett álmunkat, azaz azt, hogy elérjük az anyagi függetlenséget. A magánéletünkben egy pici vita várható.


Április 12. – péntek (Szerencsekerék, Botok kilences, Érmék négyes):

Ahogy az éremnek két oldala van, úgy az életünkben is a kettősség, a szélsőség a jellemző ma. Próbáljuk meg megtalálni az egyensúlyt – ez a nap tökéletes lesz arra, hogy megtapasztaljuk a két szélsőséget az életünkben. Részünk lesz nagyon jó és nagyon rossz eseményekben is. Pénzügyek terén bevételre és kiadásra is számíthatunk, míg magánéletünkben a szeretet ugyan nem fog hiányozni, de mellette egy nagy, kiadós veszekedés is beférkőzhet a privát szféránkba. Egészség terén fejfájás gyötörhet majd minket, fogyasszunk sok folyadékot (főképp vizet).


Április 13.-14. – hétvége (Kelyhek hetes, Uralkodó, Érmék hármas):

Itt az idő arra, hogy kiengedje a fáradt gőzt. Töltse az időt szeretteivel és azok társaságában, akik között fel tud lélegezni és fel tud töltődni. Fontos, hogy felkészítse magát a következő hétre, lelkiekben és fizikailag is. Nem biztos, hogy olyan könnyű események és történések várnak önre, mint amikben ezen a héten része volt. Titokban gyűjtsön energiát a következő hétre! Emelett a párkapcsolatára fordítson nagy hangsúlyt és figyelmet, mert az eddig elfojtott érzelmek most felszínre törhetnek és megélheti azokat teljes átéléssel!


Papp Máté
AstroWorld

 
 
[ 4513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x