Judy Hall, a Kristálybiblia szerzője Magyarországon
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Judy Hall, a Kristálybiblia szerzője Magyarországon

Judy Hall, a Kristálybiblia szerzője Magyarországon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Első alkalommal érkezik Magyarországra Judy Hall, a világhírű kristályszakértő, asztrológus, író, hogy két egésznapos szemináriumán túl vendége legyen az első Lélek Fesztiválnak. A legnépszerűbb ezoterikus írókat és tanítókat összefoglaló Watkins’ listáján Judy évek óta a világ 100 legmeghatározóbb spirituális szerzőinek egyike, népszerűsége hazánkban is töretlen. 


Rendezvénynaptár
Judy a Bath-i Egyetemen folytatott vallástudományi és mitológiatörténeti tanulmányokat, amikor úgy érezte, ki kell terjesztenie a tudását, ezért mesterképzésre jelentkezett, hogy asztronómiai és asztrológiai ismereteket szerezzen. Egy új világ tárult fel előtte, mely azóta is töretlenül kíséri spirituális útján. Judy fő hivatásaként az előző (karmikus) életek feltárását választotta, melyhez eszközként a karma asztrológiát és a regressziós hipnózist és földünk legkülönlegesebb kristályait veszi igénybe. Vallja, hogy a lélek számtalanszor születik le azért, hogy mindig újabb és újabb tapasztalatokat szerezzen és fejlődjön. Könyveiben leírja, hogy a jelen élet sokszor visszaköszönő problémáját valójában egy előző életünkben meg nem oldott helyzet okozhatja, melyek megoldása itt a jelenben lehetséges, számtalan megoldási alternatívát is kínál, úgy mint a kristálygyógyítást, vizualizációt és a szakavatott terapeutával végzett regressziós hipnózist is. Amiről a világ igazán ismeri, az a kristályokkal való különleges kapcsolata. Feltérképezte és  különleges adottságainak köszönhetően meghatározta a földön megtalálható kristályok és féldrágakövek nagy részét, így rengeteget segítve a gyógyítók, tanítók munkáját és utat mutatva az érdeklődőknek.


Judy Hall ma Angliában él és 40 éves szakmai pályája során több, mint 40 könyvet írt, melyek a világ számos pontján kerültek kiadásra. Könyveit 15 nyelvre fordították le és több millió pédányban keltek el, ezek közül a magyar kiadású Kristálybiblia 1. és 2. része hazánkban is megjelenése után azonnal a sikerlisták élére került. Itthon szintén nagy siker övezte az Asztrológiai bibliát, a Kristály zodiákust, Rokon lelkek, lelki társak című könyvét, és a Regressziós hipnózist is. Első magyarországi látogatását nagy érdeklődés előzi meg, hiszen ritkán tart szemináriumokat Anglián kívül. Talán ennek és a speciális témáknak köszönhetően, már Londonból jelentkeztek a Budapesti szemináriumokra. Budapesti útján legkedvesebb tanítványa és barátja, Griga Zsuzsanna kíséri, aki beavatottja és örököse Judy Hall tudásának.

Judy Hall programjai Budapesten: 2013. május 3-án: Életváltoztató kristályok szeminárium, május 4-én: Lélek Fesztivál, május 5-én: Hogyan olvassunk az Akasa krónikában? szeminárium.


A Judyval készült interjú részleteit nézd meg ebben a videóban:


 
 
[ 4868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x